proswpika opws exw 3anapei den paizw mmos. o xronos einai kati polu polutimo gia na "kaigetai" etsi.
OMWS, uparxoun paixnidia pou antikeimenika einai _foberes_ prospa8eies.
eve online, age of conan kai to stargate.
to wow to 8ewrw gia ta mpaza. moda (h blizzard 3erei polu kala pws na kanei ta pro'i'onta ths "paratetamenh" moda) gia tis mazes.
oson afora to stargate, it looks very promising.
auto pou goustarw einai oti den einai ftiagmeno me thn ennoia moda sto design. elpizw to gegonos oti diaferei se sthsimo apo to wow na ektimh8ei apo tous yagmenous paixtes (egw den eimai yagmenos). kai na 8umaste: kalo 8a einai na mhn proselkuei th sarah kai th mara opws to wow (bebaia, auto 8a einai kako gia tous managareous tous, alla autes tis ma'i'moudes poios tis g#m##?!!)
bebaia, gia na pw kai ena "mikro" mustiko, ta mmos 8a alla3oun polu oson afora ton programmatismo tous.
parakolou8hsa kapoies omilies sto e3wteriko, kai apo oti fainetai se 2-3 xronia, oi etaireies 8a paleuoun na antikatasthsoun to legacy kwdika pou ws tote 8a exoun... oi neoi titloi 8a diaferoun arketa programmatistika (kai sto server kai sto client kommati tous).
se 1-2 xronia peripou 8a arxisoun na bgainoun sto internet olo kai perissoteres parousiaseis gia tis en logw texnologies. egw apla hmoun tuxeros pou logw douleias tis eida ekei...
twra gia to ellada... forget it! edw den mporoume na ftia3oume ena mmo me tis uparxouses texnologies... poso mallon gia tis metagenesteres...
anyway, apo oti katalabainw me to stargate 8a kaeite arketoi!!! wraio paixnidi kai FOBERO SETTING!!! bour ston patsa!!!
poutsoklis -- to sony scums: we will never forget! PSYGNOSIS