Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

RIFT

More
08 Sep 2012 17:26 #111996 by Μιχάλης Μητρόπουλος
Το RIFT: Storm Legion είναι κοντά. Το εν λόγω πακέτο θα προσφέρει δύο νέες περιοχές στον κόσμο του τίτλου, 10 νέα επίπεδα, τέσσερις νέες souls, personalized Dimensions, capes και αρκετά ακόμη. Η κυκλοφορία του έχει οριστεί για τις 13 Νοεμβρίου.

[youtube:1kmayr7c]
[/youtube:1kmayr7c]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 May 2013 21:57 #124120 by Κώστας Λάβαρης
Replied by Κώστας Λάβαρης on topic RIFT
Το Rift θα γίνει free-to-play

Άλλο ένα MMORPG χάνει τη μάχη με τα subscriptions.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
15 May 2013 01:22 #124131 by Γιώργος Λόλας
Replied by Γιώργος Λόλας on topic RIFT
Παιδιά εγώ παίζω στον Icewatch server. Όποιος πιστός προσέλθει, θα βοηθήσω με την αγορά του πρώτου mount :)

Το nickname μου είναι Qisna.

More
16 May 2013 22:58 #124192 by Bill Vassilatos
Replied by Bill Vassilatos on topic RIFT
Rift ή Wow, παντως μοιαζουν αρκετα μεταξυ τους.

More
16 May 2013 23:33 #124195 by Χριστιάνα Θάνου
Replied by Χριστιάνα Θάνου on topic RIFT
Να δοκιμάσεις και τα δύο. Εγώ θα πω WoW επειδή έχω παίξει πιο πολύ αλλά και το Rift είναι αρκετά αξιόλογο. Θα μπορέσεις να δεις το Rift τώρα που θα γίνει free to play τον Ιούνιο.

More
17 May 2013 00:10 #124196 by Bill Vassilatos
Replied by Bill Vassilatos on topic RIFT
Και εγω παλιος παικτης του wow. Σταματησα στο Litch King, εκτοτε δεν ξαναπαιξα. Σκεφτομαι να ξαναρχισω αλλα σκεφτομαι και την συνδρομη. Ευτυχως ασχολουμε λιγο με το GW2.

More
17 May 2013 05:31 #124207 by Γιώργος Λόλας
Στις 12 Ιουνίου που τo Rift θα γίνει F2P, δοκίμασέ το και δε θα χάσεις ;)

Είμαι στον Icewatch server για όποιον θέλει να μαζευτούμε :)

More
19 May 2013 15:50 #124257 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Είχα δοκιμάσει την Trial. Καλό παιχνιδάκι με πολλές επιλογές αν και το σύμπαν-κόσμος-ιστορία του δεν μου άρεσε. Πάντως, βλέπω το είδος των MMORPG να παρακμάζει. Μοναδική μας ελπίδα το πολυαναμενόμενο Elder Scrolls Online (το οποίο εδώ που τα λέμε μπορεί να πιάσει μόνο και μόνο λόγω ονόματος).

More
20 May 2013 04:27 #124271 by Γιώργος Λόλας
Αν βασιστεί στο όνομα, θα έχουμε ένα νέο Star Wars The Old Republic! Αν είναι έτσι, καλύτερα να μη το βγάλουν καν. Αν και δε πιστεύω να συμβεί κάτι τέτοιο.

Όσο για την παρακμή των MMORPG, όπως το βλέπει κανείς. Αν παρακμή πάρουμε το γεγονός ότι δε βλέπουμε πολλά νέα στοιχεία, οκ. Εμένα με ενδιαφέρει να είναι διασκεδαστικό. Και το Rift είναι πολύ διασκεδαστικό και έχει και μερικά πραγματάκια φρέσκα. :)

More
12 Jun 2013 19:41 #125841 by Βασίλης Καμακάρης
[UPDATE 12/6] To ΜΜΟRPG της Trion Worlds είναι πλέον και επίσημα free-to-play. O Bill Fisher, creative director του Rift δήλωσε επί του θέματος: "Ο σκοπός μας είναι να κρατήσουμε τους free-to-players και του premium παίκτες στο ίδιο επίπεδο. Σε αντίθεση με τα υπόλοιπα free-to-play της αγοράς όλο το περιεχόμενο του Rift θα είναι ελεύθερο χωρίς περιορισμούς, ενώ δεν θα υπάρχουν pay-to-win αντικείμενα."

Η Trion Worlds έδωσε στην δημοσιότητα ένα νέο τρέιλερ στα πλαίσια του "εορτασμού" για την μετάβαση στο free-to-play μοντέλο.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

[center:31nxify9][youtube:31nxify9]
[/youtube:31nxify9][/center:31nxify9]