Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Medal of Honor (PC, PS3, Xbox 360) (2010)

More
08 Oct 2010 08:03 #80865 by rafor
Κοιτα λιγο και το περιβαλλον και τους παικτες και μετα βγαλε καποιο συμπερασμα.Επισης πες μου ενα παιχνιδι που εχει αναλογα γραφικα(μην πεις το CoD... ).Επισης ειπα πιο πανω , οτι η γνωμη μου δεν χρειαζεται να αντιπροσωπευει κανενα αλλο, εκτος απο εμενα!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Oct 2010 08:05 #80866 by Lalo007

rafor wrote: Κοιτα λιγο και το περιβαλλον και τους παικτες και μετα βγαλε καποιο συμπερασμα.Επισης πες μου ενα παιχνιδι που εχει αναλογα γραφικα(μην πεις το CoD... ).Επισης ειπα πιο πανω , οτι η γνωμη μου δεν χρειαζεται να αντιπροσωπευει κανενα αλλο, εκτος απο εμενα!

Μα τα γραφικα δεν ειναι υποκειμενικο θεμα.Δεν μιλαμε για καρτουνιστικα γραφικα οποτε σε καποιους αρεσουν και σε αλλους οχι.Εδω περα λες οτι εχει ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΙΚΑ.Ενα πολυ απλο παραδειγμα το Crysis.Παιχνιδι του 2007 και εχει τα ιδια και καλυτερα γραφικα.Τεσπα φευγω τωρα θα συνεχισουμε την κουβεντα αργοτερα.

More
09 Oct 2010 15:47 #81020 by Ιβάν
Έκλεισε η PC Open Beta

Στο Official Website του MoH έχουν βγάλει και επίσημη ανακοίνωση για το ότι η Open Beta έχει κλείσει. Επίσης ευχαριστεί όλους αυτούς που την παίξανε. Πλέον θα περιμένουμε λίγες μέρες για να βγει και το παιχνίδι. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο στα καταστήματα στις 12 Οκτωβρίου του 2010. Στην Ευρώπη όμως θα μπορούμε να το πάρουμε από τις 15 Οκτωβρίου του 2010. Οπότε θα έχετε μπροστά σας ένα Π/Σ/Κ για να το κάψετε.

More
12 Oct 2010 16:46 - 13 Oct 2010 08:30 #81379 by dfk_7677
Η Electronic Arts ανακοίνωσε σήμερα την διαθεσιμότητα του Medal of Honor™ στα καταστήματα στην Β. Αμερική. Το Medal of Honor™ που είναι μια συμπαραγωγή της E2A’s Danger Close™ στο Λος Άντζελες και της DICE στη Στοκχόλμη, κηρύσσει την επιστροφή της γνωστής σειράς με βραβευμένο multiplayer και αυθεντικές αποστολές στο single. Ιστορικά τοποθετημένο στη σύγχρονη εποχή και εμπνευσμένο από αληθινές αποστολές στο Αφγανιστάν, το Medal of Honor αναπτύχθηκε με πρόσβαση στον Αμερικανικό στρατό, αλλά και σε ενεργά ή αποστρατευμένα μέλη της ομάδας Tier 1. Το παιχνίδι δημιουργεί ένα νέο επίπεδο αυθεντικότητας στις ενέργειες του παίκτη, η οποία είναι εμπνευσμένη από τις ιστορίες στρατιωτών από τον πόλεμο στο Αφγανιστάν.

Το Medal of Honor έχει εντυπωσιάσει τους κριτικούς και τους οπαδούς σε όλο τον κόσμο με το αυθεντικό περιβάλλον, τα προηγμένα γραφικά και το εξαιρετικό gameplay. Μερικά στοιχεία:

