Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

RIFT

More
19 Oct 2011 02:09 #100376 by Γιώργος Λόλας
Replied by Γιώργος Λόλας on topic RIFT
Η Trion Worlds κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το Rift, στο οποίο μπορείτε να δείτε μερικά από τα στοιχεία που προσφέρονται στο παιχνίδι. Απολάυστε το!

[youtube:yy0kdq7i]
[/youtube:yy0kdq7i]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 Oct 2011 04:00 #100377 by Γιάννης Μπόκας
Replied by Γιάννης Μπόκας on topic RIFT

geololj wrote: Η Trion Worlds κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το Rift, στο οποίο μπορείτε να δείτε μερικά από τα στοιχεία που προσφέρονται στο παιχνίδι. Απολάυστε το!

[youtube:1qr4s671]

[/youtube:1qr4s671]

Ψήνομαι άγρια όμως! Πόσο μπορώ να αντισταθώ στον πειρασμό;!

More
19 Oct 2011 05:45 #100390 by Γιώργος Λόλας
Σε κατάφερα τελικά :D

Το trailer το είδα 4-5 φορές! Δεν υπάρχει!

More
08 Nov 2011 21:11 #101196 by Γιώργος Λόλας
Δείτε το νέο τρέιλερ του Rift, στο οποίο παρουσιάζεται η καινούρια περιοχή που θα μπει στο patch 1.6: Ember Isle.

[youtube:3000z4zw]
[/youtube:3000z4zw]

Και δύο ακόμα βίντεο από παίκτες που δοκίμασαν το patch στον PTS server.

More
04 Jan 2012 22:05 #103515 by Γιώργος Λόλας
Το Rift στα κινητά!
Κυκλοφόρησε η επίσημη εφαρμογή του γνωστού MMORPG για κινητά και tablet PC.

Η Trion Worlds, η δημιουργός του MMORPG Rift, διέθεσε μέσω του App Store μια δωρεάν εφαρμογή για το παιχνίδι, η οποία σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε με τους φίλους σας και το guild σας στο παιχνίδι, μέσα από το κινητό ή το tablet σας.

Η εφαρμογή ονομάζεται RIFT Mobile και μέσω αυτής μπορείτε να μιλήσετε στο guild σας και το officer chat, να δείτε το Guild Message of the Day και το Guild Wall, ενώ παράλληλα σας προσφέρεται ενημέρωση για τα ενεργά Zone Events. Ένα ακόμα ενδιαφέρον χαρακτηριστικό που διαθέτει η εφαρμογή, είναι τα Lootables, δηλαδή mini games που μπορείτε να παίξετε για να κερδίσετε αντικείμενα για τον χαρακτήρα σας.

Το RIFT Mobile είναι διαθέσιμο για iPhone, iPad και iPod με λειτουργικό iOS 3.0 ή νεότερο. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν είτε μέσα από το App Store της συσκευής σας, είτε από το iTunes του PC σας. Σύντομα θα γίνει διαθέσιμη και η αντίστοιχη έκδοση της εφαρμογής για συσκευές με λειτουργικό σύστημα Android.

Link στο iTunes

More
05 Jan 2012 05:53 #103519 by Γιάννης Μπόκας
Replied by Γιάννης Μπόκας on topic RIFT
Γιώργο πες μου ότι το έχεις βάλει και αυτό! Αυτό μόνο πες μου. Τέλος.

More
05 Jan 2012 15:21 #103521 by Γιώργος Λόλας

x_yannis wrote: Γιώργο πες μου ότι το έχεις βάλει και αυτό! Αυτό μόνο πες μου. Τέλος.

Περιμένω να βγει η έκδοση για Android. Φτωχό παιδί είμαι ρε, που να το βρω το iPhone :P

More
16 Jan 2012 20:18 #103885 by Άγγελος Φασούλης

Rift: Μείωση συνδρομής

Μειώνονται οι τιμές της συνδρομής για το Rift.

Με τα περισσότερα MMORPG να έχουν γίνει ήδη free-to-play, η Trion Worlds αποφάσισε να μειώσει τις τιμές συνδρομών για το Rift. Η προσφορά ισχύει για τα μεγάλα πακέτα, καθώς η μηνιαία συνδρομή των 13 ευρώ παραμένει αμετάβλητη.

Οι νέες τιμές έχουν ως εξής:
1 μήνας: 12.99€
3 μήνες: 35.97€ (11.99€/μήνα)
6 μήνες: 59.94€ (9.99€/μήνα)
12 μήνες: 79€ (6.59€/μήνα)

Η εταιρεία που εδρεύει στην Καλιφόρνια, κυκλοφόρησε πριν από λίγες ημέρες και το Rift mobile .

Για να διαβάσετε review του Rift, κάντε κλικ εδώ .

Μάνος Γρυπάρης

More
16 Jan 2012 23:41 #103888 by pReDiCtOR
Replied by pReDiCtOR on topic RIFT
Ελπιζω να παει free 2 play διοτι το population εχει πεσει τρελα, 30 λεπτα για bg αν ειναι δυνατον ...

More
26 Jan 2012 02:56 #104214 by Γιώργος Λόλας
Η εφαρμογή Rift Mobile κυκλοφόρησε και για κινητά με Android. Μπορείτε να την κατεβάσετε από το παρακάτω link. Είναι ακριβώς ίδια με την αντίστοιχη εφαρμογή για iPhone, iPad. Πληροφορίες μπορείτε να διαβάσετε λίγο πιο πάνω.

Rift Mobile - Android version

Predictor, εγώ στο δικό μου battlegroup δεν έχω τέτοιο πρόβλημα (Bloodiron server). Πάντως, η Trion θα ενώσει αρκετούς servers σύντομα, για να ανέβει και το population του καθενός.