Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο θεωρείτε το καλύτερο Call of Duty?

Poll: Ποιο θεωρείτε το καλύτερο Call of Duty? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Call of Duty
3 2.6%
Call of Duty 2
19 16.7%
Call of Duty 3
2 1.8%
Call of Duty 4: Modern Warfare
50 43.9%
Call of Duty: World at War
9 7.9%
Call of Duty: Modern Warfare 2
20 17.5%
Call of Duty: Black Ops
11 9.6%
Total number of voters: 64
Only registered users can participate to this poll
More
28 Jul 2013 11:03 #129326 by Χριστιάνα Θάνου
Call of Duty: Black Ops είναι προσωπικά το αγαπημένο μου αλλά τονίζω το προσωπικά! Εμένα μου άρεσε πολύ αυτός ο συνδυασμός fps και zombies και το zombies mode του πρώτου Black Ops ήταν το καλύτερο. Πάντως δεν με χάλασε ούτε το campaign ούτε το multiplayer του, ίσα ίσα που μου άρεσε που είχε παλιά όπλα.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Jul 2013 13:54 #129342 by Σταύρος
Σαν fan του WW2 θα πω το World at War.Πολύ καλό campaign (αν και με το κλασσικό αιώνιο πρόβλημα των CoD δηλ "αν δεν προχωρήσεις ευθεία δεν τελειώνουν οι εχθροί") και το μονο με αίμα/ακρωτηριασμούς.Το multiplayer ήταν πολυ καλο επισης με ωραίους servers και πολυ καλά maps (+nazi zombies!)

More
28 Jul 2013 15:39 #129351 by Tolis Tepenis
CoD: Black Ops λόγω του απίστευτου campaign του.

More
28 Jul 2013 23:08 #129373 by Σπύρος
Πρώτο το 2 που έφερε πραγματική επανάσταση στη βαλτωμένη κατάσταση των medal of honor. Μετά αυτό που έλιωσα επίσης ήταν το 4 το οποίο ήταν πραγματικά καλό παιχνίδι και value for money καθώς ακόμα παίζεται. Μετά το χάος, αφού μπήκε πολύς κόσμος και χρήμα στην υπόθεση.

More
28 Jul 2013 23:17 #129374 by Petros

Glamorous wrote: Call of Duty: Black Ops είναι προσωπικά το αγαπημένο μου αλλά τονίζω το προσωπικά! Εμένα μου άρεσε πολύ αυτός ο συνδυασμός fps και zombies και το zombies mode του πρώτου Black Ops ήταν το καλύτερο. Πάντως δεν με χάλασε ούτε το campaign ούτε το multiplayer του, ίσα ίσα που μου άρεσε που είχε παλιά όπλα.

Ναι και μενα μου άρεσε πάρα πολυ το Black ops μην σου πω ότι ηταν το μοναδικο COD που ευχαριστήθηκα.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
29 Jul 2013 00:13 #129383 by Manos Daskalakis
για εμενα ειναι τ CoD:Black Ops αλλά τώρα που θα βγει τ GHOST πιστευω οτι θα παρει τα πρωτια

More
29 Jul 2013 00:36 #129389 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Μάλλον το 4 λέω και εγώ αλλά δεν είμαι και σίγουρος :P

More
29 Jul 2013 03:58 #129398 by Αλέξης Παυλίδης
Call of duty World at war Τα zombie εμφανίστηκαν πρώτη φορά και ήταν απλά epic! παλιά όπλα,καλό balanced multiplayer και πολύ ωραίο campaign!

More
26 Sep 2013 00:23 #132767 by Ανδρέας Αθανασίου
Το Call Of Duty 4 Modern Warfare αποτελεί το τελευταίο CoD που φτιάχτηκε με επίκεντρο το PC. Από εκεί και περά η Activision εστιάζει στις κονσόλες και είτε απορρίπτει τους servers (MW2) είτε κάνει απογοητευτικό optimize για το PC (Black Ops). Το CoD 4 ήταν πραγματικά παιχνίδι που άφησε ιστορία. Η αναθαβμισμένη μηχανή γραφικών του και το απίστευτο gameplay του έκαναν την σειρά, κατά την γνώμη μου, για πολλά χρόνια να βρίσκεται στην κορυφή.

More
27 Sep 2013 02:50 #132860 by Νίκος Τριανταφύλλης
Call Of Duty 4 Modern Warfare ! Ηταν το call που μου εστιασε την προσοχη κ ασχοληθηκα μετα με την σειρα!!Διοτι το γεγονος οτι στα προηγουμενα ηταν παλια εποχη δν μ αρεσε καθολου!