Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Duty: Advanced Warfare

More
02 May 2014 17:26 - 28 Oct 2014 12:46 #144005 by Μάνος Γρυπάρης
Ανακοινώθηκε και επίσημα από την Activision.

Θα το αναπτύσσει η Sledgehammer Games.

To Advanced Warfare θα έχει νέα σύγχρονα όπλα, νέες στολές στους στρατιώτες με τις οποίες θα πραγματοποιούν μεγάλα άλματα, stealth ελικόπτερα, φορητή κάλυψη και hover bikes.
Δείτε το τρέιλερ

Σε ενα στιγμιότυπο του τρειλερ (1:48) υπαρχει μεσα και ελληνικη σημαια! Αραγε θα δουμε και αποσπάσματα από Ελλάδα?

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 28 Oct 2014 12:46 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 May 2014 17:27 #144006 by Βαγγέλης Δασκαλάκης
Όλο και χειροτερεύουν τα CoD όταν μιλάνε για δημοκρατία κτλ. Η καλή Αμερική έρχεται να σώσει το κόσμο επιβάλλοντας "δημοκρατικά" πόλεμο σε χώρες με μη-δημοκρατικό καθεστώς. Άντε και το κάνουν για καλό σκοπό, η Ελλάδα στο 1:47 που κολλάει; Παρ'όλα αυτά θα παίξω μόνο για να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη.

More
02 May 2014 17:30 #144007 by Sotiris Greece
Γιατί όχι; Ας δούμε και κάτι διαφορετικό από τα προηγούμενα call of duty όπως την χώρα μας δηλαδή. :)

More
02 May 2014 17:32 #144008 by Χριστιάνα Θάνου
Εγω ανυπομονω να δω τι εχει να γινει πραγματικα! Ειναι ενδιαφερον το οτι καποιο κομματι της ιστοριας θα διαδραματιζεται και στην Ελλαδα, θελω να δω σε ποιο νησι...σιγουρα οτι στην Λερο :D
Επισης ειδα γυναικειο χαρακτηρα, καποιος αντιγραφει λιγο απο το Battlefield 4!

More
02 May 2014 17:37 #144009 by Aggelos
Ως πρώην μεγάλος θαυμαστής της σειράς Call of Duty, πιστεύω πως τα Call of Duty έχουν φύγει πλέον από το θέμα τους και έχουν αρχίσει να γίνονται άλλα παιχνίδια. Πιστεύω οτι κάθε χρόνο βγάζουν το ίδιο παιχνίδι αλλά με αλλοιωμένο το σενάριο. Ένα πράγμα ξέρω, στο Multiplayer (που ασχολούμαι) είναι σχεδόν το ίδιο δυο ομάδες σκοτώνονται.

More
02 May 2014 17:40 #144010 by Αποστόλης Αναστασίου
Φαίνεται αρχίζουμε και προσελκύουμε με διάφορους τρόπους τους παραγωγούς . Μέχρι τώρα υπάρχουν δυο παιχνίδια με ελληνικό περιεχόμενο , Arma 3 και το ερχόμενο Call Of Duty . Να δούμε ποιο θα ακολουθήσει .

Consoles are for people who like video games, PCs are for gamers.

More
02 May 2014 17:42 #144012 by Παντελής Δασκαλέλος
Σε πρώτη φάση το τρέιλερ είναι αν μη τι άλλο εντυπωσιακό και φαίνεται πως κατά πάσα πιθανότητα θα δούμε μία νέα μηχανή γραφικών και όχι ένα...λίφτινγκ, όπως είδαμε στην περίπτωση του Ghosts. Το όλο concept πάντως μου θυμίζει λιγάκι το Titanfall για να πω την αμαρτία μου, καθώς οι στρατιώτες έχουν μία νότα από τους Pilots του FPS της Respawn Entertainment.

Σχετικά με την παρουσία του Kevin Spacey είναι γεγονός ότι διατηρείται η παράδοση της σειράς σχετικά με τα υψηλά production values της. Αυτό που μου έχει κινήσει την περιέργεια όμως είναι τι παίζει με την Ελλάδα, αφού δεν αποκλείεται κάποιες αποστολές να λαμβάνουν χώρα στα μέρη μας. Σε γενικές γραμμές θα έλεγα ότι το νέο αυτό τρέιλερ σκάει στο σωστό timing και δημιουργεί έντονο hype. Τώρα το ζητούμενο είναι να δούμε μια επιστροφή στον δρόμο των επιτυχιών για την σειρά, πόσο μάλλον όταν ο ανταγωνισμός πλέον είναι πραγματικά τεράστιος, καθώς πέρα από το Battlefield έχουμε και το εξαιρετικό Titanfall.

More
02 May 2014 18:29 #144016 by Γιώργος Λόλας
Έχοντας μόλις δει το τρέιλερ, είναι η πρώτη φορά μετά από χρόνια που αναμένω ένα Call of Duty game. Ομολογουμένως πολύ εντυπωσιακό το Advanced Warfare, μου θύμισε blockbuster ταινία δράσης!

