Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

F.E.A.R. : Γενική συζήτηση

More
28 Oct 2005 02:04 #4645 by Κώστας Dante
Το απέκτησα και το λιώνω κανονικά. Με μια 6600GT και 1gb DDR, το παιχνίδι τρέχει σε medium-maximum με όλα τα σχετικά εφέ και χωρίς κολλήματα.

Όσον αφορά το παιχνίδι, είναι κορυφή, άξιος αντίπαλος του Half-Life 2' τα γραφικά είναι τρομερά, φοβερά, φανταστικά με σκιές α λα Splinter Cell και animations για oscar..... έμεινα κάγκελο.... ενώ για το ΑΙ, είναι πραγματικά από τα καλύτερα ever.

Όποιος έχει ένα καλό συστηματάκι που μπορεί να κουβαλήσει το game, δεν πρέπει να το χάσει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Oct 2005 13:45 - 03 Sep 2006 17:30 #4659 by Μάνος Γρυπάρης
Αναλυτικό review:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... tent&id=97

Single-player demo:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... #dldetails

Multiplayer demo:

Patch για όσους έχουν ήδη το παιχνίδι:

Είναι λίγο μεγάλο το ρημάδι (650ΜΒ!)

Καλούτσικο παιχνίδι. Δεν τρελάθηκα κιόλας, μου άρεσε όμως αρκετά η ατμόσφαιρά του. Πραγματικά ένα FPS που όσο παίζεις "τα κάνεις πάνω σου"! Βοηθάει βέβαια το σκοτάδι, ο φωτισμός και οι σκιές που βλέπεις στους τοίχους. Μπορούσαν να το κάνουν και περισσότερο τρομακτικό αν ήθελαν!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 03 Sep 2006 17:30 by Μάνος Γρυπάρης.

More
24 Nov 2005 21:13 #5948 by Τάσος Γεωργίου
Ένα ωραίο screen

[img

Τους κάρφωσα και τους 3... στάνταρ το αγαπημένο μου όπλο.

δυστυχώς έχει άσχημη ποιότητα καθώς όταν έτυχε έπαιζα στο μικρό pc καθώς ο μεγάλος είχε φάει κάτι κόμπλες ύστερα από κάτι πειράματα. :mrgreen:

More
17 Jan 2006 00:05 #7531 by Gerasimos Arapidis
katevasa to patch tou f.e.a.r. apo to site pou proteinetai...To paixnidi tora den paizei...Emulator DVD drive detected.....Iparxei kapoia lisi gi auto.Help please!

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
17 Jan 2006 00:13 #7532 by a Guest
Replied by a Guest on topic F.E.A.R. : Γενική συζήτηση
Ερώτηση κρίσεως---->Το έχεις αυθεντικό?? :?:
Αν ναι,ίσως σε βοηθήσει αυτο
www.securom.com/support/customer ... 9/FEAR.zip

More
18 Jan 2006 01:46 #7563 by Gerasimos Arapidis
thanx man alla Den 8a me voi8isei auto to programma...Ekana uninstall kai den dokimazo patch...ektos kai an iparxei kapoia alli lisi.einai toso voi8itiko auto to patch telika?

More
27 Jan 2006 15:40 #7910 by Γιώργος Καραλιάς
Τρομερό παιχνίδι το F.E.A.R.
Το όπλο με τα καρφιά είναι όλα τα λεφτά.
Σε ένα σημείο κοντά στο screenshot που έχει βάλει ο derek,είχα καρφώσει έναν στο ταβάνι...Όλα τα λεφτά...

Επισής αρκετά χεσμεντέδικες ορισμένες σκιές χωρίς κάτοχο :lol:
Τρομερό και το κοριτσάκι.Ειδικά στη σκάλα...

Σπαστικά τα μισό-αόρατα τερατάκια...

Love Is The Dance Of Eternity...

More
06 Feb 2006 11:35 #8548 by Orestis Domis
To teleiwsa xthes meta apo 5-6 meres asxolies... Pragmatika to kalitero FPS pou exei bgei pote gia mena! Apisteuta grafika(an kai me metrio sistima mou etre3e teleia!). To koritsaki spernei, an kai sto telos eklepsan poly omorfa to amerikaniko The Ring etsi opws to ekanan na perpataei :P
Grafw omws edw giati exw kapoies apories oson afora thn ipothesi... Opws apodeixthike egw eimai ena "oplo", me me dimiourgisan sto ergostastio pou piga sthn teleutaia pista. To koritsaki, ti rolo baraei? Katalaba oti htan ki auth ena peirama, alla exei kamia sxesi me mena? Egw apodeixthika gios tou Wade, gi auth exoume kamia alli pliroforia?

More
06 Feb 2006 13:07 #8551 by Haris
το παιχνιδι ειναι απλα ακορυφη!!Δεν το εχω τελειωσει ακομα καθως παιζω λιγο λιγο καθε μερα.....ειναι απιστευτο!Η κοπελα ειναι ολα τα λεφτα.......πολυ καλο 8O 8O

bob σφουγγαρακης οεο.

More
06 Feb 2006 16:00 #8554 by dfsaf
Παιχνιδάρα
το παίζω από την παρασκευή και είμαι στο internal 8 εσείς ?
το καλύτερο όπλο ειναι το όπλο lazer ακούστε ρε έπαιζα σε έναν server Ρώσικο και ένας είχε το lazer όπλο σκότωνει πόσα άτομα το παίρνω και εγώ μόλις σκοτώνω κάποιον Kick ενώ ο άλλος κάθαριζε μέτα μπικά σε έναν ευρωπαικό πολί καλο
να τα πούμε σε multi εγώ με 64 κ παίζω χώρις lag στους 2 servers που δοκίμασα παρόλο που είχα 341 Ping(το μεγάλύτερο)