Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Counter-Strike VS Call of Duty

Poll: Counter-Strike ή Call of Duty? (was ended 0000-00-00 00:00:00)

Counter-Strike
7 24.1%
Call of Duty
22 75.9%
Total number of voters: 5
Only registered users can participate to this poll
More
21 Apr 2010 01:46 #71048 by Μπάμπης Χαραλάμπους

8@no$ wrote: Ενα επιχειριμα πολυ σημαντικο για μενα γιατι απορω που συζηταμε για δυο τετοια παιχνιδια(τεσπα)...Στο cs δεν μπορεις να στοχευσεις...Ενω στο COD μπορεις.Μπορει να μην ειναι πολυ πυστικο επειχηρημα αλλα ειναι ενα πολυ σημαντικο.Για μενα το cs μου φαινεται πολυ λιψο για να σταθει διπλα στο COD...

Πραγματι! Στο cs σημαδευουν κρατωντας το οπλο στο στομαχι xD

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Apr 2010 11:34 #71055 by Aνέστης Αδαμίδης
ΤΙ ΛΕΕΙ? Καλά ας μην το συνεχίσουμε, δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε τώρα για δυο παιχνίδια. Εμένα πάντως το CoD με αφήνει αδιάφορο κι έτσι ό,τι και να λέτε δεν πρόκειται να με μεταπείσει πως είναι καλύτερο από το CS. Κι αν θετε να ξέρετε, υπάρχουν παίχτες που κάνουν συνεχόμενα heads. Και δεν υπάρχει μόνο ένα είδος online. Όσο για τη στόχευση, αν κουβαλάς το ΑΚ47 φυσικό είναι να το κρατάει στο στομάχι. Έχεις πιάσει ποτέ να δεις το βάρος του;(ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ) Και για να σας προλάβω, όχι δεν είμαι τρομοκράτης, αλλά γνωρίζω κάποιους στην αντιτρομοκρατική(ένας συγγενής) και μια φορά είχα πιάσει τέτοιο όπλο.

More
21 Apr 2010 13:18 #71057 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: ΤΙ ΛΕΕΙ? Καλά ας μην το συνεχίσουμε, δεν υπάρχει λόγος να τσακωνόμαστε τώρα για δυο παιχνίδια.

Δεν τσακωνόμαστε :mrgreen:

TheReaper wrote: Εμένα πάντως το CoD με αφήνει αδιάφορο κι έτσι ό,τι και να λέτε δεν πρόκειται να με μεταπείσει πως είναι καλύτερο από το CS.

Εγώ τι λέω ή εσυ; Δεν μου εχεις δωσει καποιο επειχηρημα που να εξηγεις γιατι ειναι καλυτερο το cs.

TheReaper wrote: Κι αν θετε να ξέρετε, υπάρχουν παίχτες που κάνουν συνεχόμενα heads.

Ναι. Και;

TheReaper wrote: Και δεν υπάρχει μόνο ένα είδος online.

Τι εννοεις;

TheReaper wrote: Όσο για τη στόχευση, αν κουβαλάς το ΑΚ47 φυσικό είναι να το κρατάει στο στομάχι. Έχεις πιάσει ποτέ να δεις το βάρος του;(ΡΕΑΛΙΣΜΟΣ)

[youtube:59scxrdk]
[/youtube:59scxrdk]

Και δεν μιλησα μονο για το AK47 μιλησα για ολα τα οπλα. Το USP ειναι τοσο βαρυ και το κραταει στο στομαχι;

TheReaper wrote: Και για να σας προλάβω, όχι δεν είμαι τρομοκράτης, αλλά γνωρίζω κάποιους στην αντιτρομοκρατική(ένας συγγενής) και μια φορά είχα πιάσει τέτοιο όπλο.

Πραγματι ειναι ενα απο τα πιο βαρια οπλα στην κατηγορια του! Κοντα στα 5 κιλα! 8O

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
21 Apr 2010 14:30 #71059 by Χρήστος Γκουρμπάτσης
ρε παιδια μην τρελαθουμε. ΕΛΕΟΣ...

COD>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>CS

γραφικα ανωτερο
gameplay ανωτερο
multiplayer ανωτερο
single player ανωτερο

ε τι αλλο θελετε?

More
21 Apr 2010 16:42 #71067 by Νίκος Κουφός
Θα μας τρελανεται ρε!! Δεν υπαρχει περιπτωση ποτε το cs να αγγιξει ουτε στα ονειρα του το cod.ΤΕΛΟΣ!

