Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Ειδήσεις και φήμες από την gaming βιομηχανία

More
22 Jan 2016 00:27 #175773 by Μάνος Γρυπάρης
16% των game developers αναπτύσσουν VR Games

Σύμφωνα με το GDC News το 16% των game developers αναπτύσσουν Virtual Reality games. Πέρυσι είχαμε μόλις 7%.

Γεγονός είναι πάντως ότι PC και κινητά είναι οι κυρίαρχες πλατφόρμες.

Το 52% των developers αναπτύσσουν PC games (56% πέρυσι τέτοια εποχή). 44% αναπτύσσουν games για smartphones και tablets (ποσοστό που έπεσε από το 50%). Η χρονιά θα είναι κομβική και όπως φαίνεται όλα θα κριθούν από την επιτυχία του Oculus Rift, του PlayStation VR και μετέπειτα του HoloLens για το αν θα συνεχίσει η συγκεκριμένη "μόδα" στα Virtual Reality games.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
The following user(s) said Thank You: Πιέρρος Φουστέρης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jan 2016 12:12 - 22 Jan 2016 12:13 #175780 by Georgios Manolis
Αυτό το 16% των developers πάει για μεγάλο παλούκι με την "τυφλή" εμπιστοσύνη τους στο VR.Έπρεπε να αφήσουν ένα παραθυράκι στα παιχνίδια τους να μπορούν να παίζουν και χωρίς VR σε περίπτωση που αποτύχει,όπως έκανε η Namco με το Ace Combat 7.Όμως πως αλλιώς θα τραβήξουν οι δημιουργοί των VR κόσμο χωρίς exclusives.
Έχει να πέσουν λουκέτα.... :dry:

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore
Last edit: 22 Jan 2016 12:13 by Georgios Manolis.

More
23 Jan 2016 13:13 #175804 by Myrmidon
'Όταν λέω ότι το μέλλον του gaming,είναι το VR δε το λέω τυχαία. Τα νούμερα είναι ενδεικτικά για το που πάει το πράγμα. Κυρίως στο PC μιας και είναι η μόνη αναβαθμίσιμη πλατφόρμα με ανοικτή αρχιτεκτονική, συστατικά απαραίτητα για τη βιωσιμότητα του νέου είδους.Οι κονσόλες απλά θα παρακολουθούν, εκτός αν γίνει σε αυτή την κατηγορία κάτι κοσμογονικό, που δεν νομίζω. B)

More
23 Jan 2016 22:39 #175818 by Κατερίνα Μαρίνου
Το μελλον του gaming μπορει να ειναι το VR αλλα σε ποσο χρονο θα γινει must για την αγορα??. 1-2-3? ποσα χρονια θα χρειαστουν για να πιασει πραγματικα και φυσικα και εδω στην χωρα μας, οχι μονο στην Ιαπωνια. ;)

More
27 Jan 2016 14:30 - 27 Jan 2016 14:33 #175993 by Myrmidon
Ο άλλος πέρασε 48 ώρες φορώντας VR σύστημα. This Guy Just Spent 48 Hours in Virtual Reality

To επίσημο site του project SEEING
Last edit: 27 Jan 2016 14:33 by Myrmidon.

More
02 Feb 2016 20:17 #176248 by Alexandros Michalas
Το VR κατα την ταπεινή μου άποψη, ευτυχώς που θα λάβει επιτέλους υποστήριξη και θα δεί το φώς της consumer αγοράς (διότι σαν concept είναι αρκετά παλιό). Οι μόνες λεπτομέριες που με προβληματίζουν είναι 2.
1) Δυστηχώς ακόμα θεωρώ ότι χρειάζεται κανείς δυνατό hardware για να μπορεί να τρέξει game σε VR, και ναί αναφέρομαι στην κάρτα γραφικών. Δεν έχω δοκιμάσει να τρέξω κάποιο game, οπότε φυσικά μπορεί να κάνω και λάθος.
2) Κάποια genres δεν θα έχουν κατα την γνώμη μου και μεγάλο ώφελος στην μορφή που είναι τώρα. Για την ακρίβεια τα μόνα που βλέπω να επωφελούνται απο VR τεχνολογία είναι τα FPS και <whatever> Simulators. Εν ολίγοις, το θέμα μου είναι κατά πόσο games με VR support πόσο μάλλον games αποκλειστικά για VR θα είναι οικονομικά βιώσιμα, δεδομένου του ότι, κατά την προαναφερθείσα άποψή μου, θα έχει πραγματικό ώφελος σχετικά μικρός αριθμός απο games, και επίσης δεδομένου ότι η πιο κατάληλη πλατφόρμα, τα PC, είναι συγχρόνως και η λιγότερο προς το παρών επικερδής (Δεν είναι τυχαίο που τα PC τα έχουν "γραμμένα" οι εταιρίες και τα περισσότερα games είναι απλά ports).

Τέλος πάντων, προσωπικά παρά τις ανησυχίες μου θα ήθελα πολύ να προχωρήσει το VR. Είδομεν...

Υ.Γ. Hello Btw, δεδομένου ότι είμαι καινούργιος στο site/forum ;)

More
02 Feb 2016 23:25 #176261 by Κατερίνα Μαρίνου
Hello. Ναι το VR αναμενεται με ανυπομονησια και στην αρχη μαλλον θα ειναι (πολυ) ακριβο οταν βγει στην εγχωρια αγορα. Δεν ξερω αν θα βγει αυτονομο (ο Myrmidon θα μας το διευκρινησει αυτο) η θα χρειαζεται ενα πολυ δυνατο συστημα να το υποστηριζει. ;)

More
03 Feb 2016 18:31 #176278 by Myrmidon
Κουίζ Τι κοινό έχουν οι Guillermo del Toro, Hideo Kojima (ναι θα ξανά είναι μαζί αυτοί οι δυο), Todd Howard,Rich Hilleman,Sahin Kirtavit,Sid Meier,Randy Pitchford, Bruce Shelley; :whistle:

More
03 Feb 2016 18:36 #176279 by Myrmidon

Mystique wrote: Hello. Ναι το VR αναμενεται με ανυπομονησια και στην αρχη μαλλον θα ειναι (πολυ) ακριβο οταν βγει στην εγχωρια αγορα. Δεν ξερω αν θα βγει αυτονομο (ο Myrmidon θα μας το διευκρινησει αυτο) η θα χρειαζεται ενα πολυ δυνατο συστημα να το υποστηριζει. ;)

Το κάθε VR σύστημα θα χρειάζεται υπολογιστή που να πληρεί τουλάχιστον τα minimum specifications που δίνει η κάθε κατασκευάστρια εταιρία. B)

More
03 Feb 2016 21:08 #176290 by Κατερίνα Μαρίνου
Χρειαζεται οπωσδηποτε να συνδεεται με το pc η μπορει να βγει και αυτονομο καποια στιγμη?. ;)