Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ποιο θεωρείτε το καλύτερο Call of Duty?

Poll: Ποιο θεωρείτε το καλύτερο Call of Duty? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Call of Duty
3 2.6%
Call of Duty 2
19 16.7%
Call of Duty 3
2 1.8%
Call of Duty 4: Modern Warfare
50 43.9%
Call of Duty: World at War
9 7.9%
Call of Duty: Modern Warfare 2
20 17.5%
Call of Duty: Black Ops
11 9.6%
Total number of voters: 64
Only registered users can participate to this poll
More
More
28 Feb 2013 11:06 #121105 by Παύλος Κρούστης
To 4 κατάφερε να περάσει στην ιστορία των video games για πολλούς λόγους. Ο βασικός είναι ότι αν δεν υπήρχε το 4, αυτή τη στιγμή θα παίζαμε διαφορετικά παιχνίδια.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jun 2013 17:59 #125432 by Δημήτρης Δημητρουλόπουλος
τα έχω παίξει όλα τα call of duty...το καθένα το συγκρίνουμε ανάλογα με την εποχή του. το cod 2 για την εποχή του είχε τέλεια γραφικά. το έχω τερματίσει στο veteran 5 φορές σίγουρα επίσης είχε εισαχθεί και το multiplayer το οποίο ήταν εξίσου καλό. το cod:modern warfare ήταν από τα πρώτα παιχνίδια όπου αναφερόταν στην σύγχρονη εποχή κάτι το οποίο ενθουσίασε όλους. δεν μπορείς όμως να συγκρίνεις το cod 2 με την σειρά mw γιατί έχουν πολλές διαφορές μεταξύ τους. τα cod της shledgehammer θεωρώ πως είναι τα χειρότερα ακόμα και από cod:united offensive :P όχι τόσο δραματικά αλλά δεν με εξέπληξαν. κατά την γνώμη μου να τελειώσω για να μην γίνομαι και κουραστικός καλύτερο call of duty για εμένα το οποίο τρώω κόλλημα ακόμα και σήμερα είναι το cod:modern warfare 2!!!!!!!

More
07 Jun 2013 21:06 #125436 by Βασίλης Καμακάρης

More
07 Jun 2013 22:39 #125446 by Κώστας Προμπονάς
Modern Warfare 4.
Άλλαξε για παντα τα δεδομενα, εκανε την σειρα παγκοσμιο φαινομενο αλλα το σημαντικοτερο ειχε τρομερη ατμοσφαιρα και πολλα προτοτυπα στοιχεια στις αποστολες του.

More
07 Jun 2013 22:40 #125447 by Κώστας Προμπονάς
Απο fps's παντως μιας και το εφερε η κουβεντα, απολαυσα το Spec ops: the line τωρα τελευταια...

More
01 Jul 2013 15:38 #127201 by Δημήτρης
mw2. καλυτερο απο το πρωτο και το mp απλα μαμαει. και φυσικα υπαρχουν memories ολονυχτιου καψιματος..

More
01 Jul 2013 18:43 #127207 by Νικόλας Μαρκόγλου
Το Modern Warfare 4 είναι σταθμός στα videogames (καλώς ή κακώς). Το επίπεδο στο Pripyat (η αποστολή "All Ghillied Up") δεν έχει ξεπεραστεί κατά την άποψή μου από κανένα μεταγενέστερο Call of Duty. Από εκεί και πέρα το Black Ops (το πρώτο) είναι το αμέσως επόμενο αγαπημένο μου. Σκοτεινό, με ποικιλία σε τοποθεσίες, πολύ καλές σκηνοθετημένες στιγμές και με επίπεδα που ξεχωρίζουν και έχουν μείνει. Η απόδραση από την σοβιετική φυλακή είναι όλα τα λεφτά όπως και η αποστολή στα χιόνια που την αφηγείται ο Reznov, αλλά και το μακελειό στο βιετνάμ με το Sympathy for the Devil στο background. Παίρνει την ψήφο μου επειδή είναι το μόνο Call of Duty που με ώθησε να ξανα ασχοληθώ με το campaign του.

More
26 Jul 2013 20:02 #129243 by takisant
Call of Duty: Modern Warfare 2 λέμε!

More
28 Jul 2013 04:17 #129317 by Petros
Το ModernWarfare ήταν πραγματικά καλο αλλα το παιχνιδι που μου αρεσε περισσότερο τόσο για την ιστορία του και γενικα ήταν το Black ops . Ήταν το μοναδικό COD που χάρηκα.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR