Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Free-to-play MMORPG: Προτάσεις

More
19 Oct 2010 16:19 #82166 by SmartKiLL
ωρεα ολα αλλα μου τραβιξε την προσοχη το :Cabal Online και το Shaiya

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Jul 2011 23:22 #95300 by nikosoistima
παιδια μπορειτε να μου προτεινετε καποια δωρεαν mmorpg σαν το wow???

More
03 Jul 2011 23:40 #95302 by Γιώργος Παραδείσης
Μπορείς να δοκιμάσεις το Lord Of the Rings Online! Επίσης πρόσφατα έγινε δωρεάν το Age Of Conan

More
27 Jul 2011 20:16 #96780 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Μόλις ανέβηκε άρθρο με αναφορά στα Free to play games www.gameworld.gr/monimes-stiles/ ... ee-to-play

More
27 Jul 2011 23:56 #96813 by Antonis Kioseloglou
πολύ καλό!Τα εχει ολα.Πραγματικα δεν βρισκεις ουτε χρονο να ασχοληθεις με ολα αυτα.Βεβαια εδω που τα λεμε τα περισσοτερα ειναι για πολυ καμενους!

More
08 Jan 2013 00:03 #118206 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Θέλω να ξεκινήσω ένα δωρεάν MMORPG όμως δεν ξέρω ποιο θεωρείται κορυφαίο αυτήν την στιγμή.

Ξέρω ότι το Guild Wars 2 είναι κάτι σαν f2p εφόσον αγοράσεις το παιχνίδι όμως δεν διαθέτω χρήματα για mmorpg αυτήν την στιγμή. Και εξάλλου δεν ξέρω αν θα μου αρέσει.

Ποιο εντελώς free μου προτείνετε?

Επίσης: δεν έχω παρελθόν σε mmorpg παρά μόνο σε λίγο AION το οποίο είχα σταματήσει.

Θέλω ένα το οποίο να έχει νόημα στο leveling όμως να είναι δίκαιο, σε ότι συνεπάγεται αυτό.

More
08 Jan 2013 00:41 #118210 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Εγώ θα έλεγα ξεκίνα να δοκιμάζεις απο το steam ότι βρεις! Εξάλλου είναι Free!
Εγώ τα δοκίμασα όλα αλλά επειδή είχα λιώσει στο WoW κανένα δεν με ικανοποίησε!!! Μπορείς να δοκιμάσεις το Star Wars The Old Republic το οποίο μπορεί να είναι πλέον F2P αλλά έχει αρκετούς περιορισμούς.
Ρίξε μια ματιά στο Lord of The rings ίσως απο τα καλύτερα Free MMORPG και μετά δοκίμασε όλα τα υπόλοιπα να δεις ποιο σου αρέσει πχ Everquest II, Aion, Age of Conan κλπ

More
08 Jan 2013 00:47 #118212 by Sharkman
Σωστός το steam έχει πολλά και καλά..δεν θα σε πήξω με ονόματα μπες και δες αρχικά όσα σου πε από πάνω ο aliengoa!

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
08 Jan 2013 10:37 #118235 by Jester
Το Guild Wars 2 όπως έχω ξαναγράψει είναι B2P αλλά αξίζει τα χρήματά του 100%. Έχει πλούσιο content, δραστήριο community και θα σε αναμoίψει πλήρως, σε αντίθεση με τις F2P επιλογές που πάντα αφήνουν μια πικρία...Για το LOTRO που αναφέρθηκε νομίζω ότι είναι τελειωμένο σαν game...Το SWTOR είναι ίσως η καλύτερη λύση για τελείως F2P αυτή τη στιγμή, αν βέβαια δε σε εκνευρίζουν οι υπερβολικοί περιορισμοί που επιβάλλει στους F2Pers.
All in all που λένε και στο χωριό μου, εγώ θα σου πρότεινα ένα B2P παιχνίδι...Ωστόσο αν δεν υπάρχει η δυνατότητα πήγαινε προς το SWTOR αλλά γνώριζε ότι πάντα κάτι θα σου λείπει...

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
08 Jan 2013 18:44 #118276 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Κοιτάξτε, δεν θέλω να βιαστώ να αγοράσω παιχνίδι mmo καθώς φέτος βγαίνει και το mmorpg της bethesda που μοιάζει με τα Elder Scrolls από ότι θυμάμαι θα λέγεται Elder Scrolls: Online. Προτιμώ να παίξω κάτι f2p για την ώρα, αν και η λογική του b2p μου αρέσει, δεν ξέρω κατά πόσο ευνοεί τις εταιρείες.

Γιατί πιστεύετε ότι το LOTRO είναι τελειωμένο? Δεν έχει καλό community ή απλώς δεν είναι καλό σαν Game πλέον?

Επίσης, τι λέτε για WoW Private Server? Αξίζει ή τζάμπα κόπος?