TheReaper wrote: Είσαστε σοβαροί; Παίξτε εσείς CS στο expert και ελάτε να μου πείτε για το Hardcore mode του CoD.
Μας δουλεύεις; Τα bot στο expert ειναι ενα μη φυσιολογικό πραγμα. Σαν να παίζεις με aimbot! Με το που βγεις εξω, οσα ακροβατικα και αν κανεις Headshot, headshot,headshot. Πολυ αληθινο και διασκεδαστικο...ναι
TheReaper wrote: Ενώ στο CS αν παίξω στο expert(πάντα για bots) μπορεί να σκοτώνω κάθε τρεις γύρους ή αφού πρώτα με σκοτώσουν 30 φορές αλλά μου προκαλεί μεγαλύτερο ενδιαφέρον.
Δηλαδη δεν σου προκαλει ενδιαφερον μια μαχη στο internet στο CoD?
TheReaper wrote: Δες το κι αλλιώς: στο CoD δεν μπορείς να παίζεις τίποτα άλλο πέραν των αποστολών, στο Counter μπορείς να παίζεις τις ίδιες πίστες αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να γίνει, γιατί πολύ απλά το AI ΥΠΑΡΧΕΙ και κάνει ό,τι θέλει. Μπορεί να ξέρεις ποιο δρόμο θα πάρουν τα bots αλλά ποτέ δεν ξέρεις από που θα την φας!
Και το online τι ειναι; Δεν ειναι κατι περα των αποστολων; Τις επιλογες που εχει το CoD το CS δεν τις βλεπει ουτε στα πιο τρελα του ονειρα! Team DeathMatch, Free for all, Search and Destroy, Headquarters, Domination και μην ξεχναμε και το xp που εχει που ξεκλειδώνεις βελτιωσεις για τα οπλα του τυπου red dots και scopes κτλ.
Εσυ θεωρεις πιο εξυπνο το AI του παιχνιδιου απο τους παικτες τους πραγματικους; Να μου μιλαγες για αλλο παιχνιδι οκ, αλλα στο CS σιγα το AI! Βαλε 10 ατομα στην poolday να παιξουν. Ουτε οπλα δεν ξερουν να παρουν! Αλλα και να ειχαν το μονο που κανουν ειναι να στηνονται.. Τρομερο! Camping AI.
TheReaper wrote: Μη συγκρίνουμε κάτι που έχει ωριμάσει στα χρόνια(CS) με κάτι που όσο και να ωριμάσει θα είναι πάντα το ίδιο(CoD).
Ως προς τι εχει ωριμασει; Εγω η μονη αλλαγη που ξερω να εχει γινει ειναι απο το 1.6 --> Source . Τα οπλα ειναι ιδια. Ουτε μια προσθηκη στους εξοπλισους. ιδιες πιστες (πρεπει να βγουνε custom maps απο τον κοσμο γιατι η valve δεν μπορει να φτιαξει.) Και η μεγαλυτερη βλακεια που εχω δει σε game αμα βαρας σε στυλ burst mode (μια μια ή δυο δυο τις σφαιρες) κανεις πιο πολυ damge απο οτι θα εκανες με ενα ολοκληρο γεμιστηρα σε full auto. Ρεαλισμος στο full!