• - Υψηλότερες πωλήσεις στη σειρά Medal of Honor σε μια δεκαετία
  • - Υψηλότερες προπαραγγελίες στην 11ετή ιστορία της σειράς Medal of Honor
  • - Περισσότεροι από 180 χιλιάδες fan στο Facebook και 25 χιλιάδες Twitter followers πριν ακόμα κυκλοφορήσει
  • - Η υψηλότερη τιμή των παικτών που έπαιξαν ταυτόχρονα το PC Multiplayer Beta ξεπέρασε τον προηγούμενο κάτοχο του ρεκόρ Battlefield: Bad Company™ 2 κατά 41%
  • - Περισσότεροι από 1 εκατομμύριο παίκτες έπαιξαν τις 2 Beta του Medal of Honor multiplayer στο PlayStation 3, το Xbox 360 και το PC, ώστε να εξασφαλιστεί η ποιότητα του multiplayer
  • - Υποψήφιο να είναι το μεγαλύτερο εβδομαδιαίο blockbuster του Οκτωβρίου 2010 ξεπερνώντας ταινίες όπως το ‘The Social Network’ ($46M), το ‘Secretariat’ ($12.6) και το ‘Life as We Know It’ ($14.6) σύμφωνα με εκτιμήσεις
  • - Πιθανό ως ένα από τα κορυφαία στο είδος της πολεμικής διασκέδασης για τη δεκαετία
  • - Το τραγούδι των Linkin Park“Catalyst” είναι το #1 music video σχετικό με τη ιστορία του Medal of Honor. 6,5 εκατομμύρια θεάσεις στον κόσμο μέχρι σήμερα το κάνουν το πιο δημοφιλές video στο youtube για την 1η και 2η του Αυγούστου 2010

Για πρώτη φορά στην 11ετή ιστορία του το Medal of Honor εγκαταλείπει το 2ο Παγκόσμιο Πόλεμο και εισέρχεται στη σύγχρονη εποχή στο Αφγανιστάν. Το παιχνίδι εκτυλίσσεται μέσα από τα μάτια μια μικρής ομάδα φανταστικών χαρακτήρων της ομάδας Tier 1, που είναι ένα σχετικά άγνωστο όργανο του Αμερικανικού στρατού. Η ομάδα Tier 1 λειτουργεί κάτω από τις διαταγές της National Command Authority και αναλαμβάνει αποστολές τόσο επικίνδυνες και τόσο εξειδικευμένες, ώστε να απαιτούν μόνο κορυφαίους στρατιώτες. Η αξεπέραστη αυθεντικότητα και ο ρεαλισμός του Medal of Honor single player campaign ενισχύεται από το multiplayer βραβευμένο ως το “Best Multiplayer of E3 2010” από το GameSpy, έχοντας dedicated servers και την DICE ως δημιουργό, προσφέρει μια από τις καλύτερες online εμπειρίες τις χρονιάς.

Το Medal of Honor είναι διαθέσιμο τώρα στη Β. Αμερική και θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη στις 15 Οκτωβρίου για το Xbox 360, το PlayStation3 και το PC. Έχει χαρακτηριστεί κατάλληλο για άνω των 16 ετών από την PEGI.

Για περισσότερες πληροφορίες για το Medal of Honor, ακολουθήστε στο Twitter: www.twitter.com/medalofhonor ή γίνετε οπαδός στο Facebook: www.facebook.com/medalofhonor .

[youtube:1cdjafh8]
[/youtube:1cdjafh8]

[center:1k6ewvpz]
[img

[img
[/center:1k6ewvpz]
Last edit: 13 Oct 2010 08:30 by dfk_7677.

