SERVER STATUS
MSF|DIE POTATO
:
DOWN
GAMEWORLD.GR: UP
Τώρα ετσι όπως καθόμουν μου ήρθε μια ιδέα. Τι θα λέγατε να παίζαμε όλοι μαζί τα βραδάκια Call of Duty 4 στα PC? Εγώ συνήθως κάθε βράδυ παίζω κανα δύωρο πριν πέσω για ύπνο. Αν θέλετε κι εσεις να παίξετε μαζι μου αλλά και με άλλα μέλη που ίσως να θέλουν και αυτα να παίξουν (σίγουρα θα ειναι ο χρήστης Thunderhawk) μπορείτε να κάνετε ενα reply από κατω.
Τι χρειάζεστε!
Ένα PC ή Laptop με Windows (ΟΧΙ MACS)
Το Call of Duty 4
Garena
Αν δεν έχετε ξανασυνδεθεί στο Garena τοτε πρεπει να κανετε κάποια επιπλεον πράγματα. Προφανώς, αρχικα θα πρεπει να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε. Μετά πρεπει να κάνετε μια εγγραφη.
Για να ξεκινήσετε την εγγραφή πρεπει πρώτα να ανοίξετε το Garena και να πατήσετε register. Επειτα, στο παραθυρο που θα εμφανηστει πρεπει να συμπληρώσετε τα στοιχεια σας όπως φαίνεται στις εικόνες παρακάτω.
Αφού φτιάξετε το λογαριασμο σας ξανανοιξτε το garena και συμπληρώστε τα στοιχεια σας στα δύο κουτάκια και πατήστε login.
Σε επομενη φαση παταμε Game και μετα Call of Duty 4
Αμέσως μετά επιλέξτε Balcan Room 1
Μετα πατήστε Start και Ok στο παράθυρο που θα εμφανιστει
Στο επομενο βημα πρεπει να εντοπίσετε το αρχείο iw3mp.exe στον υπολογιστη σας (καντε κλικ με την σειρα που σας δείχνω στην φωτογραφία)
Αφου πατήσετε για τελευταία φορα Start, μεσω του Call of Duty πάτατε Join Game και βάζετε ακριβώς τις ιδιες ρυθμισεις με αυτές που απεικονίζονται στην τελευταία εικόνα.
Καντε με add, εχω το ονομα Greek_Boss
Στο Call of Duty έχω το ονομα MSF|BiG_Bo$$
Όσοι αποφασίσετε να παίξετε καντε ενα reply εδώ!
Ο server που παιζουμε λέγεται MSF|DIE POTATO (
) αλλά αν μαζευτουμε πολλοι θα φτιάξουμε αλλον.
Ενημερώνω επίσης πως οι αγώνες είναι 20λεπτοι. Απαγορεύονται τα Grenade Launcher, Martydom, Last Stand και RPG. Η ενέργεια του ελικοπτέρου είναι μειωμένη στο μισό.
Όλοι οι αγώνες είναι σε Hardcore Mode, χωρις respawn delay, με killcam και χωρις friendly fire.