Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Λίστα με games που έχετε

More
27 Feb 2009 01:06 #50975 by ilias73
Και λιγα λες για το συγκεκριμενο...Αντε να δουμε και το 5

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Mar 2009 15:31 #51208 by Νικολής Ασημάκης

More
03 Mar 2009 20:01 #51244 by ilias73
Αααα καλα, εσεις θυμαστε τα παντα.. Τωρα τελευταια εχω...
metal gear 4
uncharted
cod 3
cod 4
bourne
pro 2008
motor storm
cmr dirt
αλλα δεν θυμαμαι ενεκα ηλικιας :mrgreen:

More
03 Mar 2009 22:51 #51250 by Πασχάλης Μαυρωδής
Ε, και εμείς μην νομίζεις... Αν τα θυμόμασταν όλα δεν θα χωρούσε όλο το forum του Gameworld για να τα αναφέρουμε... :P

More
29 Mar 2009 21:01 #51806 by Νικολής Ασημάκης
Προσθέστε σ' εμένα και το CoD 2.

More
05 May 2009 21:45 #52571 by Νικολής Ασημάκης
Σήμερα τερμάτισα μετά κόπων και βασάνων (λόγω του άθλιου χειρισμού) το Devil May Cry 3 για PC. Απλά γαμάτο! Έχουν βγει τα προηγούμενα για PC?

More
20 May 2009 05:07 #52994 by Νίκος
Με τα Final Fantasy(απο το 7 και μετά δηλαδή όπως το 99% των Ελλήνων gamers :lol: ),Resident Evil,Torico,Shadow of memories,Silent Hill και Tomb Raider

More
20 May 2009 23:16 #53070 by pavlos55
Με ένα παλιό Prince of Persia παλιό platform που έψαχνες να βριες την πρίγκίπισσα και έπαιρνες potions κλπ.. Θυμάται κανείς το όνομά του? Επίσης έχω κολλήσει με fifa, fifa manager αλλά και strategy όπως Rise of Nations, Age of Empires I/II και Empire Earth.. :wink:

Αν ο Μεταξάς έλεγε ΝΑΙ στους Ιταλούς, τώρα θα βλέπαμε campionato...

More
21 May 2009 01:31 #53078 by sourmeniwtis7
ΜΑΝΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ FM2009!!!!!ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΤΣ 9.3.0 ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ UPDATE ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΚΑΠΙΟ serial code!!!απο εκει και περα ψαχτικα στο ιντερνετ αλλα δν καταφερα τπτ εκτος απο του οτι τσαντιστηκα και εσβησα το παιχνιδι απο το pc!!!στην συνεχεια ξαναεκανα install (λογω εθισμου φυσικα) και για πρωτη φορα μετα το τελος της εγκαταστασης μου εβγαλε ενα παραθυρακι[steam account information]!!!!εκει εχω φτασει σε ενα σημειο που μου ζηταει εναν κωδικο ασφαλειας για την ενεργοποιηση του παιχνιδιου αλλα υπαρχουν καποια συγκεκριμενα γραμματα που μπορεις να χρησιμοποιησεις και θα ηθελα να με βοηθησεις αν γνωριζεις!!!!ευχαριστω

More
22 May 2009 14:05 #53135 by Μπάμπης Χαραλάμπους

sourmeniwtis7 wrote: ΜΑΝΟ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ 2 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ FM2009!!!!!ΚΑΤΑΡΧΑΣ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΤΣ 9.3.0 ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑ UPDATE ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΗΓΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΩ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΚΑΙ ΜΟΥ ΖΗΤΑΓΕ ΚΑΠΙΟ serial code!!!απο εκει και περα ψαχτικα στο ιντερνετ αλλα δν καταφερα τπτ εκτος απο του οτι τσαντιστηκα και εσβησα το παιχνιδι απο το pc!!!στην συνεχεια ξαναεκανα install (λογω εθισμου φυσικα) και για πρωτη φορα μετα το τελος της εγκαταστασης μου εβγαλε ενα παραθυρακι[steam account information]!!!!εκει εχω φτασει σε ενα σημειο που μου ζηταει εναν κωδικο ασφαλειας για την ενεργοποιηση του παιχνιδιου αλλα υπαρχουν καποια συγκεκριμενα γραμματα που μπορεις να χρησιμοποιησεις και θα ηθελα να με βοηθησεις αν γνωριζεις!!!!ευχαριστω

Δεν λεω, ωραια η εκθεση που μολις εγραψες. Αλλα που ακριβως κολαει με το τοπικ; :grr:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.