Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πωλήσεις σε games και κονσόλες

More
06 Nov 2010 16:35 #83589 by eliminator

bond wrote: γενικα νομιζω οτι το wii αρεσει το πρωτο καιρο αλλα μετα απο 2 μηνες το παρατανε οι περισσοτεροι και το ξανανοιγουν οταν εχει κανα καλο παιχνιδι .για αυτο θα σου προτεινα αν σου αρεσει αυτος ο χειρισμος να παρεις το kinect με xbox 360 στα 300 € ή το move με πσ3 στα 380 €

+1 κινεκτ θα πρότεινα είναι λίγο καλύτερο από το Move.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
06 Nov 2010 17:02 #83593 by Lalo007

oliaphoto wrote: αραγε σκεφτομουν το wii τελικα ειναι καλο;εχω ακουσει αριστες κριτικες και χαλια..εγω παντως που επαιξα λιγο οταν ειχα παει public μου αρεσε παρα πολυ και το θελω οπωσδηποτε..

Πατατα το wii.Μακρια και αγαπημενοι..Πριν 3 μερες το πουλησα και την δευτερα ερχεται το ps3!!!

More
10 Nov 2010 14:38 #83913 by Μάνος Γρυπάρης
"To PS3 θα ξεπεράσει το Xbox 360 μέχρι το 2010"
Ο αναλυτής Jesse Divnich προέβλεψε ότι το PS3 της Sony θα ξεπεράσει σε συνολικές πωλήσεις το Xbox 360 της Microsoft μέσα στα επόμενα 2 χρόνια.

Μπορεί το Xbox 360 να πουλάει σταθερά μερικά δεκάδες χιλιάδες αντίτυπα περισσότερα από το Playstation 3, ειδικά στην Αμερική, όμως η Sony έχει το πάνω χέρι στις περισσότερες χώρες. Σύμφωνα με τα στατιστικά, η ψαλίδα των πωλήσεων ολοένα και κλείνει ανάμεσα στις δύο εταιρείες.

Έως και τον Σεπτέμβριο έχουν πουληθεί μέχρι σήμερα 44.6 εκ. Xbox 360, 41.6 εκ. PS3 και 75 εκ. Wii.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Nov 2010 14:52 #83914 by eliminator
Πολλές πωλήσεις το xbox και το wii την φάγανε τη sony.

More
10 Nov 2010 15:12 #83917 by rafor
Η Sony πιστευω, ειναι ακομα στο παιχνιδι, αλλα για να βγει στο + απ΄ολη αυτη την ιστορια του PS3,θα πρεπει να καλυψει το κοστος παραγωγης και να πουλησει σιγουρα το μεγαλυτερο αριθμο κονσολων που μπορει.

More
10 Nov 2010 15:30 #83921 by Κώστας Λεοντιάδης
Δεν νομίζω το PS3 να ξεπεράσει το Xbox 360... Με την καμία όμως... Πόσο μάλλον τώρα που μπήκε στο παιχνίδι και το Kinect...

More
10 Nov 2010 17:13 #83931 by Lalo007

Leo wrote: Δεν νομίζω το PS3 να ξεπεράσει το Xbox 360... Με την καμία όμως... Πόσο μάλλον τώρα που μπήκε στο παιχνίδι και το Kinect...

Θα την περασει,ειδικα τωρα που μπηκε στο παιχνιδι το move. :mrgreen:

More
10 Nov 2010 17:24 #83938 by rafor
Δεν ειναι απολυτο.Βεβαια εαν συγκρινουμε τα HD γραφικα με αυτα(τα γραφικα ) του wii οπου ειναι παρομοια κονσολα με το move και ακομα πουλαει ειδικα στο εξωτερικο, τοτε το move εγγυαται πολλα.Απο εδω και περα το kinect ειναι εκπληκτικο , που ομως μεχρι στιγμης εχει αναπτυξει τιτλους casual gamers.Ομως ενας casual gamer , δεν θα κατσει να παρει το kinect , εκτος αμα εχει ηδη xbox και παλι ...

More
10 Nov 2010 18:19 #83943 by Lalo007

rafor wrote: Δεν ειναι απολυτο.Βεβαια εαν συγκρινουμε τα HD γραφικα με αυτα(τα γραφικα ) του wii οπου ειναι παρομοια κονσολα με το move και ακομα πουλαει ειδικα στο εξωτερικο, τοτε το move εγγυαται πολλα.Απο εδω και περα το kinect ειναι εκπληκτικο , που ομως μεχρι στιγμης εχει αναπτυξει τιτλους casual gamers.Ομως ενας casual gamer , δεν θα κατσει να παρει το kinect , εκτος αμα εχει ηδη xbox και παλι ...

Καταρχην δεν συγκρινα με wii.Και κατα δευτερον,τουλαχιστον το 60-70% των casual gamers δεν ξερει τι ειναι το kinect.Θα παει να το αγορασει κιολας?

More
10 Nov 2010 18:21 #83945 by rafor
Ακριβως αυτο θελω να πω και εγω.Και σιγα να μην κατσει να παρει ενα παιχνιδι που θα ειναι κατι δεν ξερω και εγω για αυτον.