Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Duty: Advanced Warfare

More
02 Nov 2014 20:30 #151518 by Christos Soudis
Καιρος ηταν να επιστρεψουν !

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Nov 2014 17:20 #151570 by Donnie Darko
Το TV spot του Call of Duty: Advanced Warfare με τον τίτλο "Discover your Power" σας παρουσιάζει με μια live action οπτική γωνία όλα αυτά που θα ζήσετε μέσα σε αυτό!

Στο βίντεο μπορείτε να παρακολουθήσετε τον Taylor Kitsch (που πιθανώς να γνωρίζετε από τα X-Men Origins: Wolverine, Battleship, Lone Survivor και Friday Night Lights) να σας οδηγεί και να παίζει την ζωή του κορώνα-γράμματα. Σας ακολουθεί συνέχεια, όσο εσείς πηγαίνετε από το ένα μέρος της πόλης στο άλλο με αρκετά σκληρό τρόπο. Ετοιμαστείτε να έρθετε αντιμέτωποι με καυτά θηλυκά (την Emily Ratajkowski, που αρκετοί πιθανότατα να θυμόσαστε από το βιντεοκλίπ του Blurred Lines), με πολλούς εχθρούς και με… κατσίκες.

Η σκηνοθεσία του εξαιρετικού αυτού TV spot οφείλεται στον Peter Berg που σκηνοθέτησε επίσης και τα Friday Night Lights, The Kingdom, Lone Survivor, Battleship. Δείτε το παρακάτω

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
06 Nov 2014 14:52 - 06 Nov 2014 14:53 #151702 by Petros
Δείτε αυτό το Video για να πάρετε μια ιδεά για το COD Advance Warefare

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR
Last edit: 06 Nov 2014 14:53 by Petros.

More
06 Nov 2014 15:14 #151705 by Μάνος Γρυπάρης
Ήρθανε! Ετοιμαστείτε για review...

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:

More
07 Nov 2014 00:38 #151723 by Παντελής Δασκαλέλος
Μετά τις εντυπωσιακές παρουσιάσεις, τα live action trailer και το promotion της Activision μπορώ να πω ότι και εγώ όπως και αρκετοί άλλοι περιμένα το Advanced Warfare αρκετά τσιτωμένος. Προσωπικά το sci-fi ύφος μου αρέσει ιδιαίτερα στα FPS καθώς ανέκαθεν λάτρευα Halo, Killzone και πρόσφατα το Titanfall. To Call of Duty: Advanced Warfare προσφέρει αυτά που ακριβώς ήθελα να δω, κοινώς παραπάνω ποικιλία στο gameplay, εξελιγμένους μηχανισμούς μάχης και ένα εξαιρετικά εθιστικό multiplayer. Μετά το κάψιμο που έριξα στο co-op του Ghosts ήθελα να δω κάτι αντίστοιχο, αλλά δυστυχώς απογοητεύτηκα από το ανούσιο horde mode του Advanced Warfare.

Για περισσότερα διαβάστε το review του Call of Duty: Advanced Warfare κάνοντας κλικ εδώ

More
15 Nov 2014 23:20 #152270 by Δημήτρης Θυμαράς
pedia HELP exo pari to AW gia ps3 alla mou kolai kapies fores kai anagazome na kliso to ps3 kai na to 3anani3o. Simera mau kolise 2 fores tin 2i den to 3anaani3a gt neuriasa . an 3eri kannis gia pio logo i an tou exi tixi kanenos as mou stili minima ( auto mou ginete mono sto AW oxi se alla pexnidia) HELP plzzz

More
20 Nov 2014 16:13 #152474 by Γιώργος Κακακιός
Κάθε φορά που προσπαθώ να μπω να παίξω online στο COD AW μου βγαίνει Error message "The Call of Duty Advanced Warfare service is not available at this time. Please try again later" Έβαλα τον φίλο μου να μπεί για να δει αν βγαίνει και σε αυτόν το error message αλλά αυτός μπαίνει online χωρίς κανένα πρόβλημα... Έψαξα να βρω κάποιο fix για αυτό το πρόβλημα, τίποτα δεν με βοήθησε. Θέλω να δω αν έχει και κάποιος άλλος αυτό το πρόβλημα και αν ξέρει κανένας κάποιον τρόπο να το λύσει. By the way, το έχω σε PS4.

More
20 Nov 2014 16:39 #152478 by Παντελής Δασκαλέλος

jimisgate7 wrote: pedia HELP exo pari to AW gia ps3 alla mou kolai kapies fores kai anagazome na kliso to ps3 kai na to 3anani3o. Simera mau kolise 2 fores tin 2i den to 3anaani3a gt neuriasa . an 3eri kannis gia pio logo i an tou exi tixi kanenos as mou stili minima ( auto mou ginete mono sto AW oxi se alla pexnidia) HELP plzzz

Δυστυχώς είναι πρόβλημα του Call of Duty. Να υποθέσω ότι έχεις την Day Zero έκδοση; Όπως και να έχει δεν υπάρχει κάποιο fix για το πρόβλημα, θα πρέπει να περιμένεις την βγει κάποιο patch από την Sledgehammer Games.

More
07 Jan 2015 20:51 - 07 Jan 2015 20:51 #155333 by Πιέρρος Φουστέρης
Ανακοινώθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας του Havoc!

Η Activision ανακοίνωσε την ημερομηνία κυκλοφορίας του Havoc, του πρώτου DLC για το Call of Duty: Advanced Warfare. Για να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για το Exo Zombies (ένα νέο co-op mode με... zombies), για τους νέους χάρτες του Havoc, για το νέο όπλο, όπως και για να δείτε δύο πανέμορφα trailers, διαβάστε την σχετική είδηση!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 07 Jan 2015 20:51 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
14 Jan 2015 18:31 - 09 Feb 2015 19:49 #155506 by Πιέρρος Φουστέρης
Παρακολουθήστε το απίστευτο video review του παιχνιδιού, με παρουσιαστή τον Μάνο και video editor την Χριστιάνα!

Διαβάστε, επίσης, τις νέες πληροφορίες που ανακοίνωσε η Activision για το Havoc, το πρώτο DLC του CoD: Advanced Warfare!

Καλό το Havoc, αλλά ακριβούτσικο, βρε αδερφέ!
Όπως γράφω και στην είδηση, για μένα το Havoc φαίνεται αρκετά καλό. Τα νέα maps, όπως και το zombie mode φαίνονται αρκετά promising και πιστεύω πως θα αρέσουν, έστω και λίγο, και στο υπόλοιπο κοινό. Αγαπημένο part του νέου DLC, φυσικά, είναι ο John Malkovich! Το μεγαλύτερο μείον, όμως, βρίσκεται στην αρκετά τσιμπημένη τιμή του. Γιατί, βρε αγαπητή μας Activision; Διαβάστε το review και πείτε μας τις απόψεις σας!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 09 Feb 2015 19:49 by Πιέρρος Φουστέρης.