Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dragonball Evolution (My eyes)

More
17 Feb 2009 23:16 #50618 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ελα ρε μην εισαι κακος τους αδικεις. Εκατσαν ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΜΙΣΑΩΡΟ, να σχεδιασουν τους χαρακτηρες(οπως τους θυμοντουσαν-σιγα μην ψαχνανε πως ηταν στο ανιμε) και φυσικα κανα 2ωρο για να γραψουν το καταπληκτικο σεναριο. Σε παρακαλω.

Στη συνεχεια, δωσανε τον τιτλο και επειδη δεν θυμοντουσαν αν ειναι Dragonball Z, ή Dragonball Evolution, το παιξανε κορωνα γραμματα. Το αποτελεσμα ομως μπορει να αμφισβητηθει γιατι οταν επεσε το κερμα στο εδαφος, ολοι ηταν μεθυσμενοι(ως συνηθως-δεν εξηγειται αλλιως η καταντια) οποτε συνολικA, ειναι μια αξιολογη προσπαθεια, στην οποιa επενδυθηκε το λογικο ποσο των 100 εκτομμυριων δολλαριων(αυτο ειναι αληθεια).
Το ποσο αυτο αξιοποιηθηκε ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ, οπως βλεπουμε και απο το τελικο αποτελεσμα.

Αυτα τα ολιγα περι Dragonball/z/Evolution/Crap/Sucks/OMG...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
18 Feb 2009 12:57 #50622 by Milkman14
Τελικα,τι να κανω?Να χαλασω 8 ευρω για να παω να την δω στο cinema(λιγο απιθανο το βλεπω) η να περιμενω να βγει σε dvd(μεχρι και εκει θα λυπηθω τα λεφτα μου) η απλουστατα να μην τη δω καθολου και να κοιμηθω ησυχος...

More
18 Feb 2009 13:51 #50626 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Ε, πηγαινε μωρε. Πλακα θαχει. Το παιχνιδι μονο να μην αγορασεις.

More
18 Feb 2009 14:06 #50627 by Milkman14

Freak wrote: Ε, πηγαινε μωρε. Πλακα θαχει. Το παιχνιδι μονο να μην αγορασεις.

Ουτοσι αλλος δεν εχω PSP,οποτε δεν ανησυχω :)

More
18 Feb 2009 15:38 #50630 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Λοιπον αλλο snake και αλλο Goku!
Στην ταινια MGS ο σκηνοθέτης ειναι ο Hideo Kojima (σχεδιαστης του παιχνιδιου) οποτε οτι και να βγει καλο θα ναι (θελω να ελπιζω). Τωρα λοιπον, οπως ειπα και στο post μου για την ταινια. Οι ηθοποιοι ειναι απαίσιοι αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα ειναι ασχημη και η ταινια και / ή το παιχνιδι!

Οσο για τα μαλλια του Roshi μπορει να ειναι οταν ήταν πιο νεος!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
18 Feb 2009 22:02 #50649 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Η απαντηση του www.pspfanboy.com στην παραπανω ειδηση!! :lol:

Oh no! It's a Dragonball Evolution trailer

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
19 Feb 2009 14:48 #50666 by nick_name
lol θα κανουν τον goku να πινει μπυρες με τους dudes απο το σχολειο του ή οπου αλλου τον εστειλαν τα αμερικανακια...

More
19 Feb 2009 20:28 #50688 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας

IloveCONSOLES wrote: Λοιπον αλλο snake και αλλο Goku!
Στην ταινια MGS ο σκηνοθέτης ειναι ο Hideo Kojima (σχεδιαστης του παιχνιδιου) οποτε οτι και να βγει καλο θα ναι (θελω να ελπιζω). Τωρα λοιπον, οπως ειπα και στο post μου για την ταινια. Οι ηθοποιοι ειναι απαίσιοι αυτο ομως δεν σημαινει οτι θα ειναι ασχημη και η ταινια και / ή το παιχνιδι!

Οσο για τα μαλλια του Roshi μπορει να ειναι οταν ήταν πιο νεος!

Χαλια θαναι. Στο εγγυωμαι και στο υπογραφω. Επειδη παω Kung-Fu, σε διαβεβαιωνω οτι αυτο που βλεπεις, ειναι ''κουναω τα χερια μου και τα ποδια μου πανω κατω''. Ασε, η ποιοτητα ειναι κατι παρακατω απο ελεεινη. Απορω που τον βρηκαν τον σκηνοθετη, στο ''Φεστιβαλ μεγαλυτερου Loser?''

ΗΜΑΡΤΟΝ!