Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Duty: Black Ops 2

More
21 Nov 2012 22:59 #115424 by Georgiev13
Έκανα εγκατάσταση το service pack 2 με έβγαλε μήνυμα οτι έγινε έκανα 2 επανεκκινήσεις αλλά και πάλι το ίδιο μήνυμα όταν πάω να ανοίξω το παιχνίδι. Αλλά όταν πάω στο www.systemrequirementslab.com μου λέει παλι για τα windows οτι τρέχω το service pack 1. Δεν ξέρω τι να κάνω με αυτό το παιχνίδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Nov 2012 06:38 #115437 by Ανδρέας Γρυπάρης
2 πράματα :
1.bios update
2.Windows 7 Sp1

εκτός αν είσαι σε παλιό Laptop, τότε βάζεις Vista Sp2 (OEM/install disk όχι update). Δηλαδή από την αργή εγκατάσταση.

More
22 Nov 2012 09:59 #115438 by Georgiev13
Έχω σταθερό με Vista Sp2 ,phoenix technologies ltd 6.00 pg αυτή ειναι η bios που έχω. Μου λες να βάλω Windows 7 Sp1 γιατί δεν έχω καταλάβει.

More
27 Nov 2012 00:04 #115617 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Το αγόρασε ένας φίλος μου στο Xbox360 και το κουτί δεν έχει manual. Μονο μια φώτο με το χειριστήριο που σου εξηγεί τι κάνει το κάθε κουμπί.
Και ψάχνουμε τώρα να βρούμε πως παίζουμε co-op split screen και δεν βγάζουμε άκρη. Στο κουτί από πίσω γράφει ξεκάθαρα ότι το υποστηρίζει!
Μα καλά τους πείραζε να γράψουν 2 - 3 σειρούλες που να εξηγούν τα mode.
Κάποιοι μπορεί και να γελάσουν με το συγκεκριμένο θέμα αλλά εγώ το βρίσκω πολύ σοβαρό. Δεν θέλω να επανέλθω στην συζήτηση του πόσο πληρώνουμε ένα παιχνίδι και πόσο αξίζει η συσκευασία του αλλα προτιμώ το χαρτί να γράφει 5 ουσιώδη πράγματα και τους τίτλους και τα copyright να τα βάλουν ψηφιακα. 4 σελίδες χαρτί εκ των οποίων οι 3 είναι copurights, disclaimer κλπ κλπ γκρρρρ

More
27 Nov 2012 00:51 #115618 by Ανδρέας Γρυπάρης

Georgiev13 wrote: Έχω σταθερό με Vista Sp2 ,phoenix technologies ltd 6.00 pg αυτή ειναι η bios που έχω. Μου λες να βάλω Windows 7 Sp1 γιατί δεν έχω καταλάβει.

Ναι, βάλε windows 7 sp1.

ποιό bios φοράς το βλέπεις από το CPUz (καρτέλα motherboard).

More
26 Dec 2012 16:52 #117283 by Χριστιάνα Θάνου
Παίζοντας το Call of Duty: Black Ops 2 δεν κατάλαβα πως πέρασαν οι ώρες. Το campaign αν και μικρο (6 ώρες) ήταν αρκετά ενδιαφέρον. Μου άρεσαν πολύ τα όπλα αφού δεν είχαν υπερβολικά ανεπτυγμένη τεχνολογία αλλά ταυτόχρονα ήταν πολύ καλύτερα από τα σημερινά.
Το online μου άρεσε πολύ πρώτον για την κομματάρα που παίζει όσο είστε στο loby

[youtube:ctg8a50s]
[/youtube:ctg8a50s]
και δεύτερον για το νέο σύστημα που προσελκύει τους πιο αρχάριους παίχτες. Ιδιαίτερα καλό είναι και το League Play μέσω του οποίου μπορείτε να παίξετε μόνο με άτομα που έχουν το ίδιο skill με εσάς.

More
01 Jan 2013 17:06 #117644 by Agelos
Replied by Agelos on topic Call of Duty: Black Ops 2
Καλησπέρα και καλή χρονιά... Γίνεται να παίξω Black Ops 2 μέσω Lan? αν ναι πως?

More
01 Jan 2013 17:33 #117645 by Βασίλης Καμακάρης
γνωρίζεις φαντάζομαι ότι το lan είναι τοπικό δίκτυο και για τι το θες για pc?

More
01 Jan 2013 18:44 #117652 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Νομίζω δεν μπορείς να το κάνεις. Το LAN είναι προς εξαφάνιση πλέον όσον αφορά τα δικτυακά παιχνίδια...

More
01 Jan 2013 18:57 #117656 by Βασίλης Καμακάρης
όχι μπορεί γιατί έτσι είναι τα internet cafe με lan λειτουργούν.