Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Call of Duty: Black Ops 2

More
16 Nov 2012 16:09 #115177 by eliminator
Call of Duty: Black Ops 2: Θέματα με το PS3

Πάγωμα οθόνης στο online και DLC codes που δεν ενεργοποιούνται.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Nov 2012 00:28 #115364 by Georgiev13
Αγόρασα το ΒΟ2 και με χαρά πήγα να κάνω εγκατάσταση, την έκανα και ήμουν έτοιμος να καώ πατάς στο εικονίδιο διπλό κλικ για να παίξω και τίποτα! :( Και μου βγάζει το μήνυμα οτι το cod bo2 σταμάτησε να λειτουργεί και οτι τα windows θα κλείσουν το πρόγραμμα και οτι θα ψάξουν να βρουν λύση!Φυσικά και δεν έχουν βρει λύση και γι αυτό μετά από πολύωρες προσπάθειες απευθύνομαι σε εσάς για να με βοηθήσετε!!
Ευχαριστώ πολύ,
Γιώργος

More
21 Nov 2012 00:38 #115366 by Kostas Milonas
Μπορεις να μας πεις πιο πολλα για το συστημα σου? Τι Windows εχεις? 32bit ή 64bit? Ποια καρτα γραφικων? Εχεις βαλει τους τελευταιους drivers της? Σου βγαζει καποιο μηνυμα λαθους περα απο το οτι σταματησε να λειτουργει?

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

More
21 Nov 2012 00:56 #115367 by Georgiev13
Έχω vista 32bit κάρτα γραφικών είναι η ΑTI RADEON HD 4800 series drivers τους κοίταξα είναι ενημερωμένοι! το μηνυμα πο μου βγαζει ειναι οτι το στοιχειο call of futy(R) black ops σταματησε να λειτουργει τα windows πραγματοποιουν ελεγχο για ευρεση στο προβλημα και αμεσως μετα απο αυτο οτι το προγραμμα σταματησε να λειτουργει σωστα εξαιτιας καποιου προβληματος. Τα windows θα κλεισουν το προγραμμα και θα σας ενημερώσουν εαν υπάρχει διαθεσιμη λυση.

More
21 Nov 2012 01:19 #115370 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Δοκίμασε με αυτές τις ρυθμίσεις:
Anti-Aliasing = Off
Sync Every Frame = No
Texture Filtering = Trilinear
Texture Quality = Extra
Shader Warming = Yes
Shadows = Yes
Bullet Impacts = Yes

Επίσης, πάνε απο το catalyst control center > Gaming > 3D Application Settings > Disable Catalyst A.I.

More
21 Nov 2012 14:40 #115395 by Georgiev13
Εσύ φίλε μου, μου λεσ να τα κάνω αυτά μέσα στο παιχνίδι εκτός απο το τελευταίο αν δεν κάνω λάθος.Εμένα το παιχνίδι δεν ανοίγει καθόλου και αυτο ειδικά ειναι πολυ ενοχλητικό! Πάντως το τελευταίο στο catalyst control center της κάρτας το έκανα. Αλλά και πάλι τίποτα δεν ανοίγει το παιχνίδι!

More
21 Nov 2012 16:47 #115400 by Georgiev13
Μπορεί κάποιος να πει καμία ιδέα να με βοηθήσει πάνω στο θέμα. Τι μπορεί να φταίει που δεν παίζει γιατί ο υπολογιστης μου δεν ειναι κακός. Το σηκωνει το παιχνίδι

More
21 Nov 2012 17:25 #115403 by eliminator
Πραγματικά δε ξέρω τι μπορεί να φταίει, το παιχνίδι δεν είναι(έλεγξε το καλού κακού), ο υπολογιστής σου σίγουρα δεν είναι, μόνο το λειτουργικό μένει να τσεκάρεις και αν είναι τα πιο πρόσφατα drivers.

More
21 Nov 2012 21:11 #115421 by Georgiev13
Το έψαξα λίγο ακόμα το θέμα και βρήκα αυτό
imgur.com/gallery/QMucC/new
αλλά δεν καταλαβαίνω τι πρέπει να κάνω.

More
21 Nov 2012 21:19 #115423 by Kostas Milonas
Σε κοβει επειδη δεν εχεις την πιο ενημερωμενη εκδοση των Vista, το Service Pack 2.

Κατεβασε το απο εδω:
www.microsoft.com/el-gr/download ... x?id=15278
και μολις τελειωσει η διαδικασια αναβαθμισης το Black Ops 2 θα σου παιξει χωρις προβλημα :)

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR