TheReaper wrote: Δεν είναι το usp στο στομάχι, εκεί νομίζεις πως βρίσκεται. Δηλαδή στο CoD όταν αλλάζεις από machine gun σε pistol η κάμερα ανεβοκατεβαίνει;
Όχι αλλά αναλογα με το τι όπλο κρατάς κάνει ανάλογη κίνηση για να το τραβ'ηξει. Ακόμη οταν σημαδεύεις το στοχο τον φέρνει στον όμο.
TheReaper wrote: Τεσπα, ο καθείς όπου τον βολεύει κάθεται. Εγώ πάντως προτιμώ το CS γιατί και πιο σταθερό χειρισμό έχει και πιο διασκεδαστικό το βρίσκω(ειδικά στο Zombie, Hero Modes και στο Quake Style το λιώνω!) και έχει αναδείξει περισσότερες αξιόλογες ομάδες(κοιτάξτε και το topic που έχω δημιουργήσει γι' αυτό 0.
Και το CoD σταθερο χειρισμο εχει. Απο το Call of Duty μεχρι το Modern warfare 2 δεν εχει αλλάξει κατι στα κουμπια. Όσο για τα modes που λες, ειναι ανύπαρκτα! αυτα ειναι custom modes τα οποια τα εχουν φτιάξει αλλοι καμενοι gamers.
Τα zombie υπάρχουν παντως στο Call of duty: world at war και τα υπολοιπα υπάρχουν σε ολα τα cod σε custom mode (φτιαχτα δηλαδη απο αλλους καμενους και παλι).
Πάντως δεν θέλω να νομίζεις πως τα ισωπεδώνω όλα.
Ναι, παιζω cod αλλα παιζω και cs
(οχι τοσο συχνα, αλλα παιζω). Το cs ειναι διασκεδαστικο αλλα ως εκει. Δεν εχει βαθος σε καποιο τομεα. Απλως ειναι καλο για κανα LAN γιατι δεν χρειαζεται να μαζεψεις exp ή κατι τετοιο, μπαινεις αμεσως στο ψητο.