Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Duty 4 Nights

More
19 Sep 2010 01:55 #78864 by Μπάμπης Χαραλάμπους

christos13 wrote: γιατι ρε παιδια δεν φτιαχνουμε κανονικο DEDICATED server?

Και ποιος θα κρατήσει ανοικτο τον dedicated server?

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Sep 2010 13:00 #78883 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
ε δεν θα τον εχουμε συνεχεια ανοιχτο

More
19 Sep 2010 17:48 #78908 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Καλα, εγω θα ανοιξω ενα server dedicated τωρα. Δεν ξερω ομως τι θα παιζει απο ταχυτητα γιατι χρησιμοποιούμε πολλα ατομα το internet. Αν ειναι οκ πειτε το να τον ανοιγω πιο συχνα... Ονομα GameWorld.gr [HC]

(οτι λεω στο αρχικο post περι garena ισχυει)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
24 Sep 2010 16:41 #79403 by Τάκης Σπύρου
Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε έκδοση του Garena?Για κάποιο λόγο δεν λειτουργούν οι 2 τελευταίες στο pc μου.

More
24 Sep 2010 18:27 #79435 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Vrasidas wrote: Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιαδήποτε έκδοση του Garena?Για κάποιο λόγο δεν λειτουργούν οι 2 τελευταίες στο pc μου.

Δεν γίνεται το update? Δεν τρεχει αλλιως νομιζω το garena