Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Alien: Isolation

More
22 Oct 2013 18:29 #134400 by Βασίλης Καμακάρης
[center:viwrj9ng] [/center:viwrj9ng]

Μέτα την απογοήτευση του Aliens: Colonial Marines της Gearbox Software ο κόσμος των Aliens επιστρέφει από την Creative Assembly την δημιουργό της σειράς Total War. Στο Alien: Isolation θα πρωταγωνιστεί η Amanda Ripley, η κόρη της Ellen Ripley.

To Alien: Isolation θα κυκλοφορήσει το 2014 για PS4,PS3, Xbox One, Xbox 360 και Wii U.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Oct 2013 19:27 #134406 by Νικόλας Μαρκόγλου
Η Creative Assembly είναι ή του ύψους ή του βάθους όταν αφήνει κατά μέρους τα turn based RTS οπότε δε γίνεται να ξέρουμε τι να περιμένουμε. Πάντως να είναι χειρότερο από το τερατούργημα του Colonial Marines αποκλείεται. Ελπίζω να δούμε επιτέλους το παιχνίδι στα πρότυπα του Aliens που τόσο καιρό περιμένουμε...

More
22 Oct 2013 19:36 #134407 by Βασίλης Καμακάρης
Εγώ το φοβάμαι αρκετά να σου πω διότι τα ίδια λέγαμε και πριν άλλα μετά φάγαμε στην μάπα την πλήρη απογοήτευση.

More
22 Oct 2013 20:18 #134411 by Νικόλας Μαρκόγλου
Το Alien: Colonial Marines είχε περάσει από χίλια μύρια κύματα, της τάξης του Duke Nukem Forever, οπότε ήταν μάλλον λογικό να δούμε το αποτέλεσμα που είδαμε.. ένα παρωχημένο FPS που έχασε αρκετές φορές την ημερομηνία κυκλοφορίας του... το συγκεκριμένο ελπίζω να αποτελεί μία σοβαρή παραγωγή χωρίς σκαμπανεβάσματα.

More
22 Oct 2013 20:48 #134415 by Παντελής Δασκαλέλος
Δεν ξέρω για εσάς αλλά εγώ έχω ήδη ψηθεί και για να πω την αλήθεια μου άρεσε το Aliens: Colonial Marines, το οποίο για μένα υστερεί καθαρά στο τεχνικό κομμάτι. Η Creative Assembly ελπίζω να τα καταφέρει πάντως, αρκεί η Sega να την έχει από κοντά και να μην δούμε πάλι outsource σε τρίτους developers.

More
28 Oct 2013 13:56 #134643 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Λέτε να δούμε κάτι πολύ καλό; Έλα ρε Amanda Ripley τρέλανε μας! Αν έχει πάρει έστω και λίγο από την μάνα της δεν το βλέπω καλά το Alien χαχαχα

More
10 Dec 2013 01:10 #136642 by Βασίλης Καμακάρης
[UPDATE 9/12/2013] Όπως όλα δείχνουν από τις φωτογραφίες που διέρρευσαν πρόσφατα στο NeoGaf η Creative Assembly πράγματι αναπτύσσει ένα νέο video game εμπνευσμένο από την σειρά κινηματογραφικών ταινιών Alien. Οι φωτογραφίες αυτές, όπως μπορείτε να δείτε και στην gallery του άρθρου, προέρχονται από το artwork του Alien Isolation. Με βάση τα ως τώρα στοιχεία κεντρική πρωταγωνίστρια θα είναι η Amanda Ripley, η κόρη δηλαδή της Ellen Ripley.

To Alien: Isolation θα κυκλοφορήσει το 2014 για PS4,PS3, Xbox One, Xbox 360 και Wii U.

More
20 Jan 2014 01:02 #139348 by Κώστας Λάβαρης
Τεχνικά χειρότερο και με περισσότερα bugs από το Colonial Marines δε νομίζω να είναι. :P Οπότε πιστεύω πρέπει να περιμένουμε έναν αξιόλογο τίτλο. Τουλάχιστον στα PS4, XBONE και PC. Το τρέιλερ πάντως είναι πολλά υποσχόμενο.

[youtube:29ibzv4v]
[/youtube:29ibzv4v]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
20 Jan 2014 18:10 #139372 by Κώστας Λάβαρης
Από τα νέα screenshots που κυκλοφόρησαν, φαίνεται πως η Creative Assembly έδωσε ιδιαίτερη προσοχή στο τεχνικό τομέα του παιχνιδιού, και ιδιαίτερα στη λεπτομέρεια.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
30 Mar 2014 04:17 #142594 by Κώστας Λάβαρης
Το πολυαναμενόμενο Alien: Isolation θα κυκλοφορήσει στις 7 Οκτωβρίου για PC, PlayStation 3, PlayStation 4, Xbox 360 και Xbox One. Η πληροφορία αυτή έγινε γνωστή στη φετινή EGX Rezzed, καθώς πήραμε και μια μικρή γεύση του παιχνιδιού από το demo που παρουσιάστηκε.

[youtube:34mvys5x]
[/youtube:34mvys5x]

[youtube:34mvys5x]
[/youtube:34mvys5x]

Φαίνεται να είναι αρκετά εντυπωσιακό, περιμένουμε να το δούμε και στην πράξη.

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.