Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

RaidFight x3 Hellbound Server

More
21 Jun 2008 01:38 #43824 by nekys
Γιά σας. Πρώτο ποστ και spam ποστ... Ελπίζω να μην πειράζει πολυ. :-)
Είμαι Head Admin σε έναν διεθνή Lineage 2 Private Server. Τα χαρακτηριστικά του:

Rates:
XP, SP x3
Adena, Drop, Spoil x5
Party XP, SP x1,2

General:
Auto-Loot
Χωρίς Class Manager - Τα Quests κανονικά
Χωρίς GM Shop
Χωρίς Global Gatekeepers

Ο server έχει πολλούς ξένους και έναν λογικό αριθμό ελλήνων, η κοινότητα είναι εξαιρετική. Υπάρχει εδώ και τέσσερις μήνες. Δεν υπάρχουν προβλήμματα και ότι εμφανιστεί, διορθώνεται αυθημερόν. Ο server είναι πολύ μπροστά σε σχέση με τους υπόλοιπους servers καθώς διατηρούμε πολλές λειτουργίες οι οποίες λείπουν από τους υπόλοιπους server. Επίσης αυτό που πιθανόν να σας κάνει εντύπωση (εκτός του ότι δεν υπάρχει lag ή σημαντικά bugs) είναι τα εξαιρετικά geodata που κάνουν το παιχνίδι τελείως διαφορετικό στην αίσθηση. Δεν θα σας πω πολλές φαμφάρες. Όποιος γουστάρει ας ρίξει μια ματιά. Το XP δεν είναι τόσο δύσκολο και όλοι οι παίκτες, παλιοί και μή βοηθιούναι μεταξύ τους.

Ιστοσελίδα: www.raidfight.com

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jun 2008 16:47 #43846 by Gabriel
den mas niazei

LET THE FLAME WAR START!

More
21 Jun 2008 17:47 #43851 by kostas
Private Server = Pirate server lol xD

More
21 Jun 2008 21:12 #43859 by nekys
Replied by nekys on topic RaidFight x3 Hellbound Server
BeCaUsE, μην είσαι κακός, ναι σπαμμάρω, αλλά γιαυτό οι ιδιοκτήτες της ιστοσελίδας την έφτιαξαν την κατηγορία αυτή. Για να γίνεται συζήτηση σχετικά με το Lineage 2 και roronoa, ο Server είναι νομιμότατος.

Σας ευχαριστώ πάντως που μπήκατε στον κόπο και ασχοληθήκατε. Let it digg :)

More
22 Jun 2008 00:00 #43860 by Gabriel

nekys\ wrote: ο Server είναι νομιμότατος.

i lol'd irl

More
22 Jun 2008 02:39 #43872 by nekys
έχεις καμιά αμφιβολία; να δω τα επιχειρήματα σου.
Κουβέντα να κάνουμε δηλαδή...

More
22 Jun 2008 08:05 #43875 by kostas

nekys\ wrote: ο Server είναι νομιμότατος.

gelasa toso dynata!!!!

pos ginete na einai nomimos??Mhn douleveis kai ton kosmo tora.. toulaxiston na eisai kai ligo hlikrineis.. plhroneis syndromh sthn NCsoft? oxi ara eisai paranomos.Den nomizo pos sto forum pali epitrepete na milame gia paranomous private server..

More
22 Jun 2008 08:51 #43878 by Gabriel
apo tin stigmi pou o server den einai tis ncsoft einai paranomos edo ton elite ton eklise to FBI lawl

More
22 Jun 2008 17:25 #43898 by kostas
ypaxoun tosoi poloi paranomoi sever pou den tous kleinh h NCsoft pou o kosmos nomizei pia pos einai kai nomimoi...
Am h NSsoft den einai blizzard..

More
22 Jun 2008 17:45 #43899 by nekys
Εμ. Συγνώμμη αλλά δεν ξέρετε τι σας γίνεται. Οι ιδιωτικοί (private) servers είναι παράνομοι όταν:
1. Χρησιμοποιούν κλεμένα server αρχεία της NC Soft. (eglobal - extreme - bnb - elite κτλ -> λογικό)
2. Πουλάνε αντικείμενα του παιχνιδιού για πραγματικά χρήματα. (τα donation - το λέει στην EULA του Lineage)
3. Κάνουν τροποποίηση του Client του παιχνιδιού. (το system patch - το λέει στην EULA του Lineage)

Διαβάστε την EULA και πείτε μου. Δεν λέει τίποτα για Private Servers. Αντίθετα στην EULA του World of Warcraft ξεκαθαρίζει ότι είναι παράνομοι οι Private Servers για το WoW.

Γιατί έκλεισε ο Extreme και τόσοι άλλοι:
Για φοροδιαφυγή. Η NC Soft δεν μπήκε στον κόπο να μηνύσει τον Extreme. Τον κάρφωσε στο FBI για το ότι δεν πλήρωνε φόρους (μεγάλη παρανομία στην Αμερική) και μετά τον μήνυσε.

Ψάξτε το λίγο, διαβάστε και κάτι τις και μετά μιλήστε. Ο Server μου δεν είναι παράνομος. Τώρα εσείς λέτε ότι θέλετε. Εγώ μίλησα με επειχειρήματα. Διασταβρόστε τα λεγόμενα μου και περιμένω απαντήσεις.

ΥΓ: Δεν είμαι 15 χρονών, έφαγα πολύ καιρό να μελετάω νομοθεσίες κτλ, είναι νέος στο Φόρουμ σας και δε θέλω να το παίζω "εξυπνάκιας" σε παλαιότερα μέλη. Έπαιζα για χρόνια Official και ξέρω τι παίζει. Εκεί έφαγα autoban επειδή βρήκα ένα από τα άπειρα bots και του είπαι ότι το walker είναι παράνομο. Λες walker = autoban. Και παράτησα spoilera και paladin.