Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

OnLive: Η υπηρεσία του μέλλοντος για τα games

More
27 Nov 2010 22:02 #85006 by rafor
ΦΟΥΣΚΑ!Δεν πιστευω κανεις απο εμας να θελει να πληρωνει τα παιχνιδια για να τα παιξει και μετα να μην εχει την πραγματικη κατοχη τους...ουτε αμα πεσει το internet , να μην μπορεις ουτε να παιξεις.Πολυ ασυμφερο , οτι τιμη και να εχει(για εμενα παντα). Το μονο που βλεπω οτι μπορει να προσελκυσει καποιον, ειναι οτι βελτιωνει την αποδοση ενος pc, χωρις την οποιαδηποτε αναβαθμιση, αλλα αμα χρειαζεται να χρυσοπληρωνεις μονο και μονο για να νοικιαζεις/αγοραζεις παιχνιδια, παλι ανοησια το βρισκω.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Dec 2011 18:30 #102597 by Μάνος Γρυπάρης
Η OnLive ανέφερε ότι θα ενδιαφερότανε να συνεργαστεί με τα Playstation 4 και το επόμενο Xbox.

Είδηση από Eurogamer .

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
08 Dec 2011 18:46 #102601 by Γιάννης Σφηνιάς
Περιμένω να δω πως ακριβώς θα είναι η εμπειρία gaming. Με τα δίκτυα στην Ελλάδα να βρίσκονται στην κατάσταση αυτή (να πέφτει κάθε λίγο και λιγάκι ενώ για ταχύτητες δεν τίθεται θέμα καν) μου φαίνεται λίγο ακατόρθωτο. Εδώ ένας αργός σκληρός δίσκος μπορεί να καταστρέψει το gaming σου...

More
08 Dec 2011 19:24 #102608 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Κατεβασε το και δοκιμασε το. Το έχω βάλει ήδη και μπορω να σου πω οτι... κολλάει παρα πολυ με την δικη μου συνδεση. (Wind)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
09 Dec 2011 00:54 #102617 by Μάνος Γρυπάρης
Το βασικότερο απ' όλα είναι η λίστα των games που υποστηρίζει. Χρειάζονται μια διαδικασία για να πάρουν τα δικαιώματα και φυσικά οι εταιρείες καλούνται να εξετάσουν για το αν τους ενδιαφέρει να μπουν στην πλατφόρμα OnLive έναντι συμφωνίας ή αν θα πουλήσουν το 100% στην αγορά. Μεγάλη κουβέντα.
www.onlive.com/games/featuredgam ... er_page=12

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
09 Dec 2011 02:47 #102622 by Stathis Yannacopoulos
Για Ελλαδα εχουμε ακομη. Ειδικα multiplayer απλα δεν παιζεις με αυτο το συστημα και δεν το βλεπω στα επομενα... πολλα χρονια.. παααρα πολλα