More
12 Oct 2010 17:24 #81385 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Λοιπόν να πω και εγώ την άποψή μου για το MoH μιας και έχω παίξει και τις δύο beta. Η αλήθεια είναι ότι εμένα δεν με εντυπωσίασε και τόσο. Δεν είναι τόσο ρεαλιστικό, το multiplayer τουλάχιστον, όσο θα ήθελα. Δοκιμάστε δηλαδή να παίξετε με Καλάσνικοφ στο MoH και στο Cod και πείτε μου πού το νιώθετε πιο αληθινό. Επίσης είχα κάποια προβλήματα στο multiplayer, δεν ξέρω αν ήταν λόγω ping ή έφταιγαν οι servers ή έτσι είναι σχεδιασμένο το παιχνίδι. Δηλαδή συνέβαινε να φεύγω από την κάλυψη μου, να με πυροβολούν, να προλαβαίνω να καλύβομαι πίσω από κάποιο κιβώτιο και τότε να πεθαίνω ενώ είχα προλάβει να καλυφθώ. Τα γραφικά είναι μια χαρά, σαν του Battlefield bad Company 2 ένα πράγμα, μόνο που θα προτιμούσα λίγο περισσότερο καταστροφή περιβάλλοντος. Μου την έδωσε επίσης πού μπορούσα να περάσω μέσα από δίκτυα λες και ήμουν φάντασμα. Πρέπει να πω επίσης ότι κάποιες φορές θα ήθελα να υπήρχε το lean, να σκύβω αριστερά και δεξιά χωρίς να χάνω την κάλυψη μου.
Τα θετικά τώρα: Μου άρεσε ο σχεδιασμός των χαρτών, μου φάνηκαν αρκετά ισοροπημμένοι. Μου άρεσε ακόμα το γεγονός ότι οι δυο πλευρές ξεκινούσαν με διαφορετικά όπλα, δεν είναι δυνατόν Αμερικανοί στρατιώτες να ξεκινούν με Καλάσνικοφ όπως σε άλλα παιχνίδια, αν και στην πράξη ήταν σχεδόν ίδια τα όπλα των δύο πλευρών, το Καλάσνικοφ με το Μ16 πχ. Καλό ήταν και το ότι δεν υπήρχαν υπερβολές στα "perks". Κάτι last stand και martydom ούτε κατά διάνοια. Τέλος μου άρεσε πάλι πάρα πολύ όταν πέρναγε από δίπλα σου μια σφαίρα από κάποιο sniper και άκουγες ένα ""σβιοουυυυυ!!!"" και έτρεχες να βρεις κάλυψη.
Τέλος κάτι ασήμαντο. Δεν μου άρεσε που οι "κακοί" ονομάζονταν OPFOR(κλασικά, στην πρώτη beta λέγονταν insurgents και ήταν Ταλιμπάν)
Επίσης μήπως πρόσεξε κανένας ότι οι Αμερικάνοι-Άγγλοι σηκώνουν τη σημαία του ΝΑΤΟ όταν κερδίζουν;
Αυτά για το Beta Multiplayer του Medal of honour. Έχω τη πεποίθηση ότι το single player θα είναι τρομερό.

PC user forever !!!

More
14 Oct 2010 19:16 #81602 by Vagelis
Ξερεται την διαρκεια του single player?θα'ναι χορταστική ή θα ειναι σαν τα COD?

More
14 Oct 2010 19:35 #81609 by rafor
Αναλογα απο το σε τι επιπεδο βρισκεσαι...Αμα εισαι αμπαλος .... τοτε θα σου παρει σιγουρα καποιες παραπανω ωρες απο αυτον που ειναι ειτε μαματος ειτε κανονικος!

More
14 Oct 2010 23:18 #81625 by Ιβάν

rafor wrote: Αναλογα απο το σε τι επιπεδο βρισκεσαι...Αμα εισαι αμπαλος .... τοτε θα σου παρει σιγουρα καποιες παραπανω ωρες απο αυτον που ειναι ειτε μαματος ειτε κανονικος!

Είναι και αυτό αλλά πιστεύω πως η διάρκεια θα είναι μεγαλύτερη, πολύ μεγαλύτερη! Το παιχνίδι έχει καιρό να βγει και συν ότι μπήκε σε MW, οπότε θα έχει μπόλικο πράμα.

More
15 Oct 2010 10:39 #81650 by Vagelis

rafor wrote: Αναλογα απο το σε τι επιπεδο βρισκεσαι...Αμα εισαι αμπαλος .... τοτε θα σου παρει σιγουρα καποιες παραπανω ωρες απο αυτον που ειναι ειτε μαματος ειτε κανονικος!

δεν εχει να κανει. εχω τερματισει Medal of Honor,τα call of duty ωσ το ΜW1,bioshock 1 και κοντευω το 2 ,Wolfenstein και το προσφατο και το παλιο,το Crysis,τα Fear και αλλα.αυτο που θελω να πω ειναι οτι ως fun των FPS αν αντικειμενικα η διαρκεια του campaign ειναι μικρή ή κανονικη.στα προσφατα CoD MW ηταν αντικειμενικα μικρή.

More
15 Oct 2010 13:43 #81663 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Μικρη στα CoD? Ας γελασω... Αν το campaign του CoD σας φανηκε λίγο τι εχετε να πείτε για αυτό οτυ MoH που διαρκει γύρω στις 4 ωρες;

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.