Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Battlefield: Bad Company 2

More
30 May 2010 20:45 #72988 by Clockwork21R
PS3 δυστυχως.. Και λεω δυστυχως γιατι με το controller ειναι πιο δυσκολα τα πραγματα..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 May 2010 21:13 #72995 by Άγγελος Φασούλης
Και εγώ στο ps3 παίζω άλλα μια φορά στο τόσο καθώς το παίρνω δανεικό από ένα φίλο. Κάνε με add(aggelos777) και αν τύχει να το έχω παίζουμε.

More
18 Jun 2010 23:10 #74167 by Άγγελος Φασούλης
Ρε παιδιά ξέρει κανείς πώς ανοίγει το αλεξίπτωτο στο PS3; Πηδάω από το ελικόπτερο και τρώω τα μούτρα μου.

More
19 Jun 2010 00:51 #74173 by Μπάμπης Χαραλάμπους

draginfable wrote: Ρε παιδιά ξέρει κανείς πώς ανοίγει το αλεξίπτωτο στο PS3; Πηδάω από το ελικόπτερο και τρώω τα μούτρα μου.

Χ

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
19 Jun 2010 13:42 #74193 by Άγγελος Φασούλης
Πλάκα κάνεις τώρα ε; Με το Χ πηδάει. Συν το ότι το είχα σκεφτεί και αυτό αλλά και πάλι έφαγα τα μούτρα μου.

More
19 Jun 2010 13:49 #74195 by Μπάμπης Χαραλάμπους

draginfable wrote: Πλάκα κάνεις τώρα ε; Με το Χ πηδάει. Συν το ότι το είχα σκεφτεί και αυτό αλλά και πάλι έφαγα τα μούτρα μου.

Αφου με το Χ ανοιγει! 8O :? :rolleyes:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
19 Jun 2010 16:23 #74206 by Άγγελος Φασούλης
Πατημένο; Α και κάτι άλλο πώς κάνεις roadkill με ελικόπτερο;

More
19 Jun 2010 16:38 #74208 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
roadkill με το ελικοπτερο?????? ουτε που το σκευτικα οτι γινεται να κανεις :mrgreen: ισως αν πας και το προσγηωσεις σε κανεναν ανθρωπο πανω και τον λιωσεις
οσο αφορα το αλεξιπτοτο πατα το Χ δηλαδη το κουμπι που πηδας 2 φορες οταν εισαι σε μεγαλο υψος

More
19 Jun 2010 19:33 #74219 by RamayaGr
Replied by RamayaGr on topic Battlefield: Bad Company 2
Battlefield: Bad Company 2 - VIP Map Pack 3 Trailer

[youtube:z1zeigp7]
[/youtube:z1zeigp7]

θα βγει στις 26 ιουνιου με το πολυαναμενομενο πατς με πολλες αλλαγες βεβαια ....

More
19 Jun 2010 21:42 #74221 by Άγγελος Φασούλης

christos13 wrote: roadkill με το ελικοπτερο?????? ουτε που το σκευτικα οτι γινεται να κανεις :mrgreen: ισως αν πας και το προσγηωσεις σε κανεναν ανθρωπο πανω και τον λιωσεις
οσο αφορα το αλεξιπτοτο πατα το Χ δηλαδη το κουμπι που πηδας 2 φορες οταν εισαι σε μεγαλο υψος

Ναι γίνεται και το θέλω γιατί έχει trophy αν το κάνεις. Προχτές παίδευα έναν reckon με το uav για να του κάνω road kill αλλά τζίφος.