Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Duty: Black Ops

More
02 Oct 2010 17:09 #80244 by Στέφανος Τρίγγας

BigBoss wrote:

rafor wrote: Δεν ειπα να γινει κατι σαν το Splinter Cell , γιατι καθε παιχνιδι εχει το χαρακτηρα του.Εαν προσεξες στο post μου ειπα οτι θα ηταν καλυτερη η μεγαλυτερη χρηση του sniper και ενα εχει και καποια stealth στοιχεια.Αναθεμα εαν εννουσα οτι δεν θα τρως πολλους εχθρους...Απλα θα μπορουσε το παιχνιδι να εχεις και καποια στοιχεια που δεν θα σε φανερωναν κατευθειαν και να γινει και λιγακι παραπανω ρεαλιστικο.Σκεψου , οτι ειναι μια ομαδα με 5-6 ατομα σε μια αποστολη.Σκοπος τους ειναι να ειναι οσο πιο ''ησυχοι'' μπορουν γιατι δεν θα ειναι δυνατον να φανε 50-60 στρατιωτες σε καποια στρατιωτικη βαση ή οπου αλλου.Μια ιδεα ειναι που αντιπροσωπευει τα δικα μου θελω στο παιχνιδι και κανενος αλλου.

Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι για μια φορα δεν φτιαχνουν ενα παιχνιδι με κανονικο πολεμο. Δηλαδη ενα πραγμα με 200 στρατιωτες ας πουμε με τανκ και αεροπλανα. Να γινει της Ποπης!

Ετσι ετσι πες τα χρυσοστομε

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Oct 2010 17:22 #80245 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Call of Duty: Black Ops

BigBoss wrote:

rafor wrote: Δεν ειπα να γινει κατι σαν το Splinter Cell , γιατι καθε παιχνιδι εχει το χαρακτηρα του.Εαν προσεξες στο post μου ειπα οτι θα ηταν καλυτερη η μεγαλυτερη χρηση του sniper και ενα εχει και καποια stealth στοιχεια.Αναθεμα εαν εννουσα οτι δεν θα τρως πολλους εχθρους...Απλα θα μπορουσε το παιχνιδι να εχεις και καποια στοιχεια που δεν θα σε φανερωναν κατευθειαν και να γινει και λιγακι παραπανω ρεαλιστικο.Σκεψου , οτι ειναι μια ομαδα με 5-6 ατομα σε μια αποστολη.Σκοπος τους ειναι να ειναι οσο πιο ''ησυχοι'' μπορουν γιατι δεν θα ειναι δυνατον να φανε 50-60 στρατιωτες σε καποια στρατιωτικη βαση ή οπου αλλου.Μια ιδεα ειναι που αντιπροσωπευει τα δικα μου θελω στο παιχνιδι και κανενος αλλου.

Εγω παλι δεν καταλαβαινω γιατι για μια φορα δεν φτιαχνουν ενα παιχνιδι με κανονικο πολεμο. Δηλαδη ενα πραγμα με 200 στρατιωτες ας πουμε με τανκ και αεροπλανα. Να γινει της Ποπης!

Ισως γιατι θα θελει τρομερες απαιτησεις και στις κονσολες θα πεφτει κατακορυφα το frame rate? :roll:

More
02 Oct 2010 17:38 #80246 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Lalo007 wrote:
Ισως γιατι θα θελει τρομερες απαιτησεις και στις κονσολες θα πεφτει κατακορυφα το frame rate? :roll:

Ναι αυτό θα ελεγα και εγω αν δεν ειχε βγει το MAG .

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
02 Oct 2010 19:33 #80255 by rafor
Replied by rafor on topic Call of Duty: Black Ops
Για να γινει της ποπης , θα πρεπει να εχεις και εσυ μια 1000αρα commandos αεροπλανικη υποστηριξη και 100 μπαζουκας.Το απολυτο game για εκτονοση.

More
03 Oct 2010 09:37 #80323 by Βασίλης Δρέττας
Και εκατό άτομα να έπαιζαν στο multi πάλι θα πορονοσουν άγρια

More
03 Oct 2010 14:47 #80327 by Νίκος Καραχάλιος

bond wrote: steath μπορει να ενοει οπως το metro 2033 . αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι γιατι το cod θεωρητε το καλυτερο fps και παιρνει βαθμολογιες 9 και 9 μιση αφου δεν εχει σχεδον καθολου single

Τι λετε ρε?Το cod ηταν απο τα λιγα FPS που ειχε μια χαρα storyline..Εμενα μου αρεσε πολυ..

Lalo007 wrote:

BigBoss wrote:

Μια χαρα ειναι τα frame rate στις κονσολες..Τα frame drops που γινονται δν ειναι τετοια ωστε να σου χαλανε την ατμοσφαιρα του game..Και τωρα πια με τοσες απαιτησεις που εχουν τα games το 8εωρω τσαμπα λεφτα να παρω ενα pc με 1600-2000 για να παιζω games με λιγακι καλυτερα γραφικα ενω εχω το play που εχει του κοσμου τα games απο exclusives και μια χαρα δυνατοτητες..

More
03 Oct 2010 16:09 #80339 by Βασίλης Δρέττας

Reith wrote:

bond wrote: steath μπορει να ενοει οπως το metro 2033 . αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι γιατι το cod θεωρητε το καλυτερο fps και παιρνει βαθμολογιες 9 και 9 μιση αφου δεν εχει σχεδον καθολου single

Τι λετε ρε?Το cod ηταν απο τα λιγα FPS που ειχε μια χαρα storyline..Εμενα μου αρεσε πολυ..

δηλαδει εσυ πιστευεις οτι εχει μια χαρα story .γιατι εγω και φανς που εχω ρωτησει μου λενε οτι το single δεν αξιζει καθολου και να το αρχισω κατευθιαν το multi.

More
03 Oct 2010 17:23 #80347 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ε δεν εχουν ιδεα... Ειδικα τα modern warfare ειναι τελεια

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
03 Oct 2010 18:12 #80349 by Γιώργος Δημόπουλος
Τα cod ειναι τα καλυτερα fps για μενα κ ας μν δειχνουν τα φυλλα το φθινοπωρο κιτρινα.

More
03 Oct 2010 19:26 #80369 by Manowar
Replied by Manowar on topic Call of Duty: Black Ops
Το παιχνίδι το περιμένω πως και πως να βγεί. Αυτό το μήνα ή το Νοέμβριο βγαίνει γιατί δεν θυμάμαι.