More
22 Apr 2010 01:13 #71098 by Ρωμανός Βογιατζής
cOD 4 the win :icon bow: :icon bow: :icon bow: !

More
22 Apr 2010 12:00 #71102 by Γιώργος Δημόπουλος
εννοειται πως το cod ειναι καλυτερο.Ετη φωτος και ειναι σε ολα καλυτερο.Παιζεις στο 6 headquorters hardcore ricochet κ φτιαχνεσαι.

More
22 Apr 2010 21:58 #71140 by Aνέστης Αδαμίδης
Δεν είναι το usp στο στομάχι, εκεί νομίζεις πως βρίσκεται. Δηλαδή στο CoD όταν αλλάζεις από machine gun σε pistol η κάμερα ανεβοκατεβαίνει; Εγώ μια(1) φορά έπαιξα CoD, νομίζω το 2, και από τότε δεν γύρισα ούτε να το ξανακοιτάξω. Ευτυχώς που δεν ήταν δικό μου το Cd γιατί θα έλεγα πως τζάμπα πέταξα λεφτά. Τεσπα, ο καθείς όπου τον βολεύει κάθεται. Εγώ πάντως προτιμώ το CS γιατί και πιο σταθερό χειρισμό έχει και πιο διασκεδαστικό το βρίσκω(ειδικά στο Zombie, Hero Modes και στο Quake Style το λιώνω!) και έχει αναδείξει περισσότερες αξιόλογες ομάδες(κοιτάξτε και το topic που έχω δημιουργήσει γι' αυτό www.gameworld.gr/index.php/forum ... =14&t=7923 ). Σκεφτείτε πόσα χρόνια υπάρχει το CPL για το Counter και πόσο καιρό το έχει το CoD. Εγώ επιμένω για Counter.

The Reaper has spoken!

More
22 Apr 2010 23:28 #71150 by Μπάμπης Χαραλάμπους

TheReaper wrote: Δεν είναι το usp στο στομάχι, εκεί νομίζεις πως βρίσκεται. Δηλαδή στο CoD όταν αλλάζεις από machine gun σε pistol η κάμερα ανεβοκατεβαίνει;

Όχι αλλά αναλογα με το τι όπλο κρατάς κάνει ανάλογη κίνηση για να το τραβ'ηξει. Ακόμη οταν σημαδεύεις το στοχο τον φέρνει στον όμο.

TheReaper wrote: Τεσπα, ο καθείς όπου τον βολεύει κάθεται. Εγώ πάντως προτιμώ το CS γιατί και πιο σταθερό χειρισμό έχει και πιο διασκεδαστικό το βρίσκω(ειδικά στο Zombie, Hero Modes και στο Quake Style το λιώνω!) και έχει αναδείξει περισσότερες αξιόλογες ομάδες(κοιτάξτε και το topic που έχω δημιουργήσει γι' αυτό 0.

Και το CoD σταθερο χειρισμο εχει. Απο το Call of Duty μεχρι το Modern warfare 2 δεν εχει αλλάξει κατι στα κουμπια. Όσο για τα modes που λες, ειναι ανύπαρκτα! αυτα ειναι custom modes τα οποια τα εχουν φτιάξει αλλοι καμενοι gamers.

Τα zombie υπάρχουν παντως στο Call of duty: world at war και τα υπολοιπα υπάρχουν σε ολα τα cod σε custom mode (φτιαχτα δηλαδη απο αλλους καμενους και παλι).

Πάντως δεν θέλω να νομίζεις πως τα ισωπεδώνω όλα. Ναι, παιζω cod αλλα παιζω και cs (οχι τοσο συχνα, αλλα παιζω). Το cs ειναι διασκεδαστικο αλλα ως εκει. Δεν εχει βαθος σε καποιο τομεα. Απλως ειναι καλο για κανα LAN γιατι δεν χρειαζεται να μαζεψεις exp ή κατι τετοιο, μπαινεις αμεσως στο ψητο.

More
22 Apr 2010 23:37 #71151 by Aνέστης Αδαμίδης

BigBoss wrote: Δεν εχει βαθος σε καποιο τομεα.

Γιατί ποιο παιχνίδι έχει βάθος; Βασικά τι εννοείς με το βάθος; Όλα παιχνίδια είναι. Δεν μπορούν να έχουν νόημα πέρα από την διασκέδαση. Δεν είναι δυνατόν να παίζει κάποιος Gran Turismo ή Burnout για να μάθει να οδηγάει! Αλλά υποθέτω πως δεν είναι αυτό που εννοείς, έτσι;