Glamorous wrote: Επισης ειδα γυναικειο χαρακτηρα, καποιος αντιγραφει λιγο απο το Battlefield 4!
Στο CoD Ghosts όπως και στο Titanfall επιλέγεις gender στο soldier customization στο Multiplayer. Στο Battlefield είχε μόνο την NPC στο αδιάφορο campaign.
Lordwinter wrote: Το όλο concept πάντως μου θυμίζει λιγάκι το Titanfall για να πω την αμαρτία μου, καθώς οι στρατιώτες έχουν μία νότα από τους Pilots του FPS της Respawn Entertainment.
Δεν είναι μόνο αισθητική η ομοιότητα φίλε Παντελή. Μίλησαν για exoskeletons που σου δίνουν τη δυνατότητα να εκτελείς υψηλά άλματα ή να γίνεσαι cloaked. Απ' ότι φαίνεται η Activision προσπαθεί να "υιοθετήσει" τους νεοτερισμούς που εισήγαγε η Respawn στοχεύοντας προφανώς να φρεσκάρει το κουρασμένο franchise της. Η επιλογή αυτή είναι δίκοπο μαχαίρι. Αν τα καταφέρει έχει καλώς, εάν αποτύχει, με δεδομένο ότι η Respawn "κέντησε", θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα.
Τώρα, όσον αφορά το trailer, ωραίος ο Kevin Spacey και όπως πάντα συναρπαστικό το αποτέλεσμα που μας έδωσε η Activision. Αλλά, για εμένα όπως και για την πλειοψηφία νομίζω των παικτών FPS, το CoD είναι gameplay και συγκεκριμένα multiplayer gameplay. Το campaign μου είναι πραγματικά αδιάφορο (είμαι από αυτούς που επικροτούν τη Respawn που απλά μας απάλλαξε από αυτό). Μέχρι να ακούσω περισσότερα για τα multiplayer στοιχεία του τίτλου δηλώνω απλά επιφυλακτικός.
geololj wrote: ΥΓ: Το footage προέρχεται από την έκδοση για Xbox One; Πως το πάθανε
Microsoft+Activision = Love εδώ και χρόνια. Δεν είναι τυχαίο που τα DLC του CoD είναι timed exclusive στο Live.