Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Lineage 2

More
23 Jul 2007 23:10 #35716 by Eve Dio
Replied by Eve Dio on topic Lineage 2
εχω το lineage και το εχω κάνει install αλλα δεν παίζει χωρίς σύνδεση,δυστυχώς. :(
btw don't spam my thread plz :) . Τι στο καλό δεν υπάρχει κάποιος που να έχει το συγκεκριμένο laptop και να παίζει L2? έλεοc....

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Jul 2007 00:21 #35718 by Μάνος Γρυπάρης
Ακριβώς επειδή "We're in Greece" και ο βασικός μισθός κοστίζει όσο...μισό Laptop είναι λογικό να μην έχουνε όλοι Sony Vaio.

Anyway, δοκίμασε να το πας στο κατάστημα που το αγόρασες και να ζητήσεις να τεσταριστεί με άλλη κάρτα γραφικών άλλης μάρκας. Αν δουλέψει τότε θα τους πεις να σου αλλάξουν την κάρτα γραφικών. Αν το ίδιο μοντέλο κάρτας γραφικών δεν παίζει το Lineage τότε πες τους ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΟΥΝ...ξέρουν που! Κοινώς μην το κουνήσεις από εκεί μέσα αν δεν σου αλλάξουν την κάρτα γραφικών με μία που να το παίζει. Έχεις κάθε νόμιμο δικαίωμα να τους πεθάνεις στην γκρίνια (ξέρετε εσείς!... :mrgreen: )

Ενα αυτο. 2: Αν δεν δουλέψει ούτε με την άλλη κάρτα γραφικών τότε κάνε backup ότι αρχεία έχεις (προλάβει να βάλεις) σε DVD, κάνε format και βάλε XP να το δοκιμάσεις κι εκεί. Αν δεν παίζει ούτε τότε, ξανακάνε αναβάθμιση των XP σε Vista (εδώ δεν χρειάζεσαι format, κανεις απλη αναβαθμιση) και ελα να δουμε για το "3".

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Jul 2007 10:15 #35759 by Μάνος Αλιμπέρτης
Μα εφόσον ειναι laptop, γίνεται να αναβαθμίση την κάρτα γραφικών της; Ξέρω οτι στα φορητά σηκώνει αναβάθμιση μόνο στις μνήμες και στον CPU άντε και μία PCMIA κάρτα...

Μήπως έχει

Everything that has a beginning has an end...

More
03 Aug 2007 01:01 #36115 by Eve Dio
Replied by Eve Dio on topic Lineage 2
Λοιπόν...εχω νεα...βρήκα μια συνδεσούλα (μη φανταστείτε..pstn είναι κ παλι καλά να λεμε)και προσπαθώ να τρέξω το πολυπόθητο L2...Μου βγάζει ενα παραθύρι που λέει να ενεργοποιήσω το AGP κατι που δεν ξερω τι ειναι αλλα προφανώς βρισκεται στην καρτα γραφικων...Ψαχνω στις ιδιοτητες της καρτας μου αλλα οι ρυθμισεις ειναι στα ελληνικα και οπως καταλαβαινετε ολοι δεν καταλαβαινω ποια ρυθμιση ειναι για το AGP...help δεν αντεχω αλλο τα νευρα μου...και ακριβως επειδη ο vaio εκανε πανω απο μισο μισθο στραβωνω ιδιαιτερα που μου βγαζει την πιστη για να παιξω το αγαπημενο μου παιχνιδι...ελεος plz help guys...PLZ... :(

More
07 May 2008 18:29 #42137 by Μάνος Γρυπάρης
Ακολουθεί ένα μικρό guide από την NCSoft που αφορά το L2: Hellbound και τις μεταμορφώσεις των χαρακτήρων σας.

Μεταμορφώσεις
Με το "The Kamael" η NC Soft προώθησε παραπέρα την ιδέα των μεταμορφώσεων. Οι χαρακτήρες μεσαίου προς υψηλού επιπέδου μπορούν να μεταμορφωθούν σε μια ποικιλία πλασμάτων, τόσο για μάχες όσο και για μη μάχιμες καταστάσεις, χρησιμοποιώντας ένα ειδικό φυλακτό, μία δεξιότητα ή έναν αναλώσιμο πάπυρο. Οι παίκτες επιπέδου από 50 και άνω, όλων των τάξεων, μπορούν να πάρουν την αποστολή "More than Meets the Eye" ("Μερικά πράγματα δεν φαίνονται με την πρώτη") από τον Necromancer Grand Master Hardin στην Ακαδημία του. Αφού ολοκληρωθεί η αποστολή, οι παίκτες μπορούν στη συνέχεια να πάνε στον Transformation Wizard (Μάγο Μεταμόρφωσης) Avant-Garde στον δεύτερο όροφο του Ivory Tower για να αποκτήσουν την πρώτη τους δεξιότητα μεταμόρφωσης: Transform Onyx Beast. Ο παίκτης πρέπει επίσης να διαθέτει ένα Transformation Sealbook

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
25 Apr 2009 02:38 #52365 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Φιλοι καμμένοι παίκτες του L2 μας καταλαβαν!
frikipaideia.wikia.com/wiki/Lineage

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
27 Apr 2009 17:59 #52404 by Esperos
Replied by Esperos on topic Lineage 2
Εδω θα παρετε μια μικρη γευση για το μεγαλυτερο update του αγαπημενου μας παιχνιδιου!

Κάποιες βασικές πληροφορίες

Ολοκληρωμένο review του Lineage 2

More
19 May 2009 18:50 #52957 by Στέφανος Τρίγγας
To διαβασα και ειδα οτι σε πολλα σημεια εχο τα ιδια σημπτωματα (δηλαδη δεν σκοτωνω μονο τα ζωα και τους ανθρωπους ολα τα αλλα τα κανω),αλλα ειναι λιγο δυσκολο να ξεκολισω.

More
20 May 2009 12:59 #53014 by Milkman14
Εγω μολις το διαβασα αυτο εσκασα στα γελια :lol: ,για δυο λογους 1) ο τροπος με τον οποιο τα αναφερει ειναι απιστευτος και 2)τα εχω ζησει και εγω αυτα οταν επαιζα DOTA στο Warcraft 3,δεν ειχα παιξει ποτε Lineage.

More
20 May 2009 15:09 #53031 by Μπάμπης Χαραλάμπους

Milkman14 wrote: Εγω μολις το διαβασα αυτο εσκασα στα γελια :lol: ,για δυο λογους 1) ο τροπος με τον οποιο τα αναφερει ειναι απιστευτος και 2)τα εχω ζησει και εγω αυτα οταν επαιζα DOTA στο Warcraft 3,δεν ειχα παιξει ποτε Lineage.

Το φρικιπαιδεία εχει και αρθρα για το DoTa και το WαρCraft γραψε οτι θες στην μπαρα αναζητησης που εχει η σελιδα :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.