Τώρα, βλέπω ότι πάνε να κάνουν κάτι διαφορετικό χρησιμοποιώντας... Advanced οπλισμό, εξωσκελετούς στους στρατιώτες και διάφορες φουτουριστικές πινελιές σε σχέση με αυτά που έχουμε δει έως τώρα στη σειρά. Με ιντριγκάρει κι εμένα η παρουσία της Ελληνικής σημαίας στο τρέιλερ και περιμένω να δω πως θα το χειριστούν, μιας και έως τώρα δίνεται περισσότερη βάση στη δράση σε περιοχές που γίνονται πολέμοι.

Πέρα από το Single Player Campaign, θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πως θα χειριστούν το multiplayer με όλα αυτά τα νέα στοιχεία που φαίνεται να έχουν προσθέσει. Μυρίζομαι ότι θα έχει αρκετές πινελιές από Titanfall και Blacklight: Retribution.

ΥΓ: Το footage προέρχεται από την έκδοση για Xbox One; Πως το πάθανε :D

ΥΓ2: Οπτικά φαίνεται πολύ εντυπωσιακό. Είναι λες και ο Michael Bay έβαλε το χεράκι του... μάλλον και τα δύο χεράκια του! Εντυπωσιακές σκηνές πάντως. Για να δούμε...

More
02 May 2014 19:21 #144024 by Jester

Glamorous wrote: Επισης ειδα γυναικειο χαρακτηρα, καποιος αντιγραφει λιγο απο το Battlefield 4!

Στο CoD Ghosts όπως και στο Titanfall επιλέγεις gender στο soldier customization στο Multiplayer. Στο Battlefield είχε μόνο την NPC στο αδιάφορο campaign.

Lordwinter wrote: Το όλο concept πάντως μου θυμίζει λιγάκι το Titanfall για να πω την αμαρτία μου, καθώς οι στρατιώτες έχουν μία νότα από τους Pilots του FPS της Respawn Entertainment.

Δεν είναι μόνο αισθητική η ομοιότητα φίλε Παντελή. Μίλησαν για exoskeletons που σου δίνουν τη δυνατότητα να εκτελείς υψηλά άλματα ή να γίνεσαι cloaked. Απ' ότι φαίνεται η Activision προσπαθεί να "υιοθετήσει" τους νεοτερισμούς που εισήγαγε η Respawn στοχεύοντας προφανώς να φρεσκάρει το κουρασμένο franchise της. Η επιλογή αυτή είναι δίκοπο μαχαίρι. Αν τα καταφέρει έχει καλώς, εάν αποτύχει, με δεδομένο ότι η Respawn "κέντησε", θα εκτεθεί ανεπανόρθωτα.

Τώρα, όσον αφορά το trailer, ωραίος ο Kevin Spacey και όπως πάντα συναρπαστικό το αποτέλεσμα που μας έδωσε η Activision. Αλλά, για εμένα όπως και για την πλειοψηφία νομίζω των παικτών FPS, το CoD είναι gameplay και συγκεκριμένα multiplayer gameplay. Το campaign μου είναι πραγματικά αδιάφορο (είμαι από αυτούς που επικροτούν τη Respawn που απλά μας απάλλαξε από αυτό). Μέχρι να ακούσω περισσότερα για τα multiplayer στοιχεία του τίτλου δηλώνω απλά επιφυλακτικός.

geololj wrote: ΥΓ: Το footage προέρχεται από την έκδοση για Xbox One; Πως το πάθανε :D

Microsoft+Activision = Love εδώ και χρόνια. Δεν είναι τυχαίο που τα DLC του CoD είναι timed exclusive στο Live.

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
02 May 2014 21:38 #144029 by Νεοφυτίδης Ηλίας

Vagg99 wrote: Όλο και χειροτερεύουν τα CoD όταν μιλάνε για δημοκρατία κτλ. Η καλή Αμερική έρχεται να σώσει το κόσμο επιβάλλοντας "δημοκρατικά" πόλεμο σε χώρες με μη-δημοκρατικό καθεστώς. Άντε και το κάνουν για καλό σκοπό, η Ελλάδα στο 1:47 που κολλάει; Παρ'όλα αυτά θα παίξω μόνο για να έχω μια ολοκληρωμένη άποψη.

Στο 1:47 ίσως να κολλάει στο γεγονός πως η Ελλάδα αυτή την στιγμή δεν έχει ουσιαστικά " δημοκρατία "(όχι ότι είχαμε και πριν) η ας πούμε όπως το έχεις πει και εσύ έχει μη - δημοκρατικό καθεστώς ....

Λες να δούμε καμια εισβολή στην Ελλάδα,για να μας επιβάλουν την δήθεν δημοκρατία με δήθεν δημοκρατικές επιβολές ?