Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Left 4 Dead 2

More
14 Jan 2014 23:48 #139184 by Γιωργος Φραζεσκαρος
Εγώ, ο Λόλας (geololj), ο Αδάμ και η Venomia Queen παίζουμε τα βραδάκια Left 4 Dead 2. Συνήθως παίζουμε survival σε custom maps, όπως το Helm's Deep και πολλά άλλα. Εγώ και ο Λόλας είμαστε μέσα κάθε βράδυ και τα άλλα δύο παιδιά μπαίνουν σχεδόν κάθε μέρα. Οπότε θέλουμε κι άλλους για να παίζουμε όλοι μαζί!

Όποιος θέλει να παίξει μαζί μας, ας μας κάνει add στο skype να μιλάμε κιόλας και να κανονίζουμε. Θα μπαίνουμε και σε αυτό το topic να ενημερώνουμε όταν παίζουμε.

Μπορεί να βγάλουμε και κανένα βίντεο για το Youtube.

To skype μου: Gioman151
To skype του Λόλα: apla.8eos

Μπορούμε επίσης να μιλάμε και μέσω του Mumble Voice Chat server του GameWorld .

Ο Καρχαρίας όμως μου το παίζει τσανμπουκάς

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Feb 2016 17:43 #176203 by Πιέρρος Φουστέρης
Μόλις ολοκληρώθηκε το πρώτο gaming session με τον Παναγιώτη (aka Shikabane_Hime7). Για την ακρίβεια, ήταν ένα testing session, μιας και κατέβασα κάποια mods και ήθελα να τα δοκιμάσω. Το πιο ωραίο, όπως μπορείτε να δείτε και από τα παρακάτω screenshots, είναι τα skins για τους Survivors. Είμαστε και οι 4 γλυκά και όμορφα velociraptors! :P Επίσης, τα tanks έχουν την εμφάνιση του Shrek. Τι άλλο να ζητήσω;

Για όσους θέλουν να μπαίνουν μαζί μας, κάντε μας add στο Steam: DoUzOs - Shikabane Hime . Για ώρες τα συζητάμε πριβέ, άρα στείλτε σε μένα και θα σας λέω πότε θα μπαίνουμε!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Attachments:
The following user(s) said Thank You: Χριστίνα Χριστοδουλίδη

More
07 Feb 2017 14:54 #193521 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Όσοι ψήνονται να παίζουμε παρέα Left 4 Dead 2 πείτε το να το κανονίσουμε. Παρασκευή και Σαββάτο βραδάκι παίζω σχεδόν πάντα.
Κάντε με add και στο Steam Shikabane Hime
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

More
10 Feb 2017 17:09 #193658 by Παναγιώτης Πολυδεύκης
Λοιπόν άμα θέλετε το κανονίζουμε για αύριο. Εγώ σίγουρα μπορώ οπότε όποιος θέλει και μπορεί λέει.

More
26 Feb 2017 17:27 #194194 by Aνέστης Αδαμίδης
Εγώ πλέον δεν μπορώ να παίζω, καθώς είμαι εκτός Αθηνών και ο χρόνος εκτός στρατοπέδου είναι περιορισμένος. Πάντως, όποιος θέλει να με βάλει στη λίστα, thereaper13g λέγομαι, πρέπει να έχω το ίδιο άβαταρ με εδώ. Αν βρω κανέναν σε κάποια εξόρμηση προς την πόλη, τότε μιλάμε και τα στήνουμε. Αλλά θα μου πείτε, θέλει σκοτεινή ατμόσφαιρα για jump-scares...

More
01 Sep 2020 23:21 #238058 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Left 4 Dead 2
Left 4 Dead 2: The Last Stand update
Αναπτύχθηκε από το community 11 χρόνια μετά.

Μπορεί να έχουν περάσει 11 χρόνια από την κυκλοφορία του Left 4 Dead 2, ωστόσο το community του παιχνιδιού κυκλοφόρησε ένα επίσημο update με την ονομασία The Last Stand.

