Αν σε χτυπησει αυτην την στιγμη καποιος με 2+εκ ναι οντως κλαφτονα τον στρατο
..Μετα κανονικα συνεχηζειςαπο το 0 και κα8ε μερα περνεις απο 5 που εχεις πληρωσει εσυ απο οτι λες +1 την ημερα απο το λινκ σου (Μπορεις να δινεις το λινκ και κα8ε δοιαφορετικη ιπ ειναι και ενας στρατιωτης
)..Οσο για την συμαχια ειναι ευρητερος ορος και σημαινει οτι εγω και καθε FL οπως και οι SIN που ειναι πανω απο εμας, μπορω να σου επιτεθω μονο μια φορα την ημερα
..Επισης οπως καταλαβενεις οπως εγω χρειαζομαi τους SIN που ο πρωτον τους ειναι rank 8 ετσι και εσεις χρειαζεστε κατι παρομοιο εστω και με χαμηλοτερο rank(Εγω πχ οτι εχω τωρα ειναι μονο απο αμυνα και εχω αξοδευτες 550 επι8εσεις και επισης με λιγο χρυσο στο spy και στην επιθεση θα ανεβω αρκετα,ηδη σημερα που ερι3α χρυσο στην επι8εση ανεβηκα 1100 θεσεις !!!!!!!! και απο 3200 ειμαι 2100 αυτην την στιγμη με στοχο την χιλιαδα και κατω)..
Παμε γερα το παιχνιδι ειναι φοβερο και μια Ελληνικη clan χωρις ουσιαστικη συμαχια ειναι καλη φαση και οχι τπτ σπουδαιο..
tropikano13@hotmail.com
κανονιστε την ιεραρχια σας οχι οτι ειναι τπτ σπουδαιο δηλαδη,αλλα κατα προτημηση οι 512 και οι 1024 να μπουν απο κατω απο μικροτερες συνδεσεις και ο πρωτος απο εσας να ξερει Αγγλικα και τους κανονες ...Αυτα τα λιγα και μην τρελενεστε για τον πρωτο αληθεια