Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Kings of Chaos - MMORPG με στοιχεία Strategy

More
23 Oct 2005 18:33 #4451 by Γιώργος Γκούμας

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Oct 2005 16:51 #4493 by Γιώργος Γκούμας
Egw mpika katw apo ton tropikano kai stin genikoteri simmaxia kai exw ftasei army size 272 kai rank 44,341 kai anevainw..Den einai kai asxima gia 3 mera sto game...Sas perimenw na kanoume treli omada....

More
24 Oct 2005 16:57 #4495 by Antwnhs
Αντε Μανο κοιμηθηκες,ελα και εσυ να δουμε τι θα κανουμε..
ΟΡΕΣΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ αντε ρε ελεος :mrgreen:

More
28 Oct 2005 04:13 #4647 by Antwnhs
[img

Σας εφαγε ο Μανος ρεεε,ξυπνατε :lol:

More
28 Oct 2005 12:35 #4650 by Μάνος Γρυπάρης
Τους έφαγα πολύ απλά γιατί αυξάνω συνεχώς το Unit Production!
Είχε δίκιο ο Tropikano για τους Officers. Μπορείς να γίνεις Officer κάποιου (μόνο σε ένα άτομο) και ΟΠΟΤΕ θες αποσύρεσαι και συνεχίζεις με άλλον ή μόνος σου. Αυτό μπορεί να γίνει όμως μόνο 15 φορές μέσα στο παιχνίδι (άρα έχω άλλες 14).

Εγώ ζζμπρώχνω χρήμα (που θα λέγανε κι οι Δικαννίτες) μόνο στο Unit Production. Το αυξάνω, άρα αυξάνω και το εισόδημά μου κάθε μέρα. Και Ντου να μου κάνουνε εγώ θα επιτεθώ με ανειδίκευτο στρατό και γροθιές! :icon prehistoric:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
02 Nov 2005 17:35 #4931 by Μάνος Γρυπάρης
Update
Τις τελευταίες ημέρες δέχτηκα επίθεση από τον Ορέστη. 300.000 Gold μου έφαγε ο αχρείος (είχα οχύρωση "Camp" βλέπετε, δηλαδή καθόλου οχύρωση!). Μετά οχυρώθηκα στο 3ο Level (Wall) και παρ'όλα αυτά μου ξανάκανε επίθεση και μου έφαγε 100.000 Gold! Κι όλα αυτά με 35 άτομα στρατό!!! 8O Μετά του έκανα επιθέσεις και ο στρατός του εξαφανιζόταν με το καλημέρα ενώ δεν είχε και τίποτα να του κλέψω γιατί τα λεφτά του τα είχε ξοδέψει!

Και όταν ξεπερνούσα τα 250.000 Gold πάντοτε είχα επιθέσεις από αρκετούς με ανώτερα Ranks. Λοιπόν, πλέον πρόλαβα να μαζέψω λεφτά και να φτιάξω Fortification: Towers και από τότε επειδή είναι αδύνατο να προλάβω να φτάσω στο upgrade των 650.000 παίρνω συνεχώς αμυντικά όπλα και συγκεκριμένα Heavy Shields
[img

[img

Ορέστη, για ξαναπέρνα και τώρα μία βόλτα! :mrgreen: :icon knight:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
03 Nov 2005 07:51 #4943 by Antwnhs
LOL..Ο λογαριασμος του Ορεστη εχει φτασει 600000 attack πλεον οποτε χλωμο σε κοβω Μανο,μην τον νευριαζεις :lol: :lol: :lol: :lol: ....
Βασηκα αν ανεβασεις λιγο την επιθεση σου και την πας περιπου 200000 θα σου δωσω εγω ευκολους στοχους με πολυ στρατο οπως εχει ο Ορεστης εδω και μια εβδομαδα και με επιθσεις σε αυτον ανεβενει :wink: :wink: χαρακτηριστικα να σου πω πως βρηκα εχτες ενα τυπακι με 40000 στρατο και 1εκ αμυνα!!40000 στρατος ισουτε με 1,4 εκ χρυσο καθε μιση ωρα..Δεν χρειαζεσαι κατι αλλο για να πας σε ενα rank εριπου 10000 σε κατι λιγες μερες...Οποιος δεν κλικαρει ο μονος τροπος που εχει να ανεβει ειναι τα attacks(και αυτα εξυπνα :wink: )

Θα προσπαθησω να σου βρω καποιον με λιγοτερη αμυνα απο την επιθεση σου για να παρεις το unit production που ειναι πολυτιμο μεχρι να ανεβασεις την επιθεση σου..

More
10 Nov 2005 15:32 #5232 by Antwnhs
καταντια ρεεε..

Λοιπον οποιος ενδοιαφερθει και κλικαρει ,επιτελους(!!)θα του δινω το 20% απο τα κλικς του εγω...
Δηλαδη κανει 100 του δινω αλλα 20 εγω..
Ειναι τοσο απλο..

Ρε Γκουμα ειπαμε,μπες και λιγο msn η irc να τα πουμε,να σου δωσω θελω οχι να σου παρω :wink: