Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Alien: Isolation

More
11 Jul 2014 17:11 #146543 by Θοδωρής Μητρόπουλος
Δύο DLC ανακοινώθηκαν για το Alien: Isolation, και μάλιστα είναι αποστολές βγαλμένες από την original ταινία Alien του 1979! Θα μπορείτε να χειρίζεστε την Ripley αλλά και άλλους χαρακτήρες από το πλήρωμα του Nostromo. Δείτε εδώ το βίντεο αλλά και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα DLC.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jul 2014 00:53 #146558 by Μάρκος Ασκανιάν
Το παιχνίδι φαίνεται εκπληκτικό! Θυμίζει πάρα πολύ το concept της πρώτης ταινίας, κλειστοφοβικό, και πιστεύω ότι θα είναι αρκετά καλύτερο από το Colonial Marines. Ανυπομονώ την κυκλοφορία του!!!

Adododo!!!

More
12 Jul 2014 03:21 #146559 by Θοδωρής Μητρόπουλος
Κι εγώ το περιμένω με ανυπομονησία καθώς λατρεύω Aliens και το ότι φεύγει από το fps και το πηγαίνει προς το ατμοσφαιρικό horror (τουλάχιστον απ'όσα γνωρίζουμε δηλαδή), απλά με ψήνει περισσότερο. Εξαιρετικά φαίνονται και τα DLC φτιαγμένα από τις ταινίες! Μου φαίνεται θα το προ παραγγείλω, ειδικά αν βγει κάποία collector's/limited...

More
01 Aug 2014 20:54 #147445 by Petros
Replied by Petros on topic Alien: Isolation
Εύχομαι να μην βγει απλα μια φουσκα και να αξιζει.

STEAM: TheGamerUrsoEAOrigin: TheGamerUrso
UPlay: GamerUrso Battle.net: GarfangGR

More
02 Sep 2014 13:16 #148952 by Γιώργος Σκαντζής
www.gameworld.gr/component/content/article/180-%CE%B5%CE%B9%...-gamescom-2014-alien-isolation
Από ότι φαίνεται και από αυτό το βίντεο, το παιχνίδι φαίνεται πολύ ενδιαφέρον.
Μακάρι και η ολοκληρωμένη εκδοσή του να είναι το ίδιο καλή και αντάξια των προσδοκιών!!!

More
03 Oct 2014 20:01 #150130 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Για να δούμε τι μας έφτιαξε η Creative Assembly...

Alien: Isolation review

To Alien: Isolation είναι survival Horror όνομα και πράγμα, μια αυθεντικά αγχωτική εμπειρία με το εμβληματικό τέρας να είναι όσο απειλητικό δεν ήταν ποτέ άλλοτε. Η Α.Ι. του Xenomorph δεν μας αφήνει σε ησυχία, η αποτύπωση του κλιματος της πρώτης ταινίας με τα ρετρο-futuristic περιβάλλοντα είναι εκπληκτική, η πρωταγωνήστρια είναι γνήσιο τέκνο της Ripley και όλα λειτουργούν άψογα, μέχρι δυστυχώς που έρχεται ένας κορεσμός είναι η αλήθεια στο σχεδόν 20ωρο campaign. Λίγο το ίδιο μοτίβο, λίγο οι 500 φορές που πεθαίνει ο παίκτης, λίγο το αναμενόμενο σενάριο, δεν υπάρχει ο ίδιος ενθουσιασμός σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, Όπως και να έχει είναι ένα alien game που πάντα θέλαμε να πάιξουμε και αξίζει σίγουρα, απλά θα μπορούσε λίγο ακόμα για να είναι πραγματικό έπος

More
27 Oct 2014 14:41 #151049 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic Alien: Isolation

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
11 Feb 2015 19:03 #156604 by Πιέρρος Φουστέρης
Lost Contact: Το νέο DLC του Alien: Isolation!

Με το νέο DLC, το οποίο ανακοίνωσε η SEGA, προστίθεται άλλο ένα Salvage Challenge στο Survivor Mode, στο οποίο θα χειρίζεστε τον Axel από το Sevastopol Station. Στα νέα 10 challenges που θα σας προσφέρει το DLC, θα πρέπει να αγωνιστείτε για να ολοκληρώσετε χωρίς να πεθάνετε! Ούτε μία φορά! Φυσικά, σας δίνεται η επιλογή να "αγοράσετε" ένα save slot (σε περίπτωση που νιώθετε τον θάνατο να.. ζυγώνει), αλλά το score σας θα μειωθεί. Η διάθεση του Lost Contact ξεκίνησε από σήμερα για PC, PS4, Xbox One, PS3 και Xbox 360 στα 8 ευρώ, ενώ για τους κατόχους του Season Pass διατίθεται δωρεάν.
Δείτε το official video του Lost Contact, όπως αυτό δημοσιεύθηκε στο κανάλι του παιχνιδιού στο YouTube:

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
05 Mar 2015 20:10 #157667 by Μάνος Γρυπάρης
Το Alien: Isolation ήταν να δημιουργηθεί με κάμερα τρίτου προσώπου. Δείτε εδώ το βίντεο:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
23 Mar 2017 14:10 #195741 by Georgios Kyranis
Replied by Georgios Kyranis on topic Alien: Isolation
εχω μερικες ερωτησεις αν ξερει καποιος να μου απαντήσει
Για αυτο το ματζαφλαρη που βλεπεις που βρίσκετε το αλιεν
Εχει 3 ημικύκλια, αριστερα, δεξια και κατω
Αν φωτίζει πχ το κατω παει να πει οτι ειναι πισω μου;
Και επίσης οταν βγαζω το μηχανακι κανει ενα μπιπ μπιπ
Το ακουει το αλλιεν αυτο;