Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Free-to-play MMORPG: Προτάσεις

More
04 Sep 2015 09:59 #168386 by Evan Geo
Το 4story έχει απ' τα καλύτερα pvp consert που έχω παίξει !
Αλλά δεν φτάνει που είναι pay 2 win ,χρειαζεται να παίζεις τα λεφτα σου στο τζόκερ .Δηλαδή μπορεί ν βάλεις 50Ε και ν βγεις χειρότερος απο πριν!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Mar 2016 14:06 #177803 by Φοίβος Ζαφείρης
Ψιλο-νεκρανάσταση του thread, αλλά από άποψη περιεχομένου, το RIFT στέκεται πολύ καλά. Βγήκε σαν WoW killer, δεν έκανε kill σε τίποτα προφανώς, αλλά ήταν και παραμένει πολύ καλόφτιαγμένο παιχνίδι. Για όποιον ψάχνει free εναλλακτική στο WoW, είναι από τις καλύτερες επιλογές. Το παιχνίδι είναι σχεδόν όλο τζάμπα (εκτός από ένα expansion νομιζω) και τα microtransactions είναι κατά βάση κοσμητικά ή βοηθητικά.

More
15 Nov 2016 20:31 #189452 by Χάρης
Εμένα παιδιά μου αρέσει το BLade and Soul εάν και έχει paying players μέσα δεν έχουν μεγάλοι απόκλιση δύναμης από εκείνους που δεν πληρώνουν

.
Attachments:

More
25 Aug 2018 15:57 #218606 by Μαρίνος Τζώτζης
Μετά απο πολύ καιρό που είχα παρατήσει το B&S αποφάσισα να ξαναπάω προς Tera μεριά έχοντας διαβάσει από πολλούς χρήστες να λένε πως ο server στην Ευρώπη έχει βελτιωθεί αισθητά. Ελπίζω να ισχύει

More
05 Sep 2018 21:03 #218783 by Άκης Ζαχαριάδης
Βρηκα ενδιαφέρων το path of exile και το Drakensang. Στο Drakensang αν και ασχολουμε καιρό είναι καθαρά pay 2 win.

More
22 Sep 2018 01:02 #218964 by Astro
Το path of exile θα είναι η πρόταση μου, αρκετά ενδιαφέρον σενάριο καλά γραφικά και αρκετές ώρες gaming.

More
17 Oct 2018 12:14 #219409 by Βασίλης Καψάλης
Γνωρίζει κανείς αν αξίζει το TERA για pc?

you see but you do not observe...

More
05 Feb 2021 21:20 #245829 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Μια καλή επιλογή εκτός από τα γνωστά κορυφαία World of Warcraft, Guild Wars 2, Final Fantasy XIV, είναι το bless unleashed το οποίο κυκλοφόρησε σχετικά πρόσφατα και θα σε αφήσει σίγουρα ικανοποιημένο κατά τη γνώμη μου παρέχοντας ωραία skills και σύστημα μαχής και άκρως φιλότιμα τα υπόλοιπα στοιχεία(Γραφικά,ήχος) για free to play παιχνίδι.
Kυκλοφορεί για Playstation 4, Xbox One και Pc.

More
05 Feb 2021 21:39 - 05 Feb 2021 21:40 #245831 by Frazzle
Αυτό δεν ήταν το Bless online που έκανε shutdown μετά από 1-2 χρόνια? Το βγάλανε πάλι?
Last edit: 05 Feb 2021 21:40 by Frazzle.

More
05 Feb 2021 22:29 #245834 by Γεώργιος Χιντζιδης-Τοπαλιδης
Nαι αλλά δεν είναι βέβαια επιπέδου των άλλων που ανέφερα.