Μητέρα gamer πέταξε games και κονσόλες αξίας μισού εκατομμυρίου στα σκουπίδια
Η συλλογή ήταν αποθηκευμένη στο πατρικό του.
Κάτοικος της Νέας Υόρκης που χρησιμοποιούσε το σπίτι των γονιών του για να αποθηκεύει μια εκτενή συλλογή games υπέστη τεράστια απώλεια, όταν ανακάλυψε ότι η μητέρα του είχε πετάξει τη συλλογή του στα σκουπίδια.
Ο υπάλληλος του J&L Game, ενός καταστήματος gaming στη Νέα Υόρκη, συνειδητοποίησε ότι η μητέρα του είχε πετάξει ένα σημαντικό κομμάτι της τεράστιας συλλογής από games και hardware που είχε αποθηκεύσει στο πατρικό του σπίτι.
“Κάποιος θα πεθάνει γι’ αυτό. Μόλις ανακάλυψα ότι η μητέρα μου πριν μερικά χρόνια πέταξε ΟΛΑ τα PS1 games μου. 500+ games, τα μισά από αυτά σφραγισμένα ακόμη. Θα σκοτώσω κάποιον” έγραψε αστειευόμενος
στο Twitter.
Σύμφωνα με τον ίδιο, “games αξίας παραπάνω από 500 χιλιάδες δολάρια” έχουν πεταχτεί από την τελευταία φορά που τσέκαρε την συλλογή του.
“Σήμερα ανακάλυψα ότι πέταξε Atari, Coleco, Intelli, Famicom, S Famicom, TGfx, PCE, NG AES, MegaDrive, Master System, βασικά κάθε κονσόλα και παιχνίδι που δεν είχα πάρει μαζί μου”. Η εκκαθάριση του κόστισε κι άλλα εκτός από τα games και τις κονσόλες του, καθώς σε παρακάτω σχόλιο αναφέρει ότι η μητέρα του πέταξε επίσης δύο ενισχυτές Marshall, 14 πετάλια, ένα Drum Kit,όλα του τα skateboards και μία συλλογή από κόμικς.