Κατα την γνωμη μου φιλε μου,κρινοντας απο το γεγονος οτι εχω ασχοληθει με καποια απο αυτα τα gameς οπως κυριως το assasins creed, uncharted σου βαζω μεσα και το far cry π.χ..Κυριαρχο στοιχειο ολων ειναι η αυτοτελεια του καθε παιχνιδιου..Ναι μεν εχουν ολα κομματια της ιστοριας που συνδεονται με καποιον τροπο με τα προηγουμενα αλλα αυτοτελως δημιουργουν μια καινουργια ιστορια το καθενα ...Χωρις αυτο να σημαινει οτι χρειαζεσαι τις προηγουμενς σειρες για να προχωρησεις σε σημεια μεσα στο παιχνιδι..Μπορεις και το εχω κανει κι εγω να ξεκινησεις με οποια σειρα θελεις,γιατι ετσι,γιατι μπορεις και γιατι μπορει καποιο game να πεσει στα χερια σου για Χ λογους.Μην αισθανεσαι ενοχες και μην ακους κανεναν.Ασχολουμαστε με τα παιχνιδια επειδη μας αρεσουν,επειδη γουσταρουμε,δεν υπαρχουν κανονες,κανενας δεν μπορει να σου πει τι θα κανεις και τι οχι..Εσυ και μονο εσυ αποφασιζεις.Μπορει οταν παιξεις ενα game να σου δημιουργηθει μετα η αναγκη να παιξεις και τα προηγουμενα η και οχι..Δικια σου η αποφαση και κανενος αλλου..
Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller