Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Lineage 2

More
20 May 2009 15:21 #53033 by Milkman14
Μερικες λεξεις που αναφερονται στο παραπανω αρθρο μου εχουν μινει μεχρι και σημερα :P .Ειναι καλο αυτο??

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 May 2009 15:34 #53036 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Milkman14 wrote: Μερικες λεξεις που αναφερονται στο παραπανω αρθρο μου εχουν μινει μεχρι και σημερα :P .Ειναι καλο αυτο??

Δεν θα το ελεγα. Αυτο σημαινει οτι πάσχεις απο οξεια καμμενιτιδα. Και μπορει να καταντησεις σαν ayto [youtube:ewzyv3kw]
[/youtube:ewzyv3kw]

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
20 May 2009 15:44 #53039 by Milkman14

BigBoss wrote:

Milkman14 wrote: Μερικες λεξεις που αναφερονται στο παραπανω αρθρο μου εχουν μινει μεχρι και σημερα :P .Ειναι καλο αυτο??

Δεν θα το ελεγα. Αυτο σημαινει οτι πάσχεις απο οξεια καμμενιτιδα. Και μπορει να καταντησεις σαν ayto [youtube:2m388f3w]
[/youtube:2m388f3w]

Παιζει να βλεπω εφιαλτες το βραδυ :mrgreen: BigBoss μην με συγκρινεις καθολου με αυτον,αυτο το παιδι εχει ψυχολογικα προβληματα :!: :!: :!: Πως γινεται να 'κοπανιεται' για 4:46 λεπτα ΣΥΝΕΧΩΣ :?: :?:

More
20 May 2009 20:45 #53062 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Απο οτι ειδες γινεται!!!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
20 May 2009 21:28 #53063 by Νικολής Ασημάκης
Αυτό το βίντεο το είχα δει πέρσι. Απλά γαμάτο! :lol: :lol: :lol: :lol:

More
21 May 2009 00:36 #53074 by Esperos
Αυτο το παιδακι με ειχε εμπνεύσει για το βίντεο που ειχα κανει για το warhammer!!!

More
21 May 2009 01:10 #53077 by Μάνος Γρυπάρης

aposperittis wrote: Αυτο το παιδακι με ειχε εμπνεύσει για το βίντεο που ειχα κανει για το warhammer!!!

Άσχετο. Ξέρει κανείς αν υπάρχει κάποιο site στο οποίο να χρησιμοποιείς αυτό το βίντεο κι από κάτω να βάζεις ότι υπότιτλους θες ώστε να φτιάχνεις τα δικά σου βίντεο? Καταλαβαίνετε τι εννοώ :wink:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
22 May 2009 17:52 #53176 by Γεράσιμος Βαγγής
Κουραση!

evedio wrote: Λοιπόν...εχω νεα...βρήκα μια συνδεσούλα (μη φανταστείτε..pstn είναι κ παλι καλά να λεμε)και προσπαθώ να τρέξω το πολυπόθητο L2...Μου βγάζει ενα παραθύρι που λέει να ενεργοποιήσω το AGP κατι που δεν ξερω τι ειναι αλλα προφανώς βρισκεται στην καρτα γραφικων...Ψαχνω στις ιδιοτητες της καρτας μου αλλα οι ρυθμισεις ειναι στα ελληνικα και οπως καταλαβαινετε ολοι δεν καταλαβαινω ποια ρυθμιση ειναι για το AGP...help δεν αντεχω αλλο τα νευρα μου...και ακριβως επειδη ο vaio εκανε πανω απο μισο μισθο στραβωνω ιδιαιτερα που μου βγαζει την πιστη για να παιξω το αγαπημενο μου παιχνιδι...ελεος plz help guys...PLZ... :(

Θα πρέπει να κατεβάσεις τους τελευταίους drivers της κάρτας γραφικών σου. Ελπίζω μόνο να την σηκώνει το laptop σου.
Επίσης προτείνω official server γιατι αν παιζεις σε unnoficial τότε σίγουρα θα έχεις τέτοια θέματα.

More
24 May 2009 13:56 #53289 by thanasis
Replied by thanasis on topic Lineage 2
geia sas magkes....mia xarh thellw.......mporeitai na mou dwsetai kana link gia na to katebasw ??plzZzZzZ :lol: paleuw edw kai mines na katebasw to lineage apo to internet alla den briskw tpt........H na mou peite kana site h kapio magazi sthn ellada pou to poulaei?? plz apantiste mou h steilte mou sto e-mail mou:thanasispao13@hotmail.com euxaristw poli.....kai sinexiste thn kataplhktikh douleia sas.....!!

More
24 May 2009 18:11 #53304 by Μάνος Γρυπάρης
1ον)Δεν δίνουμε πληροφορίες για πειρατικά.
2ον)ΟΛΑ τα καταστήματα Πληροφορικής έχουνε games! Άρα σε όποιο από τα μεγάλα καταστήματα κι αν μπεις και το ζητήσεις θα στο δώσουνε!

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)