Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κονσόλες-απομιμήσεις (μαϊμού): Γενική συζήτηση

More
31 May 2014 15:45 #145230 by Μάρκος Ασκανιάν
Θυμάστε τη κονσόλα που παίζαμε όλοι Super Mario Bros, Contra και άλλα games;
Δεν εννοώ το NES αλλά τα διάφορα NES-Clones!!!
Πέρα από τα διάφορα πανηγύρια, όπου μπορεί να βρείτε μια μεγάλη ποικιλία τέτοιων κονσολών, τελευταία παρατήρησα ότι κυκλοφορούν
και σε μια μεγάλη αλυσίδα καταστημάτων παιχνιδιών.
Η ποιότητα κατασκευής τους είναι πολύ φτωχή και συνήθως τα παιχνίδια τους είναι built-in με την ένδειξη 99999 built in games ή 10000000 games in 1 cartridge!!! WOW!!!
Η αλήθεια είναι ότι τα παιχνίδια είναι γύρω στα 10 συνολικά και τα υπόλοιπα είναι hacks τους με διαφορετική ονομασία (πχ Fetris, Getris κλπ)
Παρακάτω σας δείχνω μερικά δείγματα:
PX-3600 (Το βρίσκετε και στην αλυσίδα καταστημάτων που ανέφερα!)
[img=center:1gc1zvbx] www.geek.com/wp-content/uploads/2012/12/px3600.jpg [/img:1gc1zvbx]

Αυτό το είχα αγοράσει στη Συρία με την ονομασία Ali Baba και είχε παιχνίδια μεταφρασμένα στα αραβικά!!!
[img=center:1gc1zvbx] upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/thumb/b/bc/Dendy_Juni...nior_with_cart_and_joypads.jpg [/img:1gc1zvbx]

Το infamous PolyStation
[img=center:1gc1zvbx] user.img.todaoferta.uol.com.br/K/5/II/ZE7H1J/bigPhoto_0.jpg [/img:1gc1zvbx]

Και τελευταίο το Magic Box
[img=center:1gc1zvbx] i4.minus.com/iPlIw.jpg [/img:1gc1zvbx]

Δείξτε μας φωτογραφίες από Nes-Clones που μπορεί να διαθέτετε και αφήστε τα σχόλια σας!

Adododo!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 May 2014 16:08 #145232 by Sotiris Greece
Τι μου θύμισες τώρα το Dendy Junior το είχα προλάβει αλλά από το πολύ gaming χάλασε :P από εκεί είχα μάθει το super mario, galaxian, lunarball, Wild Gunman όπως και άλλα games.
[youtube:8prxm4j4]
[/youtube:8prxm4j4]

More
01 Jun 2014 02:19 #145250 by Γιώργος Λόλας
Πωπω τι μου κάνεις τώρα! Ουσιαστικά η πρώτη μου κονσόλα ήταν knock-off όπως αυτές που δείχνεις! Θυμάμαι μάλιστα ότι τα χειριστήρια τα χάλαγα μέσα σε 1-2 μήνες και αναγκαστηκά αγόραζα άλλη κονσολίτσα, αν και ήταν φθηνές ευτυχώς. Αυτές που είχα ήταν συνήθως κλώνοι του SNES, όπως αυτή στη φωτογραφία παρακάτω. Μάλιστα είχε μέσα και light gun για να παίζεις το κλασικό Duck Hunt.

Ποιος δε θυμάται επίσης τα cartridges όπως αυτό παρακάτω;

More
01 Jun 2014 03:15 #145251 by Γιώργος Ηλιάκης
Επρεπε να ανοιξει αυτο το topic πραγματικα!
Τετοιες πωλουνται στα Jumbo για 50 ευρω....με στόχο τους ασχετους προφανως καθως εχουν στανταρ games μεσα τους απο παλαιοτερες γενιες κονσολων.

More
09 Jul 2014 16:27 #146486 by Sotiris Greece
Προσθέτω μία παρόμοια φορητή κονσόλα που είχε περάσει απ' τα χέρια μου τότε δηλαδή το Τetris Βrick Game 9999 In 1.

More
09 Jul 2014 22:21 #146489 by Μάρκος Ασκανιάν
Αυτή η αθάνατη φορητή κονσόλα με τις άπειρες παραλλαγές της ήταν μια πολύ ελκυστική και ομολογουμένως αρκετές φορές ποιοτική εναλλακτική επιλογή για κάποιον που θέλει να παίξει Tetris on the go χωρίς να έχει Gameboy. Δυστυχώς δεν έχει απομείνει κάποια σώα στο σπίτι μου, αλλά σίγουρα έχω αφήσει κάποιες στο σπίτι μου στη Συρία (όπως και τα ΝΕS και Μagnavox Oddyssey) αλλά αν θυμάμαι καλά πρέπει να έχω δει κάποια παραλλαγή της στα Jumbo με τιμή 1,99.

Adododo!!!

More
09 Aug 2014 22:20 #147776 by Μάρκος Ασκανιάν
Η πρώτη μου unboxing απόπειρα!!! PS KID EPIC CONSOLE!!!
[BBvideo 800,600:1t7mz9xh]
[/BBvideo:1t7mz9xh]

Adododo!!!