Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

AION: Tower of Eternity

More
17 Jul 2009 01:59 #56542 by Μάνος Γρυπάρης
Τρελές πωλήσεις για τα pre-orders του AION

Συγκεκριμένα το παιχνίδι είναι:
* 1ο σε πωλήσεις στο Αμερικάνικο amazon
* 1ο σε πωλήσεις στο Γερμανικό amazon
* 2ο (preorder) και 5ο (standard steelbook edition) σε πωλήσεις στο Γαλλικό amazon

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jul 2009 14:17 #56565 by Ρωμανός Βογιατζής
Για να δούμε εγώ θα το δοκιμάσω.....!!!!

More
17 Jul 2009 14:19 #56566 by Stathis Yannacopoulos
Πάει όντως πάρα πολύ καλά το παιχνίδι. Αυτή τη στιγμή στις πωλήσεις μέσω steam το AION είναι δεύτερο στη συλλεκτική του έκδοση και 5 στην απλή. Πρώτο είναι το Monkey Island Special Edition το οποίο κάνει και μόλις 8,99 ευρώ.

More
19 Oct 2009 02:06 #62547 by Μάνος Γρυπάρης
Απ' την πλευρά μου βλέπω ότι η επιτυχία του AION οφειλόταν στην NCSoft και την ιστορία της με το Lineage. Διαδόθηκε, πούλησε, όλα οκ.

Από εκεί και πέρα θεωρώ δικαιολογημένες τις αντιδράσεις των ακροατών μας στις τελευταίες εκπομπές για το παιχνίδι. Το έπαιξα κι εγώ αυτές τις ημέρες και βρήκα το σύστημα μάχης πολύ στατικό. Κάνεις κλικ, βαράει, αποκρούει μόνος του και πάει λέγοντας.

Sorry αλλά τέτοια να λείπουνε. Από το Diablo 2 παίζουμε Online (κι άλλοι παίζουν απ' την εποχή του Ultima Online). Δεν φτάσαμε στο 2009 για να μην έχει ένα MMORPG ρεαλιστικό σύστημα μάχης.

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα επιστρέφω στο Darkfall Online. Δυνατά κι ελληνικά που θα 'λεγε κι ο Λιακό...

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
19 Oct 2009 02:40 #62549 by Stathis Yannacopoulos

Manos wrote: Απ' την πλευρά μου βλέπω ότι η επιτυχία του AION οφειλόταν στην NCSoft και την ιστορία της με το Lineage. Διαδόθηκε, πούλησε, όλα οκ.

Από εκεί και πέρα θεωρώ δικαιολογημένες τις αντιδράσεις των ακροατών μας στις τελευταίες εκπομπές για το παιχνίδι. Το έπαιξα κι εγώ αυτές τις ημέρες και βρήκα το σύστημα μάχης πολύ στατικό. Κάνεις κλικ, βαράει, αποκρούει μόνος του και πάει λέγοντας.

Sorry αλλά τέτοια να λείπουνε. Από το Diablo 2 παίζουμε Online (κι άλλοι παίζουν απ' την εποχή του Ultima Online). Δεν φτάσαμε στο 2009 για να μην έχει ένα MMORPG ρεαλιστικό σύστημα μάχης.

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα επιστρέφω στο Darkfall Online. Δυνατά κι ελληνικά που θα 'λεγε κι ο Λιακό...

Το ΑΙΟΝ είναι ενα εξαιρετικό παιχνίδι για παίχτες Lineage 2 / Vanilla WoW ( δηλαδή όπως ήταν πριν τα expansion). Όμως στο είδος των MMO ειδικα σε σχέση με Conan,Darkfall και λιγότερο με Warhammer είναι πισωγύρισμα. Επίσης ενας casual παίχτης θέλει πολλούς μήνες να δει το pvp end game του. Προσωπικά έπαιξα hardcore τον πρώτο καιρό αλλα εδώ και μέρες το γύρισα στο casual. Είναι ενα καλό brake μεταξύ του The old republic και του GW2.

More
23 Oct 2009 19:06 #63070 by alexis13
Replied by alexis13 on topic AION: Tower of Eternity
sxetika me to aion den xerw an to lvling tin paleuei!!!to warhammer eixe tin exipnada na se krataei se egrigorsh me ta bgs apo to 1lvl kai ta sieges..to thema einai oti to idio ekanes kai sto 40 opote mou fanike anousio!!!Tha ithela mia erwthsh na kanw..mporeis sto aion na allaxeis server ton xaraktira sou??an nai help me plz :D

More
28 Oct 2009 17:36 #63576 by Αντώνης Μπιθούλκας
Βλέπω ότι έχει πολλά στοιχεία από Lineage (αφού είναι της ίδιας εταιρίας) και φαίνεται καλό!

Για πείτε μου... είναι καλό;

Χρειάζεται GameCard για να παίξεις ή είναι και Free όπως το Lineage 2 Zeus, Xtreeme κλπ;

More
28 Oct 2009 19:19 #63584 by Stathis Yannacopoulos

Tony_Layjel wrote: Βλέπω ότι έχει πολλά στοιχεία από Lineage (αφού είναι της ίδιας εταιρίας) και φαίνεται καλό!

Για πείτε μου... είναι καλό;

Χρειάζεται GameCard για να παίξεις ή είναι και Free όπως το Lineage 2 Zeus, Xtreeme κλπ;

To παιχνίδι μοιάζει πάρα πολυ με το lineage 2. Η ερώτηση που πρέπει να κάνεις στον εαυτο σου είναι αν 5 χρόνια μετά θέλεις να παίζεις ενα παιχνίδι το οποίο βαδίζει στο ίδιο "κορεάτικο" σκεπτικο, αλλα και σε ενα πιο όμορφο απο γραφικά περιβάλλον.
Τώρα το παιχνίδι θέλει monthly fee. Για prive κτλ πιθανόν να γίνεται αν και λεπτομέριες δεν γνωρίζω για την ποιότητα του παιχνιδιού εκεί.

More
09 Feb 2010 04:54 #68592 by ati8asos
Replied by ati8asos on topic AION: Tower of Eternity
Αν έχει κάποιος την καλοσύνη να με βοηθήσει γιατί θέλω να αρχίσω AION.Τι πρέπει να κατεβάσω πως φτιάχνω acc κτλ.Δηλαδή από το μηδέν.Έχω γνώση από WoW και L2.Θέλω να το δοκιμάσω γιατί έχω ακούσει καλά λόγια.

More
17 Feb 2010 18:04 #68749 by Μάνος Γρυπάρης
1)Αγοράζεις το παιχνίδι
2)Το κάνεις install
3)Φτιάχνεις account βάση οδηγιών από το www.aiononline.com

Μην περιμένεις να σου πούμε να το κατεβάσεις από unofficial server. Λεφτά-Κατάστημα-Ταμείο. Πληροφορίες για πειρατικά δεν παίζουν εδώ.

[img
[img
[img

(George M. Cohan)