Mιας και το φτάσατε το θέμα σε αυτό το σημείο θα πω και εγώ την γνώμη μου.
Καταρχάς θα συμφωνήσω με τον Perikli ότι δεν υπάρχει παιχνίδι ακόμα και μούφα να είναι που πριν να κυκλοφορήσει να μην μας δείχνει super trooper γραφικά! Και ναι δεν είναι το παν σε ένα παιχνίδι τα γραφικά! Ως εδώ όμως θα συμφωνήσω, μετά έχω τις ενστάσεις μου.
Καταρχάς οι κονσόλες απευθύνονται σε όλους αυτούς που βαρέθηκαν το ακριβό χόμπι που λέγεται pc και ήθελαν κάθε 6 μήνες νέο κομπιούτερ για να παίξουν τα νέα παιχνίδια, αγοράζεις μια κονσόλα και τελείωνεις, μετά απο 2-3 χρόνια θα την αλλάξεις και αν! Απευθύνονται σε όλους αυτούς που δεν έχουν ιδιαίτερες γνώσεις και δε καταλαβένουν και πολλά, απλά έχουν μάθει την εύκολη λύση "βάζω το dvd και παίζω", ε λοιπόν όλοι αυτοί γιατί να κατηγορηθούν ως ΜΗ σοβαροί άνθρωποι? Αντίθετα είναι οι καλύτεροι του χωριού αφού δε χολοσκάνε όπως εμείς...
Πάμε στα ΜΜΟ τώρα, δεν πληρώνεις σε όλλα τα ΜΜΟ, αυτά όμως που αξίζουν ναι τα πληρώνεις! Γιατί? Για να είναι πάντα ο server σε λειτουργία, να μην έχει lag το παιχνίδι, για να βρεις τον παίχτη σου ακριβώς όπως τον άφησες και μετά απο 2 χρόνια, να μην κυνδυνεύης να σου κλέψουν το acount σου Huckers, τέλεια εξυπηρέτηση απο τους GΜ και δε ξέρω και εγώ τι άλλα...κάποιοι δουλεύουν για όλα αυτά, πρέπει να πλυρωθούν.
Τώρα για το αν αξίζει η όχι? Να σας πω, όλα αυτά είναι εκτόνωση και προσωπική διασκέδαση, άλλοι την βρίσκουν με το να κολοπιράζουν τα οχήματα τους και στο τέλος ή να τους τα κλέβουν ή να σκοτώνονται, άλλοι μαζεύουν πεταλούδες-γραμματόσιμα-τηλεκάρτες, άλλοι λιώνουν πίσω απο μια οθόνη για να σπάσουν έναν κώδικα ή να φτιάξουν έναν νέο δικό τους, άλοι τα τρώνε στις πουτάνες, στα ποτά, στα χαρτιά, στις γυναίκες και στα τυχερά παιχνίδια. Όλοι δουλεύουμε σα σκυλιά ώρες ατελείωτες, το πως θα χαλάσει ο καθένας την ελεύθερη ωρα του είναι δικαίωμα του, προσωπικά προτιμώ να λιώσω σε ένα ΜΜΟ που θέτει τα αντανακλαστικά μου σε εγρήγορση παρέα με 10εκ παίχτες απο όλων των κόσμο παρά να βγω για ποτό να πιω μια μπόμπα που θα με χαλάσει, θα με ξενερώσει και αν είμαι τυχερός δε θα ξυπνίσω σε μια μπανιέρα με πάγο και να μου λείπει το ένα νεφρό.
Για το ποιοι παίζουν ΜΜΟ? Προχτές έδωσα κάρτα ανανέωσης για το Wow σε γυναίκα 40+ δικαστής αρίου πάγου παρακαλώ...
Υγ:Περικλή γράψε όσα μεγάλα post θες, αυτό θέλουμε! Συμετοχή! Όχι greeklish όμως, μας βγαίνουν τα μάτια μέχρι να καταλάβουμε τι γράφεις!