Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Battlefield: Bad Company 2

More
27 Mar 2010 17:16 #69829 by aekole95
Replied by aekole95 on topic Battlefield: Bad Company 2
Παιδιά εγώ είμαι κολλημένος με το COD MW2. Τώρα είναι λίγο δύσκολο να υπάρχει κάτι καλύτερο. Αν πραγματικά είναι καλύτερο το Bad Company 2 τότε εγώ δεν θα σηκώνομαι από τον καναπέ. :P

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Mar 2010 18:50 #69926 by Μάνος Γρυπάρης

christos13 wrote: παιδια το αγορασα τελικα αλλα αντιμετοπιζω καποια προβληματα:στο multi οταν εχω ψοφισει και περιμενω να ξαναβγω και μου δειχνει την πιστα πανοραμικα το εδαφος τρεμοπαιζει....αυτο το παθαινω και οταν ανεβαινω σε γουρουνα....στην BETA δεν ειχα τετοια προβληματα...βεβαια χρισημοποιουσα win7 ενω τωρα χρ αν και δεν ξερω αν παιζει ρολο....επισης στα setting το antialising εχει μονο 1χ....δεν ξερω αν ευθυνετε αυτο.....το συστημα μου ειναι win xp sp3,intel core i7 @ 2.66 GHz,3 gb ram,ati radeon 5770 HD

Μια χαρά σύστημα έχεις.
Εννοείς ότι σου κάνει κάποιο εφεδάκι την ώρα που σου δείχνει τον χάρτη πριν το respawn? Επειδή δεν έχω μπροστά μου το παιχνίδι, ένα από τα τελευταία FPS (το Bad Company 2 ή το MAG) έκανε ένα τέτοιο κολπάκι. Αν όμως βλέπεις ότι όντως τρεμοπαίζει ολόκληρη η οθόνη τότε στείλτε μήνυμα στο support της EA κι αν μπορείς τράβα το βίντεο με την εφαρμογή Fraps, ανεβασε το rapidshare και στειλτους το link να το δούνε.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
30 Mar 2010 19:03 #69928 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
λοιπον τελικα βρηκα λυση....εβαλα win7 και τελος....γινετε βλακεια με τους drivers της καρτας γραφικων στα xp....δεν ξερω γιατι...εδω στο pes6 μου κολουσε....με τα win7 ομως ολα οκ

More
30 Mar 2010 20:48 #69933 by reinko24
Replied by reinko24 on topic Battlefield: Bad Company 2
ε τα 7αρια είναι πολύ καλύτερα απο Svista και κάποια στιγμη θα τα αλλάξουμε όλοι πάντως εγώ ποτέ δεν έβαλα vISTA πάντα xp αλλά τώρα έχω και τα 7 σαν δευτερο λειτουργεικό είναι αρκετά καλά και παίζει και ο direct x 10 σωστά με την κάρτα!!! :ninja:

Αλλήλων καταφρονούντες αλλήλοις αρεσκεύονται και αλλήλων υπερέχειν θέλοντες, αλλήλοις υποκατακλίνονται.

More
31 Mar 2010 16:53 #69990 by Maldino
Replied by Maldino on topic Battlefield: Bad Company 2
Εγω εχω ενα προβλημα με τα Saves. Ειναι η πρωτη φορα που παιζω Battlefield και μπορει να φταιει και αυτο. Ενω παιζω πανω γινεται Save σε καποια checkpoints, μετα οταν παω να κανω resume game δεν γινεται τιποτα. Μηπως υπαρχει επιλογη save η εχω αλλο προβλημα?

More
31 Mar 2010 22:37 #70004 by thanasis
Replied by thanasis on topic Battlefield: Bad Company 2

Maldino wrote: Εγω εχω ενα προβλημα με τα Saves. Ειναι η πρωτη φορα που παιζω Battlefield και μπορει να φταιει και αυτο. Ενω παιζω πανω γινεται Save σε καποια checkpoints, μετα οταν παω να κανω resume game δεν γινεται τιποτα. Μηπως υπαρχει επιλογη save η εχω αλλο προβλημα?

Το παθαινα και γω παλια αυτο το pc.... :-k :-k

More
06 Apr 2010 17:01 #70352 by somethingnise
Gameplay στο Bad Company 2 είναι πρωτίστως μια ομάδα που βασίζεται first-person shooter. Παρόμοια με τους προηγούμενους τίτλους της σειράς παίζεται το παιχνίδι επί μεγάλο χάρτες και τα οχήματα, αεροσκάφη, turrents, UAV, και πολλά άλλα, όπως παίζονται στοιχεία. Διαφοροποιεί το ίδιο από τα άλλα παιχνίδια αυτού του είδους ο παίκτης επιτρέπεται μεγαλύτερη ελευθερία από ό, τι είναι τυπική. Οι παίκτες μπορούν να κερδίσουν πόντους από την εκτέλεση πολλών εργασιών που δεν συνδέονται άμεσα με τους παίκτες ασκούν αντιπολίτευση. Για παράδειγμα, το "μηχανικός" τάξη πόντους μπορεί, μέσω της επισκευής των διαφόρων μηχανημάτων και οχημάτων, ή την "γιατρού" τάξη επούλωση ομάδα του. Ένα βασικό χαρακτηριστικό του παιχνιδιού που θεσπίστηκε με τον προκάτοχό του, Bad Company, είναι φθαρτά περιβάλλοντα. Το βελτιωμένο σύστημα ονομάζεται «Καταστροφή 2,0". Επιτρέπει στους παίκτες να καταρρεύσει τελείως ένα κτίριο, σε αντίθεση με μόνο πνέει από τοίχους. Όταν η colapses κτίριο, όλα αυτά μέσα σε πεθαίνουν. [8] Το παιχνίδι εισάγει επίσης πτώση σφαίρα, μια βαρυτική επίδραση που προκαλεί πλάνα από τα περισσότερα όπλα για να μειωθεί σε μεγάλες αποστάσεις.

More
07 Apr 2010 15:53 #70399 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
φιλε σορρυ κιολας αλλα εσυ βγαζεις νοημα με αυτα που γραφεις γιατι εγω κανενα :rolleyes:

More
07 Apr 2010 16:30 #70400 by reinko24
Replied by reinko24 on topic Battlefield: Bad Company 2
χαχαχα όντως από που το έκανες μετάφραση;; εντάξει σε γενικές γραμμές βγάζεις νόημα..Πάντως είναι καταπληκτηκο παιχνιδάκι αν και έχει κάποα bugs αλλά αυτό δε χαλάει τη γενική του εικόνα!!! :bye:

Αλλήλων καταφρονούντες αλλήλοις αρεσκεύονται και αλλήλων υπερέχειν θέλοντες, αλλήλοις υποκατακλίνονται.

More
08 Apr 2010 00:59 #70431 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
οντως και εγω εχω εντυπωσιαστει....θα μπορουσε βεβαια να εχει καποια παραπανω mods και maps αλλα δεν παραμενει να ειναι το fps της χρονιας μεχρι στιγμης