Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

AION: Tower of Eternity

More
12 Jan 2013 15:26 #118662 by Xristina karabali
"This folder will also be used for new games.Several gigabytes of free hard drive space may be needed" αυτο λεει πριν κανει install..αλλα γινεται να κατεβει κ οταν κατεβαινει λεει σφαλμα..παω να κατεβασω το ΑΙΟΝ αλλα λεει δεν εχω αρκετη μνημη..βασικα ομως εχω 212 GB δν πιστευω να μην φτανουν..

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jan 2013 17:25 #118673 by Χριστιάνα Θάνου
212 GB μπορεί να έχεις, είναι ελεύθερα όμως;

More
12 Jan 2013 20:32 #118683 by Xristina karabali
Εγω ξερω μονο οτι εχω ελευθερα 212 απ τα 283 ΣΥΝΟΛΙΚΑ GB..Τωρα τι αλλο θα χρειαζεται δν ξερω..

More
12 Jan 2013 20:44 #118684 by Sharkman
Replied by Sharkman on topic AION: Tower of Eternity

christine94 wrote: Εγω ξερω μονο οτι εχω ελευθερα 212 απ τα 283 ΣΥΝΟΛΙΚΑ GB..Τωρα τι αλλο θα χρειαζεται δν ξερω..

Μα τότε πως δεν φτάνουν?? Εκτός αν στα 212 ελεύθερα δεν έχει συμπεριληφθεί ο χώρος που κραταέι το PC ΑΥΤΌΜΑΤΑ ΓΙΑ backup,πράγμα και πάλι αδύνατον μιας και το κάνει πλέον με το που κάνεις το πρώτοι άνοιγμα του υπολογιστεί..

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
13 Jan 2013 05:44 #118705 by Γιώργος Λόλας
Χριστίνα, κάνε δεξί κλικ στον Gameforge launcher και πάτα "Εκτέλεση ως Διαχειριστής" (Run as Administrator). Ελπίζω αυτό να λύσει το πρόβλημα. Αλλιώς, κάνε απεγκατάσταση τον launcher, ξανακατέβασέ τον και δοκίμασε πάλι, τρέχοντάς το ως διαχειριστής και αυτή τη φορά.

Αν σου είναι εύκολο κιόλας, ανέβασε μια φωτογραφία με το σφάλμα που σου βγάζει ή γράψε εδώ τι ακριβώς σου λέει στο σφάλμα για να το ψάξω.

More
13 Jan 2013 13:50 #118717 by Xristina karabali
θα εστελνα photo αν ηξερα πως να την βαλω εδω..αυτο π λεει ακριβως ειναι "This folder will also be used for new games.Several gigabytes of free hard drive space may be needed" με κοκκινα γραμματα κατω απο το browser file..γινεται ομως να πατησω επομενο,διχνει οτι κανει install κ μετα λεει σφαλμα...το βγαζω κ ανοιγει το gameforge,παω να κατεβασω το aion κ λεει οτι δν εχει μνημη,το ετρεξα κ ως διαχειριστης οπως ειπες..τα ιδια παλι..:/

More
13 Jan 2013 18:43 #118731 by Γιώργος Λόλας
Το σφάλμα που σου βγάζει όταν πάει να κάνει install θα ήθελα να μου πεις. Τι λέει ακριβώς;

Για να βάλεις εδώ φωτογραφία, όταν σου βγάλει το σφάλμα πάτα το κουμπάκι "Print Screen" (prt sc ή prnt scr θα στο έχει στο πληκτρολόγιο ή κάπως έτσι). Μετά μπες στη ζωγραφική και πάτα επικόλληση και αποθήκευσε την εικόνα όπου θες στον υπολογιστή σου.

Μπες μετά στο imgur.com και πάτα δεξιά στην οθόνη εκεί που λέει upload images (computer). Επιλέγεις την εικόνα και πατάς στο Start Upload. Μόλις τελειώσει, δεξιά θα δεις να λέει Direct Link. Επέλεξε το κείμενο ακριβώς από κάτω και κάνε αντιγραφή ή πάτα μια φορά στα βιβλιαράκια αριστερά του κειμένου για να αντιγραφεί το link μόνο του.

Μετά έρχεσαι εδώ, και αφού πατήσεις να απαντήσεις, πατάς στο κουμπάκι επάνω που λέει Img και κάνεις επικόλληση το link της εικόνας που είχες αντιγράψει πριν.

More
13 Jan 2013 22:53 #118787 by Xristina karabali
i.imgur.com/m3SFp.png
i.imgur.com/5WD15.png

Η μονη ειδοποιηση που μου βγαζει ειναι αυτο που ειπα "This folder will also be used for new games.Several gigabytes of free hard drive space may be needed" κ το βγαλα photo να δεις κ οσο για το σφαλμα λεει μονο αυτο κ τπτ αλλο κ το εβγαλα κ αυτο..

More
14 Jan 2013 02:53 #118808 by Γιώργος Λόλας
Χαχαχα συγγνώμη που γελάω Χριστίνα, αλλά το να βγάζει απλά ένα "Failed" το βρίσκω πολύ αστείο. Βλέπω στο forum του παιχνιδιού ότι αντιμετωπίζουν και άλλοι διάφορα προβλήματα με το installation. Αυτό που συμβουλεύουν εκεί, είναι να κατεβάσεις από την αρχή τον Gameforge launcher και να κάνεις install κάπου αλλού, εκτός από το φάκελο Program Files. Βάλε να κάνει install στο C:\gameforge για παράδειγμα, αφού πρώτα τρέξεις το launcher ως administrator.

Ελπίζω με αυτόν τον τρόπο να λυθεί το πρόβλημα :(

More
14 Jan 2013 14:22 #118836 by Xristina karabali
Το εκανα κ install σαν διαχειριστης παλι απ την αρχη κ το περασα στο desktop..τιποτα...δεν πειραζει σε ευχαριστω πολυ για την προθυμια σου να βοηθησεις...να σαι καλα.. :)