Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Duty 4 Nights

More
20 Jul 2010 22:35 #75378 by Μπάμπης Χαραλάμπους
SERVER STATUS
MSF|DIE POTATO : DOWN
GAMEWORLD.GR: UP

Τώρα ετσι όπως καθόμουν μου ήρθε μια ιδέα. Τι θα λέγατε να παίζαμε όλοι μαζί τα βραδάκια Call of Duty 4 στα PC? Εγώ συνήθως κάθε βράδυ παίζω κανα δύωρο πριν πέσω για ύπνο. Αν θέλετε κι εσεις να παίξετε μαζι μου αλλά και με άλλα μέλη που ίσως να θέλουν και αυτα να παίξουν (σίγουρα θα ειναι ο χρήστης Thunderhawk) μπορείτε να κάνετε ενα reply από κατω.

Τι χρειάζεστε!

Ένα PC ή Laptop με Windows (ΟΧΙ MACS)
Το Call of Duty 4
Garena

Αν δεν έχετε ξανασυνδεθεί στο Garena τοτε πρεπει να κανετε κάποια επιπλεον πράγματα. Προφανώς, αρχικα θα πρεπει να το κατεβάσετε και να το εγκαταστήσετε. Μετά πρεπει να κάνετε μια εγγραφη.

Για να ξεκινήσετε την εγγραφή πρεπει πρώτα να ανοίξετε το Garena και να πατήσετε register. Επειτα, στο παραθυρο που θα εμφανηστει πρεπει να συμπληρώσετε τα στοιχεια σας όπως φαίνεται στις εικόνες παρακάτω.

Αφού φτιάξετε το λογαριασμο σας ξανανοιξτε το garena και συμπληρώστε τα στοιχεια σας στα δύο κουτάκια και πατήστε login.

Σε επομενη φαση παταμε Game και μετα Call of Duty 4

Αμέσως μετά επιλέξτε Balcan Room 1

Μετα πατήστε Start και Ok στο παράθυρο που θα εμφανιστει

Στο επομενο βημα πρεπει να εντοπίσετε το αρχείο iw3mp.exe στον υπολογιστη σας (καντε κλικ με την σειρα που σας δείχνω στην φωτογραφία)

Αφου πατήσετε για τελευταία φορα Start, μεσω του Call of Duty πάτατε Join Game και βάζετε ακριβώς τις ιδιες ρυθμισεις με αυτές που απεικονίζονται στην τελευταία εικόνα.

Καντε με add, εχω το ονομα Greek_Boss
Στο Call of Duty έχω το ονομα MSF|BiG_Bo$$
Όσοι αποφασίσετε να παίξετε καντε ενα reply εδώ!

Ο server που παιζουμε λέγεται MSF|DIE POTATO ( :P ) αλλά αν μαζευτουμε πολλοι θα φτιάξουμε αλλον.

Ενημερώνω επίσης πως οι αγώνες είναι 20λεπτοι. Απαγορεύονται τα Grenade Launcher, Martydom, Last Stand και RPG. Η ενέργεια του ελικοπτέρου είναι μειωμένη στο μισό.

Όλοι οι αγώνες είναι σε Hardcore Mode, χωρις respawn delay, με killcam και χωρις friendly fire.

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jul 2010 23:56 #75381 by thanasis
Replied by thanasis on topic Call of Duty 4 Nights
Ψηνωμαι....Παω να κατεβασω το garena... \:D/ :mrgreen:

More
21 Jul 2010 02:20 #75388 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μαζευτείτε κι αλλοι!
Μέσα είμαστε σίγουρα

BiG_Bo$$
Thunderhawk (κατα 99% απλα περιμένουμε reply :P )
8@no$

θελουμε τουλάχιστον αλλους 3 για να κανουμε ενα 3v3 αλλιώς παμε και killαρουμε τα noobακια απο το garena :wink:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
21 Jul 2010 16:31 #75458 by Στέφανος Τρίγγας
Εγώ είμαι μέσα (WARNING: όποιος είναι αντίπαλος μου θα μείνει δυσαρεστημένος). Αλλά μαζευτείτε να παίξουμε θα είναι ωραίο.

Garena Name: Ligthting
Call of Duty Name: MSF|ThunderHawk

More
21 Jul 2010 16:39 #75460 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Call of Duty 4 Nights
Και εγώ μέσα είμαι. Θα το κατεβάσω. Μόλις κάνω εγγραφή θα σας ενημερώσω για το Όνομα! Γουστάρω. Αλλά όχι μόνο τα βράδια.

ThunderHawk wrote: Εγώ είμαι μέσα (WARNING: όποιος είναι αντίπαλος μου θα μείνει δυσαρεστημένος). Αλλά μαζευτείτε να παίξουμε θα είναι ωραίο.

Garena Name: Ligthting
Call of Duty Name: MSF|ThunderHawk

Μην είσαι τόσο σίγουρος. Αν και στα online δεν είμαι και τόσο καλώς. Τέσπα θα τα συνηθίσω.

More
21 Jul 2010 16:49 #75462 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ωραία ωραία ετσι σας θέλω!

Ενημερώνω επίσης πως οι αγώνες είναι 20λεπτοι. Απαγορεύονται τα Grenade Launcher, Martydom, Last Stand και RPG. Η ενέργεια του ελικοπτέρου είναι μειωμένη στο μισό.

Όλοι οι αγώνες είναι σε Hardcore Mode, χωρις respawn delay, με killcam και χωρις friendly fire.

(Τα στοιχεία αυτά υπάρχουν και στο πρώτο post)

Θανο και Ιβαν, οταν αποφασίσετε τι ονομα θα βάλετε στο garena και στο CoD4 γραψτε το εδώ.

More
21 Jul 2010 16:54 #75464 by Γιώργος Δημόπουλος
το εχω το garena Master~Chief σας κανω αδδ να βρουμε καποια ωρα να βαζεις κωδικο gameworld k να παιζουμε Στο cod ειμαι gold-gkill

*Παιζω κ dota στο garena.

More
21 Jul 2010 18:38 #75466 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Call of Duty 4 Nights

BigBoss wrote: Θανο και Ιβαν, οταν αποφασίσετε τι ονομα θα βάλετε στο garena και στο CoD4 γραψτε το εδώ.

Εγώ προσωπικά δεν μπορώ να το κατεβάσω σήμερα, το όνομα δεν με πολυνοιάζει!

More
21 Jul 2010 18:48 #75468 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TakiTsan wrote:

BigBoss wrote: Θανο και Ιβαν, οταν αποφασίσετε τι ονομα θα βάλετε στο garena και στο CoD4 γραψτε το εδώ.

Δεν θες ή δεν μπορεις;

Στο πρώτο post μπορείτε να δείτε το Status των Server!

More
21 Jul 2010 21:38 #75482 by thanasis
Replied by thanasis on topic Call of Duty 4 Nights

BigBoss wrote:

TakiTsan wrote:

Δεν θες ή δεν μπορεις;

Στο πρώτο post μπορείτε να δείτε το Status των Server!

Πρεπει να βαλουμε καποιο ιδιαιτερο ονομα?γιατι ειδα εχετε βαλει ολοι ενα msf...
Αμα ειναι να εχουμε ολοι τα ιδια..?