Το VR κατα την ταπεινή μου άποψη, ευτυχώς που θα λάβει επιτέλους υποστήριξη και θα δεί το φώς της consumer αγοράς (διότι σαν concept είναι αρκετά παλιό). Οι μόνες λεπτομέριες που με προβληματίζουν είναι 2.
1) Δυστηχώς ακόμα θεωρώ ότι χρειάζεται κανείς δυνατό hardware για να μπορεί να τρέξει game σε VR, και ναί αναφέρομαι στην κάρτα γραφικών. Δεν έχω δοκιμάσει να τρέξω κάποιο game, οπότε φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος.
2) Κάποια genres δεν θα έχουν κατα την γνώμη μου και μεγάλο ώφελος στην μορφή που είναι τώρα. Για την ακρίβεια τα μόνα που βλέπω να επωφελούνται απο VR τεχνολογία είναι τα FPS και <whatever> Simulators. Εν ολίγοις, το θέμα μου είναι κατά πόσο games με VR support πόσο μάλλον games αποκλειστικά για VR θα είναι οικονομικά βιώσιμα, δεδομένου του ότι, κατά την προαναφερθείσα άποψή μου, θα έχει πραγματικό ώφελος σχετικά μικρός αριθμός απο games, και επίσης δεδομένου ότι η πιο κατάληλη πλατφόρμα, τα PC, είναι συγχρόνως και η λιγότερο προς το παρών επικερδής (Δεν είναι τυχαίο που τα PC τα έχουν "γραμμένα" οι εταιρίες και τα περισσότερα games είναι απλά ports).
Τέλος πάντων, προσωπικά παρά τις ανησυχίες μου θα ήθελα πολύ να προχωρήσει το VR. Είδομεν...
Υ.Γ. Hello Btw, δεδομένου ότι είμαι καινούργιος στο site/forum