Το The Last Stand θα περιλαμβάνει ένα survival map από το πρώτο Left 4 Dead, ο οποίος θα ονομάζεται The Last Stand και δεν έγινε ποτέ port στο Left 4 Dead 2.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Η περιγραφή του update είναι η εξής: "Έχουν περάσει πολλά χρόνια από την πρώτη εμφάνιση της μόλυνσης. Η σιγή ασυρμάτου, κανένα σημάδι ζωής, τίποτα άλλο παρά παρατεταμένες ελπίδες. Η CEDA δεν θα μας σώσει. Αλλά υπάρχει ελπίδα! Μερικές γενναίες ψυχές συνέχισαν τον αγώνα ενάντια σε όλες τις πιθανότητες και σύντομα θα μπορούμε όλοι να επωφεληθούμε από την συνεισφορά τους".

Το The Last Stand update θα κυκλοφορήσει σύντομα για το Left 4 Dead 2 μέσω του Steam.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
08 Sep 2020 19:29 #238267 by Aνέστης Αδαμίδης
Ώρα να ξεσκονίσω τις zombie killing ικανότητές μου.

More
22 Sep 2020 19:24 #239241 by Giorgos Tsolaridis
Left 4 Dead 2: The Last Stand update
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας.

Καινούργιο περιεχόμενο έρχεται για το Left 4 Dead 2, στις 24 Σεπτεμβρίου, σχεδόν 11 χρονιά μετά την κυκλοφορία του.

Το Co-Op First-Person Zombie Shooter της Valve θα λάβει ένα καινούργιο δωρεάν DLC με τίτλο The Last Stand το οποίο θα περιέχει αρκετά καινούργια πράγματα όπως καινούργιους χάρτες, νέα animations και αλλά.

Το The Last Stand είναι το πρώτο DLC περιεχόμενο που λαμβάνει το Left 4 Dead 2 μετά το Cold Stream του 2012. Όπως και εκείνο το DLC, έτσι και το The Last Stand, έχει φτιαχτεί με την βοήθεια πάνω από 30 μελών της κοινότητας του παιχνιδιού, οι οποίοι δούλεψαν με την Valve για πάνω από 11 μήνες. Το αποτέλεσμα είναι μια αναβάθμιση που περιέχει πολλά καινούργια χαρακτηριστικά για το παιχνίδι, αρκετές διορθώσεις από bugs και καινούργια achievements.

Δείτε το επίσημο launch trailer:

Η νέα αυτή αναβάθμιση περιέχει επίσης δυο καινούργιες μεταλλάξεις, προσθέτει φωνητικά λόγια που δεν υπήρχαν στο βασικό παιχνίδι, καινούργια melee όπλα όπως φτυαριά και δίκρανα καθώς και βελτιώσεις στα PvP. Το όνομα The Last Stand είναι γνώριμο στους φανατικούς της σειράς, καθώς έτσι ονομαζόταν ένας survival χάρτης στο πρώτο Left 4 Dead, στον οποίο οι παίχτες έπρεπε να επιβιώσουν,για όσο περισσότερο μπορούσαν, από ένα ατελείωτο κοπάδι από zombies.

To Left 4 Dead 2:The Last Stand θα κυκλοφορήσει δωρεάν για PC στις 24 Σεπτεμβρίου.

More
27 Sep 2020 21:47 #239494 by Giorgos Tsolaridis
Left 4 Dead 2: Δωρεάν περίοδος
Τρέχει αυτές τις μέρες στο Steam.

Την στιγμή που η Epic Games δίνει τουλάχιστον δύο δωρεάν games κάθε εβδομάδα στο Epic Games Store, η Valve συνεχίζει να δίνει...δωρεάν περιόδους, ακόμα και σε games που είναι παλιότερα της δεκαετίας.

Σειρά έχει το Left 4 Dead 2, το οποίο μπορείτε να παίξετε για ένα τριήμερο στο Steam. Η προσφορά θα λήξει την Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου.

Κάντε κλικ εδώ για να το κατεβάσετε.

Η δωρεάν διάθεση έγινε λογικά διότι modders από το community του Left 4 Dead δημιούργησαν το Last Stand Update, το οποίο μπορείτε επίσης να κατεβάσετε δωρεάν.

More
28 Sep 2020 17:17 #239520 by Aνέστης Αδαμίδης
Θέλω να δοκιμάσω το καινούριο update. Πρέπει να βρω παρέα μια μέρα και να καθίσουμε να το δούμε.