Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Λίστα με games που έχετε

More
01 Dec 2010 09:15 #85152 by Θανάσης Καραβασίλης
Το φαντάζομαι ότι η λίστα πρέπει να είναι ατελείωτη για τους περισσότερους. Ακόμα υπάρχουν πάντως παιχνίδια που ΔΕΝ έχω τερματίσει και έχω σκοπό να το κάνω πριν κλείσω τα 30. :P

“It can be argued that a human is ultimately the sum of his experiences.”
-Benjamin Sisko, Deep Space: 9

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Dec 2010 09:17 #85153 by Θανάσης Καραβασίλης
Επειδή δεν είμαι φαν των walkthrough, είχα κολλήσει άσχημα να βρω και τα 101 stars of destiny σε κάθε Suikoden. Ευτυχώς τα έχω ήδη καταφέρει και μπορώ να αφοσιωθώ και σε άλλα πράγματα πλέον. :lol:

“It can be argued that a human is ultimately the sum of his experiences.”
-Benjamin Sisko, Deep Space: 9

More
30 Dec 2010 20:59 #86985 by Νικολής Ασημάκης
Προστέθηκε και το Brutal Legend.

More
31 Dec 2010 10:08 #86999 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Καιρό έχω να περάσω απο εδώ :mrgreen:

Πάρτε μερικά που είχα ξεχασει ή/και δεν είχα τεματήσει οταν εγραφα το αρχικό post.

90)Call of Duty 4
91)Call of Duty: Modern Warfare 2
92)Nier
93)Left 4 Dead 2
94)World in Conflict
95)Dark Wing Duck
96)Heavy Rain
97)Halo: Reach
98)Shank
99)God of War: Ghost of Sparta
100)Metal Gear Solid 4
101)Metal Gear Solid: Peace Walker
102)Metal Slug: Antholgy (ολα τα metal slug δηλαδη)
103)Medal of Honor (2010)
104)Diablo 1 (πώς το ξέχασα?)

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
10 Jan 2011 19:40 #87595 by Νικολής Ασημάκης
Προστέθηκε το Dragon Age: Origins.

More
10 Jan 2011 19:49 #87596 by Κώστας Λεοντιάδης
Δεν θα μπω στον κόπο να γράψω ολόκληρη λίστα, γιατί ειλικρινά κάποιοι από μας είτε έχουμε χρόνια στον χώρο του gaming, είτε μπήκαμε αργά και θέλαμε να καλύψουμε γρήγορα το "κενό" που είχαμε.

Πάντως χθες τερμάτισα το Limbo, και ειλικρινά, όποιος έχει Xbox 360 πρέπει να το παίξει. Το παιχνίδια απλά "ξεφεύγει"...!

More
10 Jan 2011 20:50 #87603 by Aνέστης Αδαμίδης
Καλά, ούτε εγώ θυμάμαι ποια παιχνίδια έχω τερματίσει γενικά. Τα πιο πρόσφατα είναι το GoW3 και ένα παλιούτσικο παιχνίδι που είχα περασμένο στο PC και δεν το είχα τερματίσει εδώ και δύο χρόνια, το Delta Force: Black Hawk Down.

More
11 Jan 2011 18:49 #87676 by Jester
Επείδή έχω πατήσει τα πρώτα -άντα και παίζω παιχνιδάκια εδώ και καμιά 20αριά χρόνια είναι προφανώς δύσκολο να τα θυμηθώ όλα (δε βοηθά και η ηλικία άλλωστε χεχε...)
Από τα πρώτα παιχνίδια που τερμάτησα ήταν τα Dune II, Wing Commander II, Warcraft (το πρώτο), Civilization (επίσης το πρώτο) και το Pazer General. Αυτά πρέπει να τα έπαιξα αρχές του '90.
Μετά έγινε μόδα το Gameboy (επίσης το πρώτο)...η λίστα περιλαμβάνει καμιά 15αριά- 20 τίτλους που τερμάτησα. Αγαπημένα τα Super Mario Land 2 - Six Golden Coins και το Legend of Zelda - Links Awakening.
Στο Gameboy κόλλησα και ένα Gamegear με καμιά 10αριά παιχνιδάκια όλα μέχρι τέλους.
Μετά πολύ PC και αβέρτα strategy,FPS και RPG...τι να πρωτοθυμηθώ...Tiberian Sun, Shogun Total War, Medieval Total War, Rome Total War, Civilization IV...Baldurs Gate 1 και 2, Icewind Dale, Planescape: Torment...όλα τα CoD...
Τα τελευταία χρόνια πολύ Xbox360 και αρκετο PSP...Τελευταίοι τίτλοι που τερματίστηκαν πρόσφατα: Alan Wake, Mass Effect 2, Dragon Age Origins, Gears of War 2, Assassin's Creed 2 και κάτι Guitar Hero World Tour και Guitar Hero 3...και συνεχίζουμε!

Τempora mutantur et nos mutamur in illis

More
21 Jan 2011 00:41 #88226 by Νικολής Ασημάκης
Μπήκε και το Assassin's Creed 2.

More
10 Feb 2011 13:22 #89540 by Νικολής Ασημάκης