Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Κονσόλες-απομιμήσεις (μαϊμού): Γενική συζήτηση

More
11 Jun 2009 16:00 #54079 by Πασχάλης Μαυρωδής
Ξέρετε, κάτι τέτοια μου θυμίζουν εποχές πριν από 10-15 χρόνια, τότε που οι απομιμήσεις Super Nintendo, Sega Mega Drive κτλπ. κυκλοφορούσαν με το τσουβάλι... Φυσικά οι ομοιότητες ήταν μόνο στην εμφάνιση... :mrgreen:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Jun 2009 00:32 #54516 by Μάνος Γρυπάρης
Μετά από κουβέντα που είχαμε στην εκπομπή Users και μετά από παρότρυνση του Κώστα Παραδιά ανεβάζω εδώ φωτογραφίες για την ιστορική κονσόλα απομίμηση του Playstation της Sony.

Polystation!

Οι τύποι είχαν το θράσος να βγάλουνε και 2η έκδοση!

Polystation 2

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
21 Jun 2009 01:21 #54518 by Πασχάλης Μαυρωδής
Ahahahaha!!! Τι μου θύμισες... Το πρώτο το είχα δει στα ράφια ενός καταστήματος πριν πολλά χρόνια και πραγματικά αναρωτιόμουν με το θράσος τους! Και το παρουσίαζαν σαν την υπέρτατη παιχνηδομηχανή... Τρομάρα τους... :P

More
21 Jun 2009 01:28 #54519 by paristotoumpano

More
21 Jun 2009 02:02 #54520 by paristotoumpano
eleos exei bgei kai 3???

[youtube:3czk66n4]
[/youtube:3czk66n4]

More
21 Jun 2009 02:21 #54522 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Υπάρχουν και αλλες σαβουρες στην αγορά ! Για παραδείγμα το chintendo vii!Για καποιο λόγο δεν μπορω να βρω το topic με το Vii παρτε λοιπον τα βιντεακια του :P

Chintendo Vii Commercial
[youtube:1lw51ae4]
[/youtube:1lw51ae4]

Παίζοντας Vii
[youtube:1lw51ae4]
[/youtube:1lw51ae4]

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
21 Jun 2009 13:54 #54526 by rexes13
pwwww...ti mou 8ymhsate twra...kapote to eixa kai egw ayto...poly fash...

More
21 Jun 2009 16:05 #54530 by kostas
Εγω ποτε δεν ειχα αλλα ειχαν πολλα παιδια στο χωριο μου και παιζαμε super mario τα καλοκαιρια XD

κλασικη κονσολα που πουλιετε ακομα και σημερα στα πανηγυρια!Παντος πρεπει να εχει κανει τρελες πωλησεις αυτη η κονσολα!
Θυμαμαι στα telemarketing που ελεγε ποσα πολλα παιχνιδια ειχε και ελεγε εκατονταδες και πως αμα ησουν καλος μπορουσαν να γινουν χιλιαδες hahahhaha (καθε πιστα και ενα παιχνιδι και η κονσολα ειχε 10-20 παιχνιδια με 100 φορες το καθενα και καθε πιστα ξεχωριστα xD )

More
21 Jun 2009 22:44 #54553 by krassas21
Μονο στα πανυγηρια τα χω δει και απο οτι εχω καταλαβει τα αγοραζουνε οι cheapηδες γονεις στα μικρα παιδακια τους, που τους πρηζουν να τους αγορασουν την κονσολα που εχει και ο φιλος τους ο Γιαννακης...

ελλεινοοοοοο!
υπαρχουν και κατι κασετες με 1.000.000 παιχνιδια! (Η τουλαχιστον ετσι λεει πανω)

More
21 Jun 2009 23:06 #54556 by Μπάμπης Χαραλάμπους

krassas21 wrote: υπαρχουν και κατι κασετες με 1.000.000 παιχνιδια! (Η τουλαχιστον ετσι λεει πανω)

ναι ! Με 1.000.000 Mario!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.