Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

F.E.A.R. : Γενική συζήτηση

More
02 May 2006 12:32 #11733 by Σπύρος Κλαουδάτος
στις δυνατοτητες φυσικης ισως να χανει λιγο απο το ανεπαναληπτο(σε αυτον τον τομεα) Half life 2 αλλα σε ΑΙ ειναι μακραν το καλυτερο fps αυτη τη στιγμη, και ακολουθει το halo 2.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 May 2006 23:20 #11770 by DOOM_NX

Terminator wrote: φιλε DOOM NX θα σε παρακαλουσα να μειωσεις λιγο το μεγεθος του avatar σου ωστε να μη βγαινει εκτος οριων η σελιδα.

Αχ, τι μου κάνεις τώρα Terminator... Αφού 200x200 pixels λέτε limit ρε guys... Σε ανάλυση πάντως 1280x1024 δεν υπάρχει διαφορά. Για πες μου εσύ σε τι ανάλυση να την ανεβάσω και θα την ανεβάσω.

Yours nitrous-oxided,
DOOM_NX

PC Specifications:
www.freewebs.com/doomnx/

More
02 May 2006 23:26 #11774 by Σπύρος Κλαουδάτος

DOOM_NX wrote:

Terminator wrote: φιλε DOOM NX θα σε παρακαλουσα να μειωσεις λιγο το μεγεθος του avatar σου ωστε να μη βγαινει εκτος οριων η σελιδα.

Αχ, τι μου κάνεις τώρα Terminator... Αφού 200x200 pixels λέτε limit ρε guys... Σε ανάλυση πάντως 1280x1024 δεν υπάρχει διαφορά. Για πες μου εσύ σε τι ανάλυση να την ανεβάσω και θα την ανεβάσω.

οριστε αφου το εκανες ηδη, δε χρειαζεται να δυσανασχετεις.

εδω να θυμησω οτι το sequel του fear δε θα εχει το ονομα fear2, καθως η monolith αλλαξε publisher ενω η vivendi κρατησε το brand name.

More
20 Jun 2006 04:13 #15483 by Kostas
Apla to game to eliwsa molis to pira !
Seri to epai3a olo kai to termatisa !
Einai telio kai se arketes faseis tromaza kai efevge to mouse apo tin kopela pou petagotane :P

More
03 Sep 2006 17:33 #18865 by Μάνος Γρυπάρης
Το review του F.E.A.R.
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... tent&id=97

Ίσως το καλύτερο FPS της περσινής σεζόν. Τρομακτική ατμόσφαιρα. Παίξτε το με σβηστά φώτα και τον ήχο στο τέρμα και θα πάθετε σοκ

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Sep 2006 19:56 #18876 by Σπύρος Κλαουδάτος
απολαυστικο γραφικα, κλειστοφοβικο, βιαιο, αιματηρο, η καλυτερη χρηση bullet time που εχω δει σε shooter, τι αλλο να ζητησει ενας fps fan?

More
06 Sep 2006 23:14 #19022 by Χριστόφορος
Επιτέλους μετά από τρεις μήνες κατάφερα να τερματίσω το καλύτερο ίσως παιχνίδι της περσινής σεζόν.Δεν έχω ξαναδεί σκηνή σαν την πυρηνικη έκρηξη.

ΥΓ:Η καθηστέρηση δεν οφείλεται σε θέμα αχρηστίλας.

PSN: personGR

More
07 Sep 2006 12:18 #19033 by Στέλιος Μουρέλλος
Ίσως το FPS με την καλύτερη ατμόσφαιρα και δράση...Ένα Survival Horror FPS που κάνει το DOOM να κρύβεται από ντροπή....Ελπίζω το sequel

More
07 Sep 2006 14:02 #19039 by Χριστόφορος

Spiritcrusher\ wrote: To teleiwsa xthes meta apo 5-6 meres asxolies... Pragmatika to kalitero FPS pou exei bgei pote gia mena! Apisteuta grafika(an kai me metrio sistima mou etre3e teleia!). To koritsaki spernei, an kai sto telos eklepsan poly omorfa to amerikaniko The Ring etsi opws to ekanan na perpataei :P
Grafw omws edw giati exw kapoies apories oson afora thn ipothesi... Opws apodeixthike egw eimai ena "oplo", me me dimiourgisan sto ergostastio pou piga sthn teleutaia pista. To koritsaki, ti rolo baraei? Katalaba oti htan ki auth ena peirama, alla exei kamia sxesi me mena? Egw apodeixthika gios tou Wade, gi auth exoume kamia alli pliroforia?

Η υπόθεση του F.E.A.R. έχει ως εξής:πριν από μερικά χρόνια κάποιοι άνθρωποι(μεταξύ τους ο Mr Harlan Wade) έκαναν κάτι γενετικά πειράματα με αρχή το DNA της Alma Wade(κόρης του Harlan,αδελφής της Alice και εξώφυλλο του παιχνιδιού).Αφού έγιναν τα πειράματα κάτι πήγε στραβά και η Alma απέκτησε ειδικές δυνατότητες με αποτέλεσμα να την φυλακίσουν σε ένα ντε και καλά ασφαλές μέρος.Άγνωστο πως,μέσα στο ασφαλές αυτό μέρος η Alma γέννησε δύο παιδεία 1)τον Paxton Fettel(αυτόν που έτρωγε ανθρώπους)και 2)τον ήρωα δηλαδή τον παίκτη.Μετά από αρκετά χρόνια οι δύο γιοί της Alma μεγάλωσαν και ο πρώτος(βλέπε Fettel)άρχισε να ψάχνει να τη βρει ενώ ο δεύτερος(εσυ)τον κυνηγάς για κάτι μικρο-εγκλήματα που είχε κάνει(π.χ. δημιούργησε έναν στρατό που υπάκουγε μόνο αυτόν και άλλα τέτοια)χωρίς να ξέρεις την αλήθεια.Τα υπόλοιπα τα παίξατε.

ΥΓ:Αν κάνω λάθος όποιος έχει την καλοσύνη ας με διορθώσει.

PSN: personGR

More
07 Sep 2006 19:27 #19050 by Σπύρος Κλαουδάτος
υπομονη παιδια, και πλησιαζει και το expansion το οποιο θα αρχιζει ακριβως εκει που τελειωσε το original...