Κάτσε γιατί το τελευταίο δεν το έπιασα:
pali aytos o server o opoios xrisimopoih allo clients kata poso moiazei me to pragmatiko lineage??
Αν μιλας για την ακρίβεια του server (L2j) σε σχεση με τον πραγματικό (official) θα σου πω το εξής..
Οι server που χρησιμοποιούν κλεμένα l2off files, έχουν τα πάντα να δουλεύουν με άπειρα bugs (λογο του ότι από C4 και μετά βασίζονται στα κλεμμέντα C4 PTS αρχεία τα οποία είναι ... PTS
. Ελάχιστοι δουλεύουν χωρίς bugs. Πραγματικά ελάχιστοι μετρημένοι στα δάχτυλα του ενός χεριού.
Oi server από την άλλη που χρησιμοποιούν L2j files (emulated), έχουν πολλά πράγματα τα οποία δεν δουλεύουν με τα πιό γνωστά:
Siegable Clan Halls
4 Sepulturers
Μερικά Skills
Κάποιες περιοχες (spawns κτλ να λείπουν)
Αλλά ότι δουλεύει, δουλεύει χωρίς Bugs. Κατά καιρούς εμφανίζονται bugs σοβαρά (όπως exploit) σε L2j server αλλά αυτό οφείλεται κυρίως στις γνώσεις του κάθε σέρβερ admin και το τι έχει "πειράξει" στον server του με αποτέλεσμα να εμφανιστούν bugs. Αν τα bugs που εμφανίζονται είναι κοινά και φταίνε τα server files, τότε το ποιό πιθανό να φιταχτεί μεσα σε 1-2 μέρες. Επίσης τον L2J τον κατηγορούν για την απόδοση του, και καλά laggarei αι τέτοια. Αυτό είναι μέγα ψέμα καθώς με L2J μπορείς να σηκώσεις 1000+ άτομα στο ίδιο μηχάνημα που με off files θα σήκωνες 800. Απλα οι περισσότεροι δεν ξέρουν να στήσουν servers (δεν μιλάω για το στήσιμο του l2j αλλά για το στήσιμο του μηχανήματος για χρήση server. Πχ εγώ στους σέρβερ μου χρησιμοποιώ Linux σαν λειτουργικό σύστημα κερδίζοντας σε απόδοση, ασφάλεια, σταθερότητα σε σχέση με τους περισσότερους σέρβερ που χρησιμοποιούν Win2k3.
O server μου δεν είναι τέλειος αλλά έχει περισσότερα πράγματα να δουλεύουν από κάθε άλλο l2j-based server καθώς κάνω προσθήκες τις οποίες καθηστερεί να προσθέσει ο l2j μιας και είναι υπο δοκιμή (άρα στην ουσία είναι testing server
)