Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Left 4 Dead 2

More
21 Jun 2009 23:00 #54555 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Το Left 4 Dead 2 προκειται για την συνέχεια του Left 4 Dead ενός γνωστου FPS/Horror Game του XBOX360 και του PC. Στο παιχνίδι πρωταγωνιστουν 4 ατομα o Nick, η Rochelle, o Coach και ο Ellis οι οποίοι θα προσπαθήσουν να σωθουν με νυχια και με δοντια απο τα μεταλαγμένα τερατα που τους καταδιώκουν! Το παιχνίδι θα χρησημοποιει την μηχανη γραφικών Source. Τέλος την αναπτυξη του παιχνιδιού την εχει αναλάβει η Valve Corporation και την εκδοση του παιχνιδιου την έχει αναλάβει η EA μαζι με την Valve.

Το παιχνίδι θα βγεί στις 17 Νοεμβρίου του 2009 για XBOX360 και PC.

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Πλέον όμως απο οτι φαίνεται υπάρχει πολυ μικρη πιθανότητα να γίνει το αντίθετο από οτι έχουμε συνηθήσει. Δηλαδη το PS3 μπορει να πάρει την αποκλειστικότητα απο την MS και το παιχνίδι να γίνει multiplatform! Αυτες οι πληροφορίες διέρευσαν απο το ίδιο site της EA η οποία εγραψε ισως καταλαθως αλλα ισως και οχι πως το παιχνίδι θα βγεί και στο Playstation 3! Αργότερα όμως αυτο σβήστικε απο την σελιδα(εικόνα κάτω). Τέλικα περι τίνος πρόκειται; Για λάθος της EA ή μήπως η Sony θα κανει κατι που δεν κάνει ποτε; Ο χρόνος θα δείξει...

Σελίδα της EA: www.ea.com/games/left-4-dead-2

_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

[img

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jun 2009 18:22 #55264 by Στέφανος Τρίγγας
Καλα μακαρι να παει και στο PS3 γιατι πολλα παιχνιδια εχουν παει απο το PS στο XBOX και δεν ειναι δικαιο... :P Αλλα ακομα καλυτερα θα ήταν να γινει η αρχη απο καποιο αλλο game γιατι αυτο δεν μου αρεσει και τοσο πολυ :P

More
28 Oct 2009 23:58 #63604 by Μάνος Γρυπάρης
4 Νοεμβρίου το Demo
Η Electronic Arts ανακοίνωσε ότι το sequel της γνωστής splaterrιάς θα κυκλοφορήσει στις 4 Νοεμβρίου για PC και Xbox 360. Αν είστε Gold συνδρομητής στο Xbox Live τότε θα το κατεβάσετε την ίδια ημέρα, αλλιώς θα πρέπει είτε να κατεβάσετε το demo στο PC, είτε να περιμένετε μέχρι τις 10 Νοεμβρίου (τότε θα γίνει διαθέσιμο για όλους τους χρήστες στο Xbox Live).

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 Dec 2009 01:51 #66477 by Μάνος Γρυπάρης
Διαβάστε το review

Θεωρώ ότι δεν διαφέρει σε πολλούς τομείς από τον προκάτοχό του.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Oct 2010 13:54 #80205 by Στέφανος Τρίγγας
To νέο trailer του καινούργιου DLC για το παιχνίδι το "The Sacrifice" που θα είναι διαθέσιμο και για τον πρώτο τίτλο της σειράς:

[youtube:2zck4k9g]
[/youtube:2zck4k9g]

More
05 Oct 2010 17:26 #80604 by rafor
Replied by rafor on topic Left 4 Dead 2
Το παιχνιδι ειναι ενδιαφερον για αυτους που εχουν παιξει και το Left 4 Dead 1..!

More
05 Oct 2010 17:32 #80606 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ δεν το έχω παίξει το , μόνο το έχω δει να παίζουν άλλοι. Όμως με ενδιαφέρει ιδιαίτερα ο τίτλος γενικότερα. Εξ αρχής με ενδιέφερε, αλλά όταν πήγαινα στο g-net έπρεπε να παίξω το CSάκι μου. :mrgreen: :sniper smilie:

More
05 Oct 2010 20:30 #80613 by rafor
Replied by rafor on topic Left 4 Dead 2
Σιγουρα θα εχει βγει καποιο ντεμο.Ψαξε στα downloads του GW, μηπως και το περιλαμβανει!

More
14 Oct 2010 18:49 #81599 by Αιμίλιος Τσουβελεκάκης
Καινο;yριο add-on για το παιχνίδι. Περισσοτερα:
www.gameworld.gr/previews/fps/29 ... rifice-dlc

More
02 Aug 2012 14:47 #110915 by eliminator
Replied by eliminator on topic Left 4 Dead 2
Left 4 Dead 2: Cold Stream DLC

Διαθέσιμο και στο Xbox 360 μέσα στις επόμενες ημέρες.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες