Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Duty: Black Ops

More
19 May 2010 18:18 #72348 by Μπάμπης Χαραλάμπους

christos13 wrote: ρε παιδια σε καποια σημεια του video φαινετε λες και ειναι πολεμος απο το μελλον.....ψιλοανακατεμενο μου φανηκε...

Εγω απο οτι ξερουμε μεχρι στιγμης το μονο που μπορω να υποθέσω ειναι πως έχουν ανακλαυψει μηχάνημα που πας στο παρελθον και οι μεγάλες χωρες εχουν ολες επιστρέψει σε μια συγκεκριμενη εποχή για να ξαναγράψουν την ιστορια, μονο αυτο μου ερχεται στο μυαλο μου...

Οπως φανηκε απο το trailer μιλάμε για τωρινή τεχνολογια, δεν ειδα πουθενα τουφεκια και αλλα τετοια αρχαία οπλα...

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 May 2010 20:44 #72353 by Nick Verras
Replied by Nick Verras on topic Call of Duty: Black Ops
δεν μου εκανε τοση εντύπωση πιστευω πως το MW2 με ειχε σοκαρει πολυ .. δεν ξερω ελπιζω πραγματικα να ειναι καλύτερο..

[center:3v1icj0m] [/center:3v1icj0m]

More
25 May 2010 11:21 #72688 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Για να καταλάβουμε καλύτερα το πιθανό περιεχόμενο του τίτλου, ορίστε τι σημαίνει black ops σύμφωνα με τη Wikipedia: en.wikipedia.org/wiki/Black_ops
Είναι στα Αγγλικά μόνο.

PC user forever !!!

More
22 Jul 2010 19:54 #75551 by Αντώνης Μπιθούλκας
Δεν ξέρω πως θα είναι το Black Ops! Ξέρω όμως πως το MW2 ήταν κορυφή!

More
26 Jul 2010 00:56 #75730 by Στέφανος Τρίγγας
Μιας και δεν έχει ειπωθεί πουθενά αξίζει να πούμε ότι ένας υπεύθυνος της Treyarch ανακοίνωσε ότι το Call Of Duty : Black Ops θα έχει dedicated servers. Συγκεκριμένα είπε "Νομίζω ότι οι dedicated servers είναι εξαιρετικοί. Δεν βλέπω κάποιον λόγω ώστε να μην τους δούμε εκτός και αν....λοιπόν, απλά δεν βλέπω κανένα λόγω ώστε να μην τους έχουμε. Φαίνεται αρέσουν στο κοινό και είμαστε ενθουσιασμένοι για αυτό που κάνουμε αυτήν τη στιγμή."

[center:25shdhbq]Εδώ μπορείτε να δείτε ολόκληρη την συνέντευξη.[/center:25shdhbq]

[center:25shdhbq][youtube:25shdhbq]
[/youtube:25shdhbq][/center:25shdhbq]

More
26 Jul 2010 09:10 #75739 by Ιβάν
Replied by Ιβάν on topic Call of Duty: Black Ops
Και άλλο Call Of Duty. Ελπίζω να έχει μεγαλύτερη διάρκεια, γιατί το άλλο τελείωσε γρήγορα! Άντε να βγει.

More
26 Jul 2010 10:14 #75747 by rafailkouts
Replied by rafailkouts on topic Call of Duty: Black Ops
Εχω δει την συνεντευξη τυπου της Ε3 και πραγματικα δεν ειδα κατι στο Call Of Duty Black Ops που θα με εκανε να το αγορασω.Δεν εχει πολυ ενδιαφερον πλεον το παιχνιδι , διοτι απλα βγαινεις στις περισσοτερες πιστες σε μια κατασταση Man to Man με τους αντιπαλους και απλα κανεις τα kill.Τιποτα το ιδιαιτερο ειτε το διαφορετικο.

More
26 Jul 2010 10:26 #75750 by Lalo007
Replied by Lalo007 on topic Call of Duty: Black Ops
Μα στα περισσοτερα fps τετοιου τυπου αυτο γινεται.

More
26 Jul 2010 14:13 #75771 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ακριβώς. Απόλαυμάνουμε το σενάριο και τα κινηματογραφικά εφε και μετα λιώσιμο στο online!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
30 Jul 2010 02:43 #76035 by Στέφανος Τρίγγας
Το Call of Duty: Black Ops ξεπερνάει σε πωλήσεις το Call of Duty: Modern Warfare 2 πριν ακόμη κυκλοφορήσει ή τουλάχιστον έχει μεγαλύτερο αριθμό από προ-παραγγελείες.

Κάθε φορά, εδώ και 7 χρόνια όποτε κυκλοφορεί τίτλος Call of Duty ξεπερνάει πάντα σε πωλήσεις το προηγούμενο παιχνίδι της σειράς. Όπως δείχνουν τα πράγματα, το ίδιο μάλλον θα συμβεί και αυτή την φορά. Σε αυτό το συμπέρασμα μπορούμε να καταλήξουμε από τον αριθμό των προπαραγγελειών που έχει ήδη ξεπεράσει εκείνο του Call of Duty: Modern Warfare 2. Συγκεκριμένα, ο αριθμός των προ-παραγγελιών για το Call of Duty: Modern Warfare 2 ήταν 10 εκατομμύρια, όταν το Call of Duty: Black Ops έχει μέχρι στιγμής 16 εκατομμύρια προπωλήσεις.

[center:3orm59dj] [/center:3orm59dj]

Από αυτόν τον αριθμό και μόνο μέχρι στιγμής μπορούμε να καταλάβουμε ότι το Black Ops έχει της προοπτικές να ξεπεράσει τις συνολικές πωλήσεις του MW2. Παρόλα αυτά διάφοροι αναλυτές έχουν την αντίθετη άποψη και θεωρούν ότι δεν θα καταφέρει να ξεπεράσει τις πωλήσεις του Modern Warfare 2.

Εσείς τι πιστεύετε;