Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Battlefield 4

More
01 Jun 2015 22:16 #162081 by Δημήτρης
Replied by Δημήτρης on topic Battlefield 4
Καπου ακουσα οτι το premium θα ειναιτζαμπα ή φθηνοτερο. για ps4 μιλαω. ξερετε τι παιζει; σκεφτομαι να το αγορασω με το premium μαζι και λεω μηπως υπαρχει κατι καλυτερο.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jun 2015 00:11 #162090 by Άκης Ζαχαριάδης

pagourix wrote: Καπου ακουσα οτι το premium θα ειναι τζαμπα ή φθηνοτερο. για ps4 μιλαω. ξερετε τι παιζει; σκεφτομαι να το αγορασω με το premium μαζι και λεω μηπως υπαρχει κατι καλυτερο.

Καλησπέρα! για τζάμπα λίγο δύσκολο. Mεχρι στιγμής το pack (Battlefield 4 Premium Edition - PS4) στην αγορά κυκλοφορεί στην τιμή τον 63,00 euro

More
02 Jun 2015 00:51 #162100 by Δημήτρης
Replied by Δημήτρης on topic Battlefield 4
το ξερω φιλε. απλα μου ειπε ο ξαδερφος οτι παιζει να υπαρχει εκπτωση ή κατι τετοιο. να φανταστω το premium edition ειναι οτι πιο οικονομικο μπορω να βρω ε;

More
02 Jun 2015 01:15 #162103 by Άκης Ζαχαριάδης

pagourix wrote: το ξερω φιλε. απλα μου ειπε ο ξαδερφος οτι παιζει να υπαρχει εκπτωση ή κατι τετοιο. να φανταστω το premium edition ειναι οτι πιο οικονομικο μπορω να βρω ε;

Φίλε pagourix, η premium edition είναι ένα pack όπου περιέχει όλα τα expansion του BF4, και περιέχει new map, dog tags, και άλλα προνόμια, η retail edition είναι στα 30,00 euro, σου προτείνω να κάνεις μια έρευνα αγοράς ώστε να δεις τι σε συμφέρει.

More
02 Jun 2015 08:30 #162112 by Tony
Replied by Tony on topic Battlefield 4

pagourix wrote: Καπου ακουσα οτι το premium θα ειναιτζαμπα ή φθηνοτερο. για ps4 μιλαω. ξερετε τι παιζει; σκεφτομαι να το αγορασω με το premium μαζι και λεω μηπως υπαρχει κατι καλυτερο.

Σε καμια εκπτωση στο ps store...Mεχρι και 20 ευρω την premium εκπτωση ειχαν βαλει καπιια στιγμη

More
06 Aug 2015 18:29 #167100 by Ilias Korolis
Replied by Ilias Korolis on topic Battlefield 4
ως κάτοχος της κονσόλας XBOX One και συνδρομητής εκτός του XBOX Live και του EA Access
το παιχνίδι της EA Battlefield 4 δεν το αγόρασα αλλά το πήρα εντελώς δωρεάν για το XBOX One και μετά από λίγο καιρό (επειδή η κονσόλα XBOX One αγοράστηκε πριν έρθει επίσημα στην ελλάδα) όταν ήρθε επίσημα στην χώρα μας μου έδωσαν εντελώς δωρεάν και το EA Battlefield 4 Premium.

ότι αφορά το Battlefield 4 CTE μου έχουν στείλει Invite λόγω ότι είμαι στο XBOX One Preview Program αλλά εκτός ότι δεν έχω χώρο στον δίσκο της κονσόλας φοβάμαι ότι αν συμμετέχω στο BF4 CTE δεν θα μπορώ να παίζω με τους φίλους μου το κανονικό BF4 ξέρει κανείς από σας να μου πει γιατι επίσημη απάντηση δεν έχω πάρει ακόμα...

για όποιον τον ενδιαφέρει κατά καιρούς βγάζουν προσφορά την πλήρη έκδοση EA Battlefield 4 Premium Edition

Με εκτίμηση

More
08 Jan 2016 23:48 - 08 Jan 2016 23:49 #175062 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Καλησπερα, τον τελευταιο καιρο δεν μπορω να παιξω battlefield οποτε παω να πατησω το play μου εμφανιζει αυτο που λεει η φωτογραφια που ανεβασα, δηλαδη να κανω log in στο origin ενω ειμαι ηδη μεσα!Εχω δοκιμασει να κανω uninstall το game ακομα και το origin.Δοκιμασα να κανω και επιλυση προβληματων αλλα συνεχιζε το ιδιο προβλημα το ετρεξα με mozilla chrome explorer και δεν ειδα καμια αλλαγη!Εχει τυχει σε κανεναν σας κατι παρομοιο που να ξερει τι να κανω?Να τονισω οτι καποια στιγμουλα μου εβγαλε ενα plugin να κατεβασω και εστσι λυθηκε το θεμα αλλα εμφανιστηκε μια μερα παλι! Δεν ξερω μπορει το προβλημα να λυνεται με αστειο τροπο αλλα οποιος ξερεις ας βοηθησει εχω τρελαθει τοσο καιρο χωρις Bf :( :(
Attachments:
Last edit: 08 Jan 2016 23:49 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη.

More
09 Jan 2016 00:29 - 09 Jan 2016 18:27 #175066 by Anastasios Vozatzidis
Replied by Anastasios Vozatzidis on topic Battlefield 4
Το έχεις κατεβάσει το πρόγραμμα του origin? Έχεις συνδεθεί με το ίδιο λογαριασμό ?
Tσεκαρε αυτα :

και

Last edit: 09 Jan 2016 18:27 by Πιέρρος Φουστέρης.

More
09 Jan 2016 01:44 #175070 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
απφφφ τιποτα :( ευχαριστω για το ενδιαφερον παντως :)

More
14 Jan 2016 23:12 #175405 by Χριστίνα Χριστοδουλίδη
Να ενημερωσω οτι το προβλημα με το παιχνιδι λυθηκε :) Εφταιγαν κατι ιοι που μολις τους εβγαλα εφτιαξε το origin B) :woohoo: