Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Titanfall

More
13 Mar 2014 12:42 #141786 by tony g
Replied by tony g on topic Titanfall
λογικό είναι όταν βγαίνεις νικητής από έναν αγώνα να αποκτάς μια υπεροψία στη μετέπειτα πορεία. Και η ms έδειξε υπεροψία στα πάντα, από το σχεδιασμό της κονσόλας μέχρι και στο marketing plan της. Προσπάθησε να επιβάλλει τους δικούς της όρους στην βιομηχανία, έπαιξε και μάλλον έχασε. Και μπορεί να έκανε u turns σε πολιτικές drm, kinect, pricing αλλά δυστυχώς η κονσόλα δεν αλλάζει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
13 Mar 2014 15:21 #141794 by Πας Παρτού
Replied by Πας Παρτού on topic Titanfall

tzoymtzoym wrote: λογικό είναι όταν βγαίνεις νικητής από έναν αγώνα να αποκτάς μια υπεροψία στη μετέπειτα πορεία. Και η ms έδειξε υπεροψία στα πάντα, από το σχεδιασμό της κονσόλας μέχρι και στο marketing plan της. Προσπάθησε να επιβάλλει τους δικούς της όρους στην βιομηχανία, έπαιξε και μάλλον έχασε. Και μπορεί να έκανε u turns σε πολιτικές drm, kinect, pricing αλλά δυστυχώς η κονσόλα δεν αλλάζει.

αυτό που είπες μού θύμισε αυτό:

το «σήμερα» είναι Ιούνιος 2013 direman.com/direman/comic.php?comicID=1030

More
13 Mar 2014 16:20 #141795 by Μάνος Γρυπάρης
Cheaters στο Titanfall
Δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει αλλά υπάρχει μια μικρή μερίδα χρηστών που στο Titanfall για PC χρησιμοποιεί aimbots!

Ο παραγωγός Drew McCoy το έμαθε πάντως καθώς έχει αναφερθεί στα forums και λέγεται ότι η Respawn ψάχνει για λύσεις.

Δύσκολο να κάνεις σωστό moderate σε ένα online PC game με First-Person μηχανισμούς.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
13 Mar 2014 16:22 #141796 by tony g
@lucinos kudos για το comic :D

More
17 Mar 2014 10:37 #141954 by Jester
Replied by Jester on topic Titanfall
Νομίζω ότι το review του Γρηγόρη για το Titanfall τα λέει όλα. Η Respawn δεν απογοήτευσε και κατάφερε να μας δώσει ένα εξαιρετικό FPS, παντρεύοντας την καταιγιστική δράση του CoD με αρκετά νέα στοιχεία όπως το verticality και, προφανώς, τα τεράστια ρομπότ που πέφτουν στην πίστα μεταβάλλοντας συνεχώς της ισορροπίες.
Με βάση τα παραπάνω νομίζω ότι το Titanfall αποτελεί ένα καλό παράδειγμα για τους υπόλοιπους developers που δραστηριοποιούνται στο χώρο, καθώς αποδεικνύει πώς δεν χρειάζεται να ανακαλύψει κανείς ξανά τον τροχό για να πετύχει την πολυπόθητη ανανέωση. Με λίγες φρέσκες και έξυπνες προσθήκες ένα κατά τ' άλλα "βαλτωμένο" genre μπορεί πραγματικά να απογειωθεί.
Όσο για τα αρνητικά που σημειώνει ο Γρηγόρης, προσωπικά δεν με ανησυχούν καθόλου...Παίζω χρόνια competitive FPS και δε νομίζω ότι το lore ή το σχετικό content απασχολούν πολλοί τους παίχτες. Όλοι κοιτούν το gameplay και αυτό που μας προσφέρει η Respawn απ' ότι φαίνεται είναι winner. Κι αυτό σε μία χρονιά που τα μεγάλα franchises του χώρου (BF και CoD) αντιμετωπίζουν προβλήματα (το πρώτο) και αμφισβήτηση (το δεύτερο).

Τέλος καλό, όλα καλά λοιπόν για το Titanfall σε PC και Xbox One (με τα τεχνικά ζητήματα που έχω ήδη σημειώσει), αλλά ούτε κουβέντα ακόμα για την previous gen έκδοση του παιχνιδιού. Η μόνη πληροφορία που έχει διαρρεύσει προέρχεται από ένα από ένα tweet του Pete Dodd , γνωστού "πληροφοριοδότη" του χώρου", ο οποίος ισχυρίζεται πως το Titanfall στο Xbox 360 ακολουθεί τη λογική του BF4, θυσιάζοντας frame rate για να πετύχει σχετικά καλά γραφικά. Δεν ξέρω αν αυτό ακούγεται καλό, αλλά θα δούμε...

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
19 Mar 2014 16:23 #142053 by tony g
Καινούριο dealy το titanfall 360.
8/4 για Usa 11/4 για eu
www.titanfall.com/news/titanfall ... on-april-8

More
25 Mar 2014 12:47 #142333 by Κώστας Πετράτος
παιδια οποιος θελει να κανει με κανει friend στο Origin μπορει
necromantis_13 ειναι το account και το skype το δεινω οταν με κανετε
ευχαριστω εκ των προτερων

More
31 Mar 2014 20:51 #142652 by Παντελής Δασκαλέλος
Ομολογώ ότι ανέκαθεν στα FPS προτιμούσα παραδοσιακές single-player φόρμουλες βλέπε Doom, BioShock, Singularity, αφού το multiplayer δεν με συγκινούσε. Παρόλα αυτά, το Titanfall με έκανε να αναθεωρήσω σε πολλά πράγματα και εδώ και μία εβδομάδα έχω -στην κυριολεξία- εθιστεί σε αυτό. Κατά την προσωπική μου άποψη το σημαντικότερο πλεονέκτημα του είναι η ισορροπία που υπάρχει σε όλους τους τομείς του gameplay και επιπλέον θεωρώ ότι έχουμε να κάνουμε με ένα ιδανικό entry-point για τους αρχάριους στον χώρο των FPS.

Εδώ έχουμε να κάνουμε με μία easy to learn, hard to master δημιουργία που αποπνέει φρεσκάδα σε όλους τους τομείς. Ακόμη και με το προβληματικό matchmaking όπου ενδέχεται να παίξετε με παίκτες μεγαλυτέρου level από εσάς η multiplayer εμπειρία είναι αναμφισβήτητα θετική. Έχοντας παίξει δεκάδες online αναμετρήσεις σε διάφορα FPS είχα πάντα το παράπονο ότι το skill μετράει μεν, αλλά αν ο αντίπαλος σου είναι μεγαλύτερο level από εσένα θα χάσεις. Εδώ αυτό δεν μετράει, έχω δει Pilots 3 και 4ου level να κάνουν μεγαλύτερο σκορ από αντίστοιχους 4th και 5th generation pilots (το αντίστοιχο prestige του Titanfall).

Παρά τις πτώσεις του frame rate προτείνω την Xbox One έκδοση ανεπιφύλακτα και η απόκτησή της αποτελεί μονόδρομο για όσους αντιμετωπίζουν διάφορα θέματα συνδεσιμότητας με την προβληματική πλατφόρμα του Origin.

More
01 Apr 2014 01:37 #142684 by Κώστας Λάβαρης
Ο Παντελής Δασκαλέλος δοκίμασε το Titanfall στη νέα κονσόλα της Microsoft και έγραψε το 3ο review του GameWorld για παιχνίδι του Xbox One. Το παιχνίδι θέτει υποψηφιότητα για το κορυφαίο FPS του 2014.

[youtube:2i1ji3zz]
[/youtube:2i1ji3zz]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
02 Apr 2014 14:46 #142752 by Παντελής Δασκαλέλος
Τα ξημερώματα της Τρίτης κατάφερα να ολοκληρώσω το Early Adopter Challenge του Xbox One και να πάω Level 50. Θα το πω απλά πλέον έχω εθιστεί στο Titanfall. Όσοι έχετε Xbox One φροντίστε να με κάνετε add παιδιά να παίξουμε παρέα (Lordwinter666).