Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Λίστα με games που έχετε

More
28 Mar 2010 02:11 #69857 by Danglar
Me ola ta Final Fantasy! apo 7 ews 10! RPG games me Legend of Dragoon,Skies of Arcadia,Grandia1/2.

Metepita me OLA ta Metal Gear! kai me kiriolektika OLA ta resident evil (fan twn zombies :P )

kai gia KAKI mou tuxh ta teleftea 4xronia mera nuxta WORLD OF WARCRAFT! : :ninja:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Mar 2010 02:49 #69858 by Νίκος Παπαγεωργίου
Αν τα γραψω ολα, θα κολλησει ο server οποτε θα γραψω τα κυριοτερα:

Atari 2600: Τα κλασικα - Galaxian, Frogger κλπ

Παμπαλαια παιχνιδια για PC (ΙΒΜ, Commodore κλπ): Shinobi, Solomon's Key, Montezuma's Revenge, το θεικο Alley Cat (Απιστευτο κολλημα και τρελο γελιο), Zaxxon και πολλα αλλα που δε θυμαμαι τα ονοματα τους.

Gameboy: Ολα τα Mario Land, Alleyway, Kung Fu Master, Castlevania, Gator's Revenge, Formula 1 κλπ

NES: Ολα τα Mario Bros, Zelda, Mega Man, κλπ

SNES: Super Mario World 1+2, Zelda, Super Soccer (κορυφαιο), Super Mario Kart, Super R-Type, Mario Paint, TMNT, Lamborghini American Challenge, Top Gear, Rival Turf, Street Fighter 2, Mortal Kombat 1,2,3, Donkey Kong Country 1,2,3, Flashback, Super Metroid, Killer Instinct, Star Wing, Stunt Race FX κλπ κλπ κλπ

Playstation: Tekken, Tomb Raider, Resident Evil, ISS Pro, Gran Turismo, Grand Theft Auto, Diablo, Metal Gear Solid, Crash Bandicoot, Crash Team Racing, FF 7, NBA Live κλπ

Playstation 2: PES, ολα τα GTA, SSX, Metal Gear Solid, Gran Turismo, Burnout, Devil May Cry κλπ

Wii: Mario Kart Wii, Metroid, Super Paper Mario, Super Mario Galaxy, Smash Bros Brawl, PES, Zelda, ολα τα Guitar Hero, New Super Mario Bros κλπ

PC: WoW, Aion, Warcraft 3, Diablo 2, Dracula The Masquerade, FM, C & C, Neverwinter Nights, κλπ

Εχω ξεχασει δεκαδες ακομη παιχνιδια, το καθενα απο τα οποια εχω παιξει απειρες ωρες σε αυτες τις 2+ δεκαετιες που ειμαι καμενος με τα games. Αντε, καλη μου αναρρωση :D

More
02 Apr 2010 15:14 #70057 by MannyC
Hocus Pocus από τα πιο εθιστικά platforms
Myst μέχρι σήμερα είναι ανυπέρβλητο
Starcraft τα λόγια είναι περιττά

You want to know if your free from responsibility, free to live your life. It's what all human's crave, isn't it? Freedom?"

More
05 Apr 2010 15:34 #70230 by Smarty

Nemamiah wrote: Atari 2600: Τα κλασικα - Galaxian, Frogger κλπ

Καλά ρε εχείς παίξει και Atari? Πω... αρχάια πραματα.

Πάντως για μένα το πιο διαχρονικό είναι το Starcraft. Το παίζω κυριολεκτικά από τότε που ήμουν 5 χρονών και συνεχίζω και σήμερα τακτικά. Είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών!

More
09 Apr 2010 13:27 #70518 by Hawkeye
Ωραιο θεμα! :icon applaud: Παμε λοιπον:

Amstrad 6128: Sorcery, fruity frank, Barbarian (επεσαν κεφαλια :twisted: ) Defender of the Crown (αχ αυτοι οι καταπελτες), footballer of the year (χασαμε απ τον Τηλυκρατη), Football Manager 2 (μαθαμε την Cardiff πολυ πριν το "Παμε Στοιχημα" :mrgreen: ), Into the eagles nest, jack the nipper 2 (απιστευτο), pacland, Western games, Xyphoes Phantasy!

ΝES: Faxanadu, Zelda 1 (σταθερη αξια), Super Mario bros 3

SNES: NBA jam/Live, Super Bomberman με 4-5 παικτες ταυτοχρονα, Zelda, Secret of Mana, Mortal Kombat II, Solstice II: Equinox (ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ), Mario World+Kart, castlevania 4

Playstation 2: God of War I, Shadow of the Colossus, Kingdom Hearts, Fatal Frame 3

Its good to see you out of those chains

More
09 Apr 2010 15:05 #70527 by Νίκος Παπαγεωργίου

Smarty wrote:

Nemamiah wrote: Atari 2600: Τα κλασικα - Galaxian, Frogger κλπ

Καλά ρε εχείς παίξει και Atari? Πω... αρχάια πραματα.

Πάντως για μένα το πιο διαχρονικό είναι το Starcraft. Το παίζω κυριολεκτικά από τότε που ήμουν 5 χρονών και συνεχίζω και σήμερα τακτικά. Είναι το καλύτερο παιχνίδι όλων των εποχών!

Η πρωτη μου παιχνιδομηχανη - ακομη πρεπει να το εχω, σκονισμενο σε καποια αποθηκη

More
09 Apr 2010 16:46 #70532 by Aνέστης Αδαμίδης
Πολύ απλό. Το San Andreas. Όσο παλιό κι αν είναι δε σταματάει να προσφέρει συγκίνηση σε όποιον το παίζει. Μετά θα λεγα κάποο racing, πιθανότατα το Burnout Revenge γιατί είναι πολύ έντονο. Και από κει κι έπειτα, τίποτα Tekken που μου αρέσουν πολύ και τέτοια με ξύλο και πολύ δράση. Πρέπει αναγκαστικά να είναι σε παλιές κονσόλες; Αν είναι έτσι, έχω παίξει και Street Fighter στην Amiga 500 του θείου μου. Αλλά τότε ήμουν πολύ μικρός και όλο έχανα. Επίσης έπαιξα και ένα Captain Planet :oops: στην ίδια κονσόλα.

More
13 Apr 2010 13:25 #70676 by takisvazelas
Κόλημα σε παιχνιδάκια δεν έτρωγα συχνά, αλλά όταν κόλαγα του έδινα και το καταλάβεναι.
Σε PC: Ace of empire I, II, III με όλα τα expansion τους
Ace of mithology
Zeys
Myst III
Eurotruck simulator
Grand Theft Auto III
Και σε δυκτιακά: Ikariam
Hattrick

More
13 Apr 2010 15:58 #70682 by Evris7
Age of Mythology (λιώσιμο άπειρο με φίλους)
World of Warcraft το κλασικό κόλλημα στα 15 μου και για ένα χρόνο περίπου. Κατάφερα και το έκοψα (ναι, αλήθεια, τα κατάφερα μόνος μου :P ) αλλά τώρα που θα τελειώσουν και οι πανελλήνιες ποιός μας σταματά :P

More
13 Apr 2010 18:34 #70685 by Tasos Georgos
Τρελλό κόλλημα με όλα τα PRO. Mε όλα τα Tomb Rider και με το Jack and Daxter 2