Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dragonball Evolution (My eyes)

More
17 Feb 2009 15:50 #50575 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Δεν εφτανε η τρισαθλια ταινια, θελουν να κανουν και παιχνιδι στο PSP. Κλαψτε: www.eurogamer.pt/videos/dragon-ball-evolution-primeiro-trailer

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Feb 2009 18:12 #50576 by Milkman14
Οh shit!!!Πλακα μου κανεις!!!Δεν μπορει να συμβαινει αυτο.Ειναι ενας εφιαλτης χωρις τελος!!!Αμα γινει και αυτο ολοι οι fans παιζει να μην κοιμουνται για μηνες.Δεν φτανει δηλαδη που ερχεται αυτη η ηλιθια ταινια θα εχουμε και αυτο το ηλιθιο παιχνιδι.Ελεεεεεοοοοοοοοοςςςς... :bangh:

More
17 Feb 2009 18:27 #50577 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Ενταξει ρε μην κανετε ετσι! Μια χαρα φαινεται το game! Εχει διατηρησει τις κινησεις του SHin Budokai 2.... Απλα εχει βάλει τις ελεινες μουρες των ηθοποιών!

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
17 Feb 2009 18:49 #50579 by Milkman14

IloveCONSOLES wrote: Ενταξει ρε μην κανετε ετσι! Μια χαρα φαινεται το game! Εχει διατηρησει τις κινησεις του SHin Budokai 2.... Απλα εχει βάλει τις ελεινες μουρες των ηθοποιών!

Θα σου πω την γνωμη μου πανω στο θεμα.Δεν μπορειs ενα anime,το οποιο εχει αφησει ιστορια στο χωρο αυτο,να μπορεις να το κανεις απο την μια μερα στην αλλη ταινια,η οποια δεν ανταποκρινεται στο κανονικο σεναριο.Μονο οι αμερικανοι τα κανουν αυτα.Εσενα θα σου αρεσε να φτιαχνανε μια ταινια με πρωταγωνιστη τον Snake και η ταινια να μην ειχε καμια απολυτως σχεση με το videogame?Προσωπικα αυτο που κανουν δεν μου αρεσει,αυτη ειναι η γνωμη μου.Σημερα θα ειναι το Dragonball,αυριο το Naruto,μετα το One piece κ.τ.λ.Τουλαχιστον αμα θες να φτιαξεις μια ταινια φτιαξτει σωστα και οχι μονο και μονο για τα ματια του κοσμου.Παντως οι μουρες ειναι πραγματι ελεεινες :mrgreen:

More
17 Feb 2009 19:10 #50583 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Καλα λες. Ειναι δυνατον να βλεπω τον Roshi με μαλλια?????? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?

More
17 Feb 2009 19:28 #50588 by Milkman14

Freak wrote: Καλα λες. Ειναι δυνατον να βλεπω τον Roshi με μαλλια?????? ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ?

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

More
17 Feb 2009 21:31 #50610 by Χρήστος Αρμυριώτης
Στο τέλος θα μας πουν ότι ο Songoku απεχθάνεται το φαΐ ή ότι η Bulma είναι άσχετη με την τεχνολογία!!! :armata tongue:

More
17 Feb 2009 21:39 #50612 by nick_name
ασε σε λιγο τηα μας δικσουν τον picolo μπλε και θα μασαει τσιχλα σαν τους αμερικανους :lol: το soundtrack της ταινιας θα εχει country :lol: !Εγω ειμαι απογοητευμενος αλλα θα την δω μονο και μονο επειδη ειμαι FAN!!!Αν δεν δω kameha θα πουλησω την ψυχη μου στον διαολα να μου δωσει super ικανοτητες για να φτιαξω μια δικια μου!!! :twisted:

More
17 Feb 2009 22:51 #50615 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Lol, βασικα θα δεις κατι σαν Kanehamexan. Ειναι τοσο αθλιοι που και το ονομα λαθος θα το κανουν. Η μαλλον για να μην τους αδικω, ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΙ.

More
17 Feb 2009 23:01 #50616 by Χρήστος Αρμυριώτης
Πραγματικά δηλαδή...

Τι σχέση έχει αυτό το "πράγμα με μαλλιά" με τον Master Roshi???

Και αυτό εδώ τι είναι πάλι? Θα βγάλει κανένα φωτόσπαθο ο Piccolo στο τέλος!