Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Battlefield 4

More
22 Oct 2013 20:31 #134414 by Νικόλας Μαρκόγλου
Επίσης προσέξτε στο 1:34... :lol:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Oct 2013 14:35 #134733 by Κώστας Λάβαρης
Η DICE συνιστά να κατεβάσετε το day one update του Battlefield 4 καθώς περιέχει βελτιώσεις για το online κομμάτι του.

[youtube:2kcfvbm9]
[/youtube:2kcfvbm9]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
02 Nov 2013 16:48 #134857 by Βασίλης Καμακάρης
Σε ένα από τα Launch Party που διοργάνωσε το Walmart στην Atlanta, ο Tobuscus έδωσε το παρών του σε αυτήν την εκδήλωση φυσικά δεν έλειπαν τα αγαπημένα καφριλίκια του:

[center:1yndb86l][youtube:1yndb86l]
[/youtube:1yndb86l][/center:1yndb86l]

More
03 Nov 2013 19:45 #134870 by Χριστιάνα Θάνου
Καλά ο Tobuscus είναι άλλη φάση! Δεν ξέρω πως τα καταφέρνει αλλά έχει τόση πλάκα πάντα αυτός ο άνθρωπος! Μου αρέσουν και τα literal trailers που κάνει αλλά και τα gameplay videos.

More
05 Nov 2013 01:13 #134900 by Παντελής Δασκαλέλος
Προσωπικά βρήκα ιδιαίτερα διασκεδαστικό το Battlefield 4 τόσο στο online περιβάλλον, όσο και στο single player campaign. Η αλήθεια είναι ότι όσον αφορά το multiplayer ήταν σίγουρο ότι η DICE θα μας αποζημίωνε και με το παραπάνω, οπότε θα επικεντρωθώ αποκλειστικά στο campaign.

Εάν εξαιρέσουμε την μικρή διάρκειά του και την μέτρια Α.Ι. το single-player campaign στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Προσωπικά το πρώτο μεγάλο θετικό στοιχείο είναι ότι δεν βλέπουμε την engine να γεννά troops όπως είδαμε στο Battlefield 3 αλλά και στα πρόσφατα Call of Duty. Επιπλέον το σύστημα αξιολόγησης δίνει το απαραίτητο τυράκι για δεύτερο και τρίτο playthrough, πόσο μάλλον όταν ανάλογα με τις επιδόσεις σας ξεκλειδώνουν και νέα όπλα.

Εγώ πάντως ήδη ξεκίνησα το δεύτερο playthrough για να συλλέξω όλα τα όπλα και να πάρω τα trophies και αν μη τι άλλο προβλέπω το Battlefield 4 να μου κρατήσει συντροφιά για καιρό ακόμα. Ελπίζω να τα πούμε σε κάμια multiplayer αναμέτρηση και γιατί όχι να διοργανώσουμε και κάποια events στο μέλλον.

More
05 Nov 2013 16:47 #134910 by Βασίλης Καμακάρης
Ο Παντελής Δασκαλέλος ορμάει στο πεδίο της μάχης για το Review του Battlefield 4 , ένα από τα πιο απίστευτα Fps που πραγματικά θα μας δώσει μια γερή δόση του τι σημαίνει πόλεμος.

More
06 Nov 2013 23:17 #134967 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Άντε να πέσει στα χέρια μου, και βέβαια να βρώ χρόνο να το παίξω, αν και δεν χρειαζεται και πολύ, ειδικά στο campaign χοχοχ. Πάντως δεν είμαι τόσo fan γενικά, αν και OΚ, κουτσά στραβά,πάντα θα παίξεις και λίγο Battlefield

More
07 Nov 2013 00:41 #134972 by Βασίλης Καμακάρης
Η EA έκανε ένα μεγάλο Update για τους Servers του BF4, το οποίο ήδη έχει διορθώσει πολλά προβλήματα στις εκδόσεις για PC αλλά και PS3 και Xbox 360.

Αναλυτικότερα, έχουν διορθωθεί προβλήματα όπως:

• Δύο από τους ποιο κοινούς λόγους crashes των servers
• Η εντολή "admin.say" λειτουργεί πλέον σωστά (PC)
• Η εντολή "vars.preset" λειτουργεί πλέον καλύτερα σε συνδυασμό με διάφορες άλλες ρυθμίσεις(PC)
• Διορθώθηκε ένα bug στο σύστημα queue σχετικά με το GUID(PC)
• Διορθώθηκαν διάφορα μικρά bugs (PC)

More
18 Nov 2013 22:22 #135359 by Βασίλης Καμακάρης
Η EA DICE αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δύο πρώτα αναμενόμενα expansion packs του Battlefield 4:

Battlefield 4: Second Assault (Διαθέσιμο πρώτα σε Xbox One από τις 22 Νοεμβρίου)

• Τέσσερις κλασικοί χάρτες του Battlefield 3: Operation Metro 2014, Caspian Border 2014, Gulf of Oman 2014 και Operation Firestorm 2014
• Πέντε επανασχεδιασμένα όπλα
• Το όχημα Dune Buggy (DPV)
• Δέκα assignments με νέα unlocks
• Το game mode Capture The Flag από το Battlefield 3: End Game

Battlefield 4: China Rising (Διαθέσιμο από 3 Δεκεμβρίου)

• Τέσσερις νέοι χάρτες: Silk Road, Altai Range, Guilin Peaks και Dragon Pass
• Πέντε νέα όπλα
• Δύο νέα οχήματα, συμπεριλαμβανομένων ενός βομβαρδιστικού και το dirt bike από το Battlefield 3: End Game
• Δύο νέα gadgets: Το Unmanned Combat Aerial Vehicle (UCAV) για την Support class και το Small Unmanned Aerial Vehicle (SUAV) για την Recon class
• Δέκα assignments με νέα unlocks
• Το game mode Air Superiority από το Battlefield 3: End Game

More
18 Nov 2013 23:26 #135364 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
Προσωπικά μου έκανε καλύτερη εντύπωση από το Call of Duty,αν και δεν παίζω γενικότερα πολεμικά πολέμου (εκτός από οτιδήποτε που γράφει Medal Of Honor πάνω)είναι παιχνίδι που έχει ενδιαφέρον και μπορεί να σε κρατήσει πολύ ώρα πάνω